Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kite isotonic drink

Panowie. Czy majac kobiete umowilibyscie sie na kawe z dziewczyna ktora was

Polecane posty

Gość poszukaj sobie wolnego kolegi
Kaliban, nic dodac nic ujac.

Samo gadanie, ze obraca sie w towarzystwie medycznym zbyt wiele nie mowi. Powiedz czym sie zajmujesz ;). Autorka jest tak tepa, ze szok.

Nie chce zbytnio wnikać w swoje wyksztalcenie i osiągi ;) Znam się trochę na psychologi ludzi, ale nie będę się przechwalać, bo zaraz powiedzą, że napewno klamie co to ja niby nie skończylam :) Po prostu od zawsze mnie to interesowalo ale aktualnie ludzi mam za sobą i z pasji behawioryzmem zwierząt się zajmuję a raczej uczę ale to tak zaocznie bo wiadomo praca, dom i masa innych obowiązków. Jeśli byś studiowala tam gdzie ja, zapewne wiedzialabyś tyle o samej sobie i o innych, że poczulabyś, że Twoje życie stalo się latwiejsze ;) nie każdy się psychologią interesuje więc nie każdy potrafi móc dostrzec różne rzeczy jak np autorka tematu u swojej osoby :)

Gość makabramba
7/10 :classic_cool:

Gość breec
gosiadelicious=> na celowniku chciał sobie po prostu Ciebie podupcyc;) to musi od czegoś zacząć :D

Gość hehehehaha
sluchaj dziewczyno, jesli ta jego partnerka jest taka zazdrsnica- to wlasnie DLATEGO jak juz to zapros go z nia:] a nie bez niej bo ona jest zazdrosnica:/ gdzie tu logiczne myslenie:/ poza tym na kilometr czuc ze cos do niego masz:] inaczej bys mu kupila to dobre wino i dala w prezencie mowiac zeby sobie zrobil romantyczny wieczor ze swoja dziewczyna:] zalosne, brac sie za czyjegos chlopaka:)

Gość hahhheeaa
na_celowniku -> widac zes nie zamoczyl nigdy w ladniejszej kobicie:D czyzbys byl az tak paskudny;)

Gość na__celowniku
😭

Gość Dupa zza krzaka 2
Przeciez ona się nie obraca w środowisku medycznym, dajcie spokoj. Tutaj to kazdy moze byc lekarem, prawnikiem i chuj wie kim jeszcze. Co miala napsiac, ze w biedronce na kasie sprzedaje i ledwo zawodówke skonczyla? Wtedy wszystko co pisalyscie byloby prawda. Osoba, która skonczyła studia, a skoro obraca się w srodowisku medycznym to musiala jakies ukonczyc, nie bedzie wierzyc, ze samo zusyaknie tytułu licencjata, magistra czy tez doktora wnosi taka osobe do wyzszej klasy społecznej, pod wzgledem ogłady, kultury i manier, ani tym bardziej nie zyskuje się dodatkowych 50 punktów do swojego ilorazu inteligencji. Osobiscie znam goscia, który robi doktorat na politechnice, obecnie za granica, równiez zagraniczne konferencje, ale taki cham i prostak, ze ciezko mi z nim wysiedzieć na piwie dłuzej niz półtora godziny.

Gość na celowniku nie zamoczyl w
zadnej :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No mi również nie wygląda na "damę wyższych sfer" chociażby sposób w jaki się tu wypowiada. Spójrzcie na formę pierwszego postu chociażby. A następne już z takim "wyszukanym" slownictwem, ponieważ pojawily się tu osoby, które wlaśnie w taki sposób piszą swoje posty. Dlatego też zażartowalam dobie, że niektórzy tu być może ze slownikiem w ręku siedzą :)

Zapomnialam napomknąć, że klamstwa autorki są zbędne najpierw pisze, że ten facet jej się zwierzal, że jego kobieta go sprawdza i jest straszną zazdrośnicą, że tyle się o niej nasluchala, że odechcialo jej się zawrzeć z tą dziewczyną znajomość a teraz od razu żeby ten facet znów stal się wspanialy jednak zmienia bieg wydarzeń pisząc, że tylko powiedzial jedno zdanie, że im się nie uklada przez zazdrość. Pare bylo jeszcze takich rzeczy ale nie mam teraz czasu na wymienianie. Te historyjki to się fajnie czyta dopóki się kupy trzymają 🖐️

Gość nic nie poradzisz
Kobieta jest napalona i to czuc na odleglosc, zrobi swoje i tak. ;)

Gość ta z drugiej strony lustra
Hej nie czytałam całego topiku ale wypowiem się jako ta druga strona. W ubiegłym miesiącu mój chłopak był starszym na weselu kumpla, ponieważ nie znał starszej postanowił się z nią umówić na kawę by porozmawiać na temat wesela (w naszych stronach drużbowie mają trochę obowiązków weselnych). Zgodziłam się choć strasznie mnie zirytowali że nie doszło do spotkania 2+2 a spotkali się sami. Ale ufam mojemu chłopakowi więc ok. No i potem się zaczęło... On potraktował całe spotkanie w kategoriach czysto nie zobowiązujących, a ona.... Zaczęły się sms, prośby o kolejne spotkanie w kwestii ustalenia czegoś tam. Na weselu starsza była nie dość,że chamska i opryskliwa w stosunku do mnie to jeszcze kompletnie nie wywiązywała się z roli (pokłóciła się z panną młodą praktycznie doprowadzając ją do płaczu). A po cały czas pisała do mojego chłopaka,że chce się spotkać, żeby go przeprosić za swoje zachowanie na weselu!? W końcu postawiłam ultimatum że albo spławi nachalną panienkę albo ja też znajdę sobie kolegę na boku. Podziałało choć słyszę, że ona rozpowiada za moimi plecami jaka to jestem zazdrosna i zaborcza. M Tyle w tym temacie.

Gość Dupa zza krzaka 2
Pewnie nie na chlanie... Takie laski to maja od razu wilgoć w gaciach i nadinterpretuja zachowania męzczyzn.

gosialicious Eva Mendes przesliczna kobieta. === usta ma jak żaba. poza tym ten pieprzyk.. królowa( z pieprzykiem) jest tylko jedna. ;)

Gość takie usta do loda
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Autorka ma to w dupie
I tak go przeleci............:classic_cool:

Gość mysia ona jest nagrzana
na niego jak suka w rui :P

Nawet nie przeczytałam do końca wszystkich postów,bo po pierwszej stronie wypowiedzi Twoich,droga autorko ,widać o co Ci tak naprawdę chodzi.Porzygałabym się jakbym miała czytać dalej Twoje kłamliwe wypowiedzi.W każdym słowie,które tu napisałaś czuć kłamstwo.Jesteś jedną z tych pierdo****ch pocieszycielek,które kręcą się obok zajętych facetów i czekają na okazję ,albo nie nawet nie czekają,po prostu wpierda***ą się w czyjś związek ,żeby urozmaicić swoje nudne i beznadziejnie szare życie. Liczyłaś,że każdy tu napisze : Jaka jesteś dobra i szlachetna,oczywiście zaproś go do siebie do domu i spędźcie miło razem dzień a najlepiej i noc,bo w końcu tak się biedny napracował przy tych komputerach...należy mu się. Ohhh nikt tak nie napisał??Cóż za rozczarowanie prawda?? Kafeterianie są przeciwko Tobie..jak to możliwe,przecież postępujesz tak szlachetnie..:O

Ou suka w rui ??? Być może dużo w tym racji, hę? Bo z suką jest tak, że przez pierwszy tydzień rui jest niedostepna dla samca, niby wonią przyciąga i kusi, ale kiedy on się zbliży, przepędza. Natomiast napięcie wzrasta 9 - 11 dnia wówczas suczka staje się otwarta i daje się bzyknąć temu, który z grupy chętnych okaże się najsilniejszy. Autorko ile dni się znacie? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D