Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kite isotonic drink

Panowie. Czy majac kobiete umowilibyscie sie na kawe z dziewczyna ktora was

Polecane posty

Ja go bardzo lubie, ostatnio zwierzal sie ze mu sie nie uklada w zwiazku" czyli jakby to powiedzieć ;) pojawiła sie mała szansa... takie małe światełko w tunelu niektóre kobiety korzystają z takich okazji a to pocieszą , a to wysłuchają , niektóre to nawet sypną hasłem ... jak ci będzie źle , to zawsze możesz na mnie liczyć ... znasz mój nr telefonu , służę zawsze radą :) ale chcialabym sie z nim zaprzyjaznic , bo to bardzo inteligentny chlopak, mzona z nim o wszystkim pogadac." czyli rozpoznanie zrobione? Tak , tak zaprzyjaznić , wysłuchać i pocieszać w razie jak by co przenocować ;) wiec myslalam ze w dobrym tonie byloby sie jakos zrewanzowac" pytanie do ciebie zawsze i wszystkim odwdzięczasz sie tak za udzieloną pomoc, czy raczej ten facet jest wyjątkiem ?

ojj kawa wino czy piwo to bez roznicy. Postawie mu co bedzie chcial" czy ty wiesz co piszesz ? :P

Gość kite isotonic drink
Mialam taki pomysl aby zaprosic go do siebie, zeby nie czul skrepowania w knajpie , ze ktos go zauwazy i zle zinterpretuje to spotkanie. Chcialam zrobic pyszne drinki z truskawkami i poziomkami, to moja specjalnosc :D ale teraz to nie wiem czy wypada.

Gość poszukaj sobie wolnego kolegi
pisalas, ze szukasz kolegi albo kogos w tym rodzaju, a teraz tylko chcesz sie odwdzieczy przy winie:-D jeszcze biedny kolega ma problemy w zwiazku z wredna partnerka, coraz lepiej :-D

Gość kite isotonic drink
Regres Tobie wszystko kojarzy sie jednoznacznie z seksem . Zle sie wyrazilam "postawienie" w sensie zaproszenie, zafundowanie :)

Gość fdgeadf
i powitaj go jeszcze w samej bieliznie i szlafroczku jedwabnym :o

Zarzuc sidla na zajetego chlopaka... Zerwie z nia/ zdradzi ja z Toba, zakreci Cie wokol Ciebie przez chwile i znajdzie na Twoje miesjce nowa. Karma is a bitch. Pamietaj.

Gość poszukaj sobie wolnego kolegi
zapros go do siebie na kolacje przy winie ze sniadaniem:-D:-D:-D

Gość Easy Man
Swego czasu spotykałem się z różnymi dziewczynami na kawkę, rower itp. Tyle, że po jakimś czasie rozchodziły się ploty, że jestem kobieciarzem. Dałem sobie spokój z takimi spotkaniami, jak poznałem rozsądną i atrakcyjną dziewczynę. Ona jest teraz moim całym życiem.

Gość kite isotonic drink
Rewanż to jedno ale tez faktycznie chcialabym podtrzymac te znajomosc na stopie kolega/ kolezanka gdyz swietnie z Nim mi sie rozmawia. Nie mam zbyt duzo kolezanek a koledzy to napalency, mysla tylko o jednym. On jest zueplnie inny i ma klase.

Zle sie wyrazilam "postawienie" w sensie zaproszenie, zafundowanie" ta ? :D serio ? ponawiam pytanie !!! Czy wszystkim odwdzięczasz sie tak jak chcesz sie odwdzieczyc temu facetowi za udzielaną pomoc ?

skoro wiesz, że jego dziewczyna jest zazdrosna to wyświadczysz mu niedźwiedzią przysługę... :o a może właśnie o to chodzi? i co to znaczy, że nie przyjmie wina? po prostu trzeba umieć wręczać dowody wdzięczności :D

Rewanż to jedno ale tez faktycznie chcialabym podtrzymac te znajomosc na stopie kolega/ kolezanka gdyz swietnie z Nim mi sie rozmawia" to że ściemniasz nas to widać od 1 wpisu ? Ale żeby oszukiwać siebie , to już lekka przesada;)

Gość kite isotonic drink
Dobra dam sobie spokoj bo faktycznie ktos to zle zintepretuje i wyjdzie cyrk. Mimo wszystko mialam jak najlepsze zamiary

a skoro zależy CI na nim tylko jako na koledze to spotkaj się z nim na kawie w miejscu publicznym, a nie proponuj drinków sam na sam, bo on to może źle zinterpretować :o

Gość Easy Man
gosialicious, taka piękna z Ciebie dziewczyna i jesteś sama? Nie wierzę. Ale cóż, różnie w życiu bywa.

inaczej wygląda gdy zapraszasz w ramach podziękowania, kolegę na piwo, a inaczej gdy wręczasz mu czteropak dobrego piwa w rękę i mówisz dziękuję za naprawę kompa.

Gość kite isotonic drink
Nieznana black, ja mu probowalam delikatnie wreczyc butelke wina ale powiedzial ze absolutnie nie przyjmie ode mnie, ze nie robil tych kompow interesownie i ze nie bedzie pil tego wina sam. Powiedzialam to z dziewczyna sie napij a on nic nie powiedzial tylko taka dziwna mine zrobil. Nie przyjal tej butelki. Glupio bylo mi powiedziec "to ze man sie napij"

Gość Easy Man
Proszę bardzo. A odnośnie wymagań, każdy je ma. Tylko czasem życie je weryfikuje. Pozdrawiam 🌼.

Powiedzialam to z dziewczyna sie napij a on nic nie powiedzial tylko taka dziwna mine zrobil" a co bidulina posmutniał ? Może go bije za picie ta jego dziewczyna ?

On źle zinterpretować to jedno a drugie że baba ma tupet (jeśli to nie prowo) skoro zaprasza zajętego faceta do domu na driny. Nie chce nikogo obrażać ale sposób w jaki ja postrzegam świat sjest widocznie troszkę inny niż jej i w moich oczach to ona się nie szanuje zbytnio.

Gość kite isotonic drink
Regres. w odpowiedzi na Twoje pytanie: Tak zazwyczaj rewanzuje sie wszystkim ktorzy okazuja mi bezinteresowna pomoc

na prawej nie widzę ? ale na lewej można zauważyć po co sie dziarasz ? ładna z ciebie dziewczyna ( trochę za dużo tapety, ale obleci ) a tu takie coś ;)

Gość Easy Man
gosialicious, w Anglii masz jakiś własny zakład z dziarami, czy to tylko amatorskie hobby? Chętnie bym się poddał takiej operacji. Marzy mi się dziara na prawym ramieniu :)