Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kfffiatuszek

Amstaff i dziecko

Polecane posty

Gość Ania  matka
a później taka bida musi dowartościować się amstafkiem, bo na dom i dobry samochód nie stać, a jakoś trzeba się pokazać na wsi :) a taki hamerykański pitbulek czy amstafik to prawie jak u bogaczy

Gość gość
Widze,ze na kafe znalazla sie jedna z******ta i cool paniusia z wysoka pozycja.Tylko co robisz na takim forum jak kafeteria skoro tys z tych wyzszych sfer?Az tak nudne zycie masz,ze musisz dziesiec razy podkreslac na jakim to wysokim stanowisku nie jestes?Ubaw z ciebie panienko bo pewnie masz ledwo zdana mature i pracujesz gdzies na kasie w markecie,ale dowartosciowac sie na kafe musisz jaka to z******ta jestes.Nie mam nic do ludzi z matura czy pracujacych w sklepie,ale z takiej idiotki to zawsze jest ubaw na kafe.Forum wszystko przyjmie.

Gość Ania  matka
haha przemilczę to, bo po co mam się bronić? Mi to do szczęścia nie potrzebne, jest jak jest i ja o tym wiem i to mi wystarczy. a ty jedna z drugą bidulko możesz się dowartościować takim tekstem z dooopy. temat o psach więc tylko to jeszcze przewałkuję; bo są w życiu rzeczy ważne i bezsensowne pierdoły i umiejętnością ludzi inteligentnych jest odróżnienie jednych od drugich i dokonywanie w życiu dobrych wyborów. do rzeczy ważnych należą moje drogie PANIE NA POZIOMIE: dzieci, dobra praca, sukces, dobry chłop , który wie jak zapewnić kobiecie high life. Do bezsensownych pierdół należą m.in.: trzymanie zapchlonego, śmierdzącego, s********o gdzie popadnie (miłego pakowania sraczek do torebek damulki), brudzącego posadzki, dywany,kanapy kupione za miliony hihi, w dodatku groźnego psa, w imię czego? No właśnie, ja się pytam: po jaką cholerę tak sobie życie utrudniać?

Gość Ania  matka
może i moje życie jest nudne ostatnio, ale chwalę to sobie, że nie muszę zapierdalać cały dzień jak wy panienki, żeby sobie tipsy zrobić, bo to właśnie jest sukces, możesz tracić czas na bekę z lasek z kafeterii, bo takie jak one zapierdalają u ciebie w firmie na twój sukces i twój hajs. A teraz do garów panienki i sprzątania, bo noc się zbliża, a rano zapierdol do roboty na 8 godzin , hehe

Gość gość
Wole uczciwie zapiedalac 8 godzin niz byc takim pustakiem gardzacym ludzmi.Hahaha.I co ulzylas sobie podniecajac sie tak swoim stanowiskiem?

Gość Ania  matka
ja uczciwe biznesy robię panienko, po prostu mam już swoje panienki od czarnej roboty

Gość Ania  matka
a ludźmi nie gardzę, jedynie tępymi strzałami :)

Gość gość
Jestes pusta babo jak lodowka jednego goscia z reklamy marketu Lidl.Tyle,ze zamiast swiatla,we lbie hula ci wiatr.A sloma z butow wystaje.A siedz sobie na tej swojej d***e,w tej swojej firmie i dalej przezywaj to jaka jestes,wedlug ciebie,z******ta.

Gość gość
Gardzisz glupia babo i szydzisz z tych co nie maja wlasnej firmy tylko pracuja po 8 godzin i nie maja tak z******tego stanowiska jak ty.

Gość Ania  matka
You made my day guys, take care :)

Gość gość
Zapamietaj sobie cwaniaczku.Ci ludzie,ktorymi tak rzadzisz pracuja na twoja firme,na twoje zyski.

Gość gość
I gdyby nie ci ludzie co tak haruja u ciebie to gowno mialabys a nie zyski.

Gość Ania  matka
a trza było skończyć sensowne studia, a nie teraz biadolić że 8 godzin u takich jak ja musisz zapierdalać i szczerze nienawidzieć mnie i takich jak ja, bo mamy coś więcej i musicie do nas z dołu patrzeć i być milutkimi, a w środku was zawiść i nienawiść zżera i załamka nad własnym, żałosnym losem, że tak jeszcze z kilkadziesiąt lat te 8 godzin dzień w dzień z kredytem na 30 lat i M-2 i mężem historykiem, co za 10 lat znajdzie sobie młodszą. A wiesz co mój nawet jak sobie znajdzie , to przed moim domem już kolejeczka się chętnych ustawi, bo wiesz co daje kasa? Kasa ci daje urodę, fajne ciuchy, radość życia, za którą każdy się obejrzy. Za taką markotną panienką po 8 godzinach harówki, to nawet mąż z czasem sobie odpuści. Wybory życiowe - dlatego są tak ważne. No ale staffika masz...

Gość gość
Jakby idiotko wszyscy pokonczyli studia to kto wyprodukowalby ci krzeslo na,ktorym posadzilas swoja d**e,kto wyprodukowalby stol do twojego biura,laptopa,itd.Sama zlozylabys sobie komputer i wystrugala krzeslo?

Gość Ania  matka
są tacy, którzy nie biadolą i robią krzesełka, ale wy jesteście wybitnie nieszczęśliwe, to czuć w każdej wypowiedzi. gdybyście były szczęśliwe, nie obrażałybyście mnie w każdym wpisie, ale to jedyna możliwość, żeby wyżyć się na takiej jak ja, bo na żywca byście mnie po rączkach całowały

Gość gość
Jestes strasznie durna baba,ktorej tylko hajs w glowie,ale nawet i on kiedys moze skonczyc sie,a do grobu go nie zabierzesz.Wspolczuje szczerze twojemu mezowi,ze ma tak pusta lale,ktorej tylko kasa w glowie i szydzenie z ludzi,wiec uwazaj aby on kiedys w d**e cie nie kopnal.

Gość Ania  matka
moją wartością jest przede wszystkim moja wiedza, której mi nikt nie odbierze, ani nie stracę jej wraz z odejściem męża, czy z nadejściem bessy, ale co wy o tym możecie wiedzieć. taki świat w którym funkcjonuję jest dla was rzeczą totalnie niezrozumiałą

Gość gość
Ty mnie najwyzej mozesz w d**e pocalowac prostaczko jedna.Myslisz,ze masz wielki hajs to mozesz szydzic z innych bo wielka wlascicielka firmy znalazla sie.Firmy tez plajtuja bo przychodza kryzysy i nigdy nie wiesz co sie spotka,paniusiu.

Gość Ania  matka
moja nie splajtuje, tak jak powiedziałam, moja firma nie opiera się na tendencjach rynkowych, ale na mojej niepodważalnej wiedzy, jak optymalizować procesy ekonomiczne

Gość Ania  matka
a że mam ten spokój że mi staffik w tym czasie nie zeżre dzieci, to spokojnie mogę się skupić na pomnażaniu kapitału poprzez dobre inwestycje :) bo coś za bardzo zbaczamy z tematu

Gość gość
Wielka paniusia,z wielkim mniemaniem o sobie i niestety tylko mniemaniem,niczym wiecej.Bo ma firemke.Znam ludzi,ktorzy takze pozakladali swoje firmy,ale nie maja takiego przerosnietego i nadetego ego.Myslisz,ze wlasna firemka to az tak z******ty prestiz?W palacu Maharadzy nie mieszkasz,wiec ta swoja firemka mozesz tylek sobie podetrzec,cebulaczku.A ja wole swoje zycie,ludzi,ktorzy mnie lubia niz bycie taka zolza z przerosnietym ego i gardzaca innymi ludzmi.

Gość gość
I wiesz co.Zaluje tylko,ze moj staffik nie zezre tak glupiej baby jak ty,a od moich dzieci odwal sie i nie wycieraj sobie nimi geby.

Gość Ania  matka
wiele osób mnie lubi, osoby mojego pokroju na szczęście, a nie tępe strzały z kafeteri. Nawet mnie to cieszy, że mnie nie lubicie, przerażałoby mnie gdybym miała w was uznanie i sympatię, cofnęłoby mnie to do czasów (bo taki też przechodziłam), gdy zapierdalałam 8h za wasze pensje i lizałam dupę szefowym, mażąc o tym, że pewnego dnia stanę się jedną z nich i na szczęście doczekałam się tego, a wy??? doczekacie kiedyś życia ponadprzeciętność i ponadzapierdalalność? bo nie wierzę, że tak kochacie to swoje proste życie bez większych perspektyw

Gość gość
Idz teraz pomnazac ten swoj kapital firmowy.Czego jeszcze siedzisz na kafe.Dodatkowa kasa ucieka.Choc i tak podejrzewam,ze wlasna firme to masz tylko w swoich snach,ale zeby glupio nie bylo to trzeba teraz pokazac,ze jest sie kims lepszym od innych.Na tym forum mozna napisac wszystko.

Gość gość
I naprawde gowno obchodzi cie kobieto zycie innych,czy proste jest czy nie.Zajmij sie swoim idealnym zyciem stworzonym na kafe.

Gość Ania  matka
siedzę tu by wyssać z was całą energię hihi

Gość Ania  matka
i upewnić się w zasadności swoich wyborów życiowych, które wyrwały mnie z tego drobnomieszczańskiego myślenia, stafficzki wy moje

Gość gość
Bajaj dalej.Fantazje masz niezla.A czy w tej twojej bajce byly jeszcze smoki?

Gość Ania  matka
a tak poważnie, to kierwa chora jestem, no zwolnienie do końca tygodnia, więc może jeszcze się z was ponabijam parę dni

Gość gość
W sumie,pisz dalej o swoim cudownym,swietnym zyciu.Nudno nie bedzie,a i troche humoru.