Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kfffiatuszek

Amstaff i dziecko

Polecane posty

Gość Ania  matka
Kolejny pupilek rodziny, na pewno całe życie łagodny, do czasu pojawienia się nowego pupilka rodziny w postaci dziecka: http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,amstaff-pogryzl-niemowle,28138.html

Gość gość
Dobra,kobieto z toba nie ma juz co dyskutowac bo wklejasz jakies artykuly,jeszcze tvnowskie.Nie chcesz posluchac kogos kto ma wieksza wiedze na temat psow,zachowujesz sie jak kompletna ignorantka.

Gość Ania  matka
podkręcenia sensacji? Boże, ja ci współczuję kobieto, a może bardziej twoim dzieciom...

Gość Ania  matka
Tym razem właścicielem był tatuś dziecka, grozi mu 10 lat więzienia? Lubisz oglądać świat zza krat?

Gość gość
Ty masz naprawde cos z glowa zeby wtracac w to jeszcze moje dzieci.Odczep ty sie od nich.Dla twojej wiadomosci,mam dwoje dzieci,obecnie posiadamy psa rasy staffordshire bull terrier (o ile masz pojecie co to za rasa).To terrier z rodziny bull,protoplasta amstaffa,znacznie od niego mniejszy.Bardzo pocieszna psina uwielbiajaca wszystkich ludzi i zabawe z nimi.

Gość Ania  matka
Mam coś z głową bo...No wytłumacz mi, niby dlaczego mam coś z głową? Bo ważniejsze jest dla mnie życie i zdrowie moich dzieci od posiadania psa najgroźniejszej rasy? Kto tu ma coś z głową, heloł???

Gość gość
Bardziej to wspolczuje twoim dzieciom (o ile je masz) matki ignorantki,ktora zaszczepi w swoich dzieciach chora nienawisc do niektorych stworzen.

Gość Ania  matka
Masz jeszcze szansę ustrzeć swoje dzieci przed tragedią - oddaj psa - uratuj im życie, to takie proste - prostsze niż brnięcie w zaparte, że twój pies jest wychowany, szkolony, z rodowodem, łagodny, bla bla bla i to całe chrzanienie powalonych właścicieli groźnych psów

Gość gość
Nie ma idiotko czegos takiego jak pies najgrozniejszej rasy.Kazde zwierze potrafi byc grozne bo to tylko zwierze,ktore posiada instynkt.Nie masz bladego pojecia o czym piszesz a zgrywasz wielka madrosc.

Gość Ania  matka
to nie chodzi o nienawiść, mamy w domu zwierzęta i moje dzieci kochają wszystkie stworzenia, tyle że nie mają styczności z psami-mordercami, proste.

Gość gość
Jestes zdrowo szurnieta.Mam oddac kochanego psa,ktory nikomu nic nie zrobil bo ty masz takie widzimisie i urojenia,ze on napewno cos komus zrobi.Wiesz co,lecz sie,ale na nogi bo na glowe juz za pozno.

Gość Ania  matka
Są rasy uważane za najgroźniejsze.. Boli cię to, że brniesz w swojej głupocie?

Gość Ania  matka
ja ci tylko dobrze radzę, wybór należy do ciebie

Gość gość
Oddaj swoje dzieci bo kto wie czy kiedys nie zechca popelnic jakiegos przestepstwa.Jestes walnieta i tyle.Chyba,ze cpasz cos.

Gość gość
I dla twojej wiadomosci.W przeciwienstwie do ciebie posiadam dosc spora wiedze kynologiczna,ale co taka ograniczona kobieta jak ty moze o tym wiedziec.Sama brniesz w swojej bezdennej glupocie i uwazasz,ze ty wiesz wszystko w tym temacie i rozumy pozjadalas.

Gość Ania  matka
zastanów się, co ty piszesz? ja kocham swoje dzieci, a ty chyba bardziej psa kochasz od własnych dzieci

Gość Ania  matka
pieprzysz o kynologii, a ja ci pokazuję, co te psy są w stanie zrobić z dzieckiem. wiesz kto zajmuje się kynologią? ano często hodowcy amstafów np. którzy chcą opchnąć towar. piszą bzdury, a ty to łykasz

Gość gość
17:24 Dobra kobieto,nie bede dyskutowac z kims tak nawiedzonym i ograniczonym ja ty bo pieprzysz juz takie farmazony,ze az zal to czytac.Tak,oddam psa,ktorego wszyscy kochamy,lacznie z dziecmi,ktory nikomu krzywdy nie zrobil bo ty masz takie chore urojenia.Widac,ze z ciebie musi byc suka skoro pozbylabys sie zwierzecia,ktore nikomu krzywdy nie zrobilo i zapewne takie wartosci przekazesz swoim dzieciom.

Gość Ania  matka
ależ ja się nigdy nie pozbyłam żadnego zwierzęcia, b o mam rozum, w przeciwieństwie do ciebie i kupuję zwierzęta odpowiednie do dzieci

Gość gość
Ty wiesz w ogole co to jest kynologia?Zreszta,"Nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem".

Gość Ania  matka
na do widzenia: miej oko na pieska i pilnuj dzieci. nie piszę tego złośliwie

Gość gość
17:31 Za to mnie kazesz oddac psa.Boze,jaka ty tepa jestes kobieto!Moj pies,lacznie z chomikiem maja wieksze IQ niz ty.

Gość Ania  matka
idotą.... boże, dziecko drogie, żebyś ty wiedziała z kim masz do czynienia...ale oszczędzę ci, chociaż moja pozycja zawodowa może uświadomiłaby c***ewne rzeczy

Gość gość
17:34 Myslisz,ze moze przestrasze sie twoja pozycja zawodowa,jakakolwiek ona nie bylaby?Nie rozsmieszaj mnie bo pozycja zawodowa nie swiadczy o inteligencji.I nie mow do mnie "dziecko" bo juz dawno nim nie jestem,o mojej pozycji zawodowej i materialnej tez niczego nie wiesz.

Gość gość
Kojarzysz moze taki cytat ze znanego polskiego filmu:..."Moj maz z zawodu jest dyrektorem..."?I coz z tego,ze mial wysokie stanowisko,skoro on i ona byli glupsi niz ustawa przewiduje.

Gość Ania  matka
haha, dobra oszczędzę ci, bo i tak nie uwierzysz

Gość gość
17:54 Ale mnie naprawde nie interesuje twoja pozycja.Mozesz byc nawet prezydentem Stanow Zjednoczonych,guzik mnie to obchodzi.