Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpka łza

Prośba do mężatek. Pomóżcie mi ocenić sytuację. Proszę.

Polecane posty

Gość cierpka łza
Zaraz wyjeżdżam :) Wrócę tu za tydzień :) Pozdrawiam Was i wielu z WaS dziękuję za dobre i mądre słowa. Klika porad, rozwiązań nawet sobie zapisałam, będę miała czas by pomyśleć nad wszystkim :)

Gość oppala
co u Ciebie cierpka łzo??

Gość Jak tam autorko?
Co dalej?

Gość katiess83
Współczuję-rozumiem,że mąż zarabia w sumie na wszystko...Ale trochę dziwne jest to,że nie masz pieniażków na swoje wydatki....Powinien Ci dawać bez łaski 100e na miesiąc to i tak nie duzo...Szok,że zaproponował Ci 10 e-jakaś kpina,tyle może dac dziecku na lizaka....Z drugiej strony szukaj ,szukaj i jeszcze raz szukja przedszkola dla małego,może jakaś opiekunka? Będziesz mogła iść do pracy i uniezależnisz się finansowo od niego...Jakos dziwnie się "dogadujecie"..Bo skoro wie,że siedzisz w domu bo musisz to bez żadnej łaski powinien dawać Ci na Twoje potrzeby..No chyba,że faktycznie mało zarabia i po opłaceniu wszytskiego itd zostaje mu niewiele....

Gość katiess83
I jeszcze jedno podobną sytuację miał mój brat ze swoją dziewczyną-ona też nie pracowała-nie mogła znalezć pracy,on tylko pracował ,placił itd...Fakt ziewczyna wtedy też nie kupowała sobie ciuszków (ja bynajmniej nie widziałam) Ale np.zakupy robli wspólnie-bo z kad facet ma wiedzieć co kobiecie jest potrzebne w kuchni? Dziwne,że Twoj sam jeżdzi po zakupy-jakaś paranoja-oducz go tego!..

Witam Co prawda nie mam w takowej kwestii zbyt wiele doświadczeń, ale pierwsze co mi przychodzi do głowy ku poprawie Twojej samooceny, to Spacery z Dziecięciem do parku czy na plac zabaw. Napewno za któryms razem nawiążesz kontak z jakąś fajną Mamą innej pociechy.. Może dzięki temu wpadniesz w rytm spotykania się z ludźmi właśnie Tam, bez potrzeby pieniędzy (a mężowi możesz zaznaczyć, że wychodzicie jutro i potrzebujesz parę groszy na przekąskę dla siebie i dziecka). A co za tym idzie dzięki przypomnisz sobie język:) co wyjdzie Ci napewno Na Zdrowie. Wydaje mi sie, że rozwiązanie Twojej sytuacji nalezy przeprowadzic Etapowo, a to jest Pierwszy -chyba najzdrowszy:D Buziale ślę

Gość Addian
Autorko Nie wiem, co Ci poradzić:( Ale pamiętaj, że po złych chwilach zawsze przychodzą dobre 🌻