Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kite isotonic drink

Panowie. Czy majac kobiete umowilibyscie sie na kawe z dziewczyna ktora was

Polecane posty

Ja cię od kurew nie wyzywam wybacz i zacznij czytać uważnie a nie w pośpiechu. I nie denerwuj się w końcu jesteś anonimowa :D:D:D:D:D tak się zastanawiam czy niektóre tu osoby muszą sięgać do slownika zanim się wypowiedzą, tak na wszelki wypadek aby zaprezentować się mądrze z wyszukanym slownictwem :D

Gość kite isotonic drink
Sam fakt wejscia na kaffe jest glupota:) ale ja do tego podchodze z przymruzeniem oka :) mysia nazwalam cie chamka po tym jak napisalas ze ejstem lafirynda :) cofnij sobie stronke,. Nazwalam cie tez pustakiem gdyz napisalas ze nie amm poziomu.Nie znasz mnie kompletnie a tak iceniasz pochopnie. Teraz znow sie wykazalas. Nie narzekam na brak towarzystwa, ale nie otaczam sie falszywcami,(kolezanki sa wg mnie falszywe) na brak pwoodzenia ze strony plci przeciwnej tez nie narzekam, ale tafiam na babiarzy. Za to ze chcialam podtrzymac znajomosc z kims kto jest "inny" zostalam nazwana kurwa i lafirynda, ktora chce rozbic zwiazek :)

Gość do kite isotonic drink
Masz rację w kwestii zdjęć. Nie każda praca pozawla na wklejanie swoich fot na takich forach.

liczy się to że podoba się sama sobie a nie jakimś babom z kompleksami :D o matko ale ubaw :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość autorko a powiedz kiedy
nie odpowiedziałas na pytanie

Mysia69- dokladnie :D Autorko! Jestem Twoja fanka. Za twoj upor, za Twe proby wmowienia nam, ze to tylko podziekowanie. Za Twe historie swiata. Jestes boska. :D

Nie kazda praca pozwala na wklejanie zdjec?? Raczej nie praca, a to co pisze! W cbs pracujesz, ze nie mozesz wkleic zdjecia? Nie rozsmieszaj mnie :D

Gość autorko odpusc sobie te
kretynki ktore cie atakuja i idz sie napij :P:P:P

Gość a to kolega z pracy?????

Gość do kite isotonic drink
-> gosia - Do Ciebie nie pisałem, tylko do autorki topiku.

A ja z kolei napisalam, że jest to uzasadnione twoimi wypowiedziami. I podalam ci przyklad którego nie mam zamiaru ponownie przytaczać. Więc nie pisz, że nie znam a oceniam ;) To, co napisalam na temat towarzystwa również jest uzasadnione, gdyż napisalaś na początku, że nie masz znajomych, nie masz koleżanek, a wszyscy faceci jakich znasz się tylko do ciebie dobierają czyli nie masz nikogo z kim możesz normalnie porozmawiać, komu możesz zaufać - TAK JA TO ZROZUMIALAM< WYRAZILAM WIEC SWOJE ZDANIE KROPKA. Ty zaczynasz sie unosić, ubliżać itd itp i nie stwierdzilam ze chcesz rozbić związek, ani też nie napisalam, że chcesz z nim uprawiać seks zaraz jak się z nim spotkasz i się upijecie. Napisalam tylko i wylączie że jest to niestosowne, nietaktowne, świadczy o braku manier, klasy i kultury i jest poniżające wobec jego dziewczyny, którą podobno szanujesz. I jeszcze jedno - stwierdzilaś, że z tego co o niej uslyszalaś nie chcesz jej poznać. Czyli: albo on ją obgadywal i to strasznie co świadczy o braku taktu z jego strony więc wcale nie ejst takim cudownym czlowiekiem za jakiego go uważasz albo ty uslyszalaś o niej jedno zdanie na podstawie którego wystawilaś jej opinię i stwierdzilaś, że nie jest warta zapoznania się z twoją osobą wszak nie miej czelności wytykać mi, że oceniam kogoś kogo nie znam na podstawie kilku wypowiedzi na forum. Ja bynajmniej mialam okazję przeczytać wypowiedzi twojego autorstwa, ty nawet z nią nei zamienilaś slowa, być może nie widzialaś nawet na oczy.

Gość kite isotonic drink
Gosialicious. Nie wklejam zdjec bo mam zbyt powazny zawod i nie musze sie dowartosciowywac zdjeciami i poddawac ocenom takim idiotkom ktore maja o sobie mniemanie nieadekwatne do tego co soba reprezentuja .Znikam na drinka w towarzystwie milego pana :) Niestety narazie nie tego od komputerow haha)milego wieczoru zycze wszystkim :)

Nie wiem jak mozna lansowac sie swoja twarza - :D :D :D. Szmata i pustaczka - jakas przeszlosc, ktora nie daje o sobie zapomniec? ;)

Nie zdjęcie ale treść inaczej nie mogklaby nawet wyjść na ulicę ze swoją twarzą :o LUDZIE CO WAS TAK BOLĄ TE ZDJĘCIA GOŚKI? :D:D:D:D:D

Gość soonko
A ja to widze tak, napoczątku napisałaś, że tylko chcesz podziękować i dlatego go zapraszasz, pózniej, że musisz z nim jeszcze pogadać. tak samo napisałaś, że jest miły itp, ale, że nie patrzysz na niego jak na faceta, a później, że Ci się podoba. Samo to powinno Ci dać do zrozumienia, że jak spotkasz się z nim jeszcze kilka razy to nagle uświadomisz sobie "ale było by fajnie mieć takiego faceta". Ponad to jeśli już masz z nim jakieś prywatne sprawy o których nikt nie może wiedzieć - to jest coś nie tak. Ku przestrodze napisze Ci co spotkało znajomą koleżanki, otóż też poznała faceta, fajny, miły, nic z nim nie kręciła, ale tak kilka rozmów, które z czasem stały się bardziej intymne, mówił jak to mu nie jest źle w związku (był 6 lat) i tak się spotykali, aż w końcu się z nim przestał. Wtedy ich kontakt stał się rzadszy, miał się rozstac ze swoją. A skończyło się tak, że swojej dziewczynie wszystko powiedział, ona mu wybaczyła i mają brać ślub. Na dodatek ta znajomą powyzywała od dziwek i kurw!!! (z jednej strony miała absolutną rację) Dobra rada - przemyśl wszystko jeszcze raz, czy rzeczywiście nic od niego nie chcesz i spójrz na to z boku jak to wygląda, nie życze Ci zeby to się skończyło tak jak w przytoczonej historii.

Masz powazny zawod, ale sama jestes raczej srednio powazna. Nie wkleilam zdjec po to by ktos je ocenial, tylko uwazam ze zawsze lepiej jest widziec twarz osoby, z ktora sie rozmawia. Nie jestem autorka tematu ' zobaczcie moja twarz! ocencie mnie!' bo nie szukam tu poklasku.

Mysia69- to nie jest pierwszy temat, gdzie ludzie odeszli od tematu i zaczeli rozmawiac na temat moich zdjec i tego jak bardzo potrzebuje akceptacji i oceniania ich.

matko :D:D:D:D to ja swoje wstawie to też będę cytuje jebaną szmatą która ma kompleksy i musi zrobić korektę tego czy tamtego powiększyć lub pomniejszyć biust, oddessać tluszcz, bądź przytyć bo rozmawiają ze szkieletorem :D:D:D:D:D No tak bo oceniać po wypowiedziać nie wolno ale po zdjęciach (w moim przypadku nawet tylko oczu) to już owszem :D dziękuję naprawdę za uwagę i za kulturę jaką się wykazali niektórzy :D widać że chyba letnie upaly nie każdemu sprzyjają :D

Gość Eternidad200
Witam. Jako mężczyzna chciałbym odpowiedzieć - nie umówiłbym się z dziewczyną która zaprasza na niezobowiązującą kawkę. Być może jako mężczyzna zaskoczę Cię moją wypowiedzą, jednak poinformowałbym ukochaną o złożonej mi propozycji. Być może to dziwne lecz ja również uważałbym taką damę za nietaktowną jak to poprzedniczka ujęła oraz czułbym się oburzony faktem, że śmie zapraszać mnie samego (ja + ona + alkohol) takie coś interesuje mnie tylko w gronie znajomych bądź z partnerką i nigdy inaczej. Jeśli nie widzisz w Twojej propozycji nic złego to podejrzewałbym, że nie masz zasad czy szacunki do swojej osoby.

Facet grzecznie autorce odmowil przyjecia czegokolwiek w podziece. ALE ONA MUSI mu podziekowac, nie obchodzi jej jego odmowa. Wspolczuje temu facetowi, naprawde.

Gość a to nowosc
Eternidad200 to rzadkosc takie cos

Gość jffkjfk
Rzadkość bo może gościu jest stary.

Gość Eternidad200
Mam 50.

Gość a to nowosc
:O

Gość dunhill desire
gosialicious przecietniaro z kartoflem :d jemu wspolczujesz? jak go zaprosi to moze odmowic przeciez :) podejrzewam jednak ze stanie sie inaczej. Przesledzilem caly topik i doczytalem ze ten facet nie wzial zadnej kasy za naprawe komputerow hmmm wiec gdyby byla mu obojetna to na bank zazyczylby sobie jakies wynagrodzenie pieniezne

Gość do dunhill desire
dobrze gadasz. kobityz fotami mysla ze sa zajebiste. a pieprzy ze jak nie foty w stopce to pewnie brzydka. nie kazdy jest takim pustakiem zeby dawac tu swoje foty. to forum DYSKUSYJNE nie fotka.pl

Gość Eternidad200
Powyżej napisał podszyw. Mam 28 lat więc chyba taki stary nie jestem :)