Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kite isotonic drink

Panowie. Czy majac kobiete umowilibyscie sie na kawe z dziewczyna ktora was

Polecane posty

Easy Man gosialicious, taka piękna z Ciebie dziewczyna i jesteś sama? Nie wierzę. Ale cóż, różnie w życiu bywa. piękna kobieta nie ma prawa być sama? może to już karane jest w Polsce? ;) mam piękną koleżankę, w dodatku fajny charakter, świetna kucharka, ciasta piecze. ;) i sama. ja niestety spaliłem się u niej jak byłem młodszy i nie wiedziałem co sie z czym je. znamy się ponad 10 lat. i przez ten czas wiem, że była w kims zakochana, ale bez wzajemności. a życie toczy się dalej.

Tak zazwyczaj rewanzuje sie wszystkim ktorzy okazuja mi bezinteresowna pomoc" to miło chyba wszystkich rozpijać :) wybacz ale ci nie wierzę że za każdą pomoc zapraszasz np inne kobiety do domu na alkohol ;)

Tapeta w sensie za duzo tuszu na rzesach ? Bo ja na twarz zadnej tapety nie klade ;). Dziaram sie bo mi sie to podoba, klade tyle tuszu na rzesy bo mi sie tak podoba. Jakies jeszcze pytania, na ktore chetnie odpowiem?

Gość kite isotonic drink
Mysia69- d;laczego Tobie od razu takie zaproszenie kojarzy sie z jednym? To ze on jest zajety od razu przekresla kolezenstwo?? Uwierz ze mam sporo kumpli wolnych ale to napalency, to oni sie dobieraja i dążą do seksu.Mam tez zajetych kumpli i oni tez sie dobierali. Mi nie chodzi o wdanie sie w romans ale o kolezenstwo. Byc moze z cZasem przyjazn.

no to się nie rewanżuj :D może jest po prostu bezinteresowny? albo zostaw mu to winko pod drzwiami i tyle :)

Gość I saw I saw
ładna jest galicous..zwłaszcza 1 fotka..tyle radości i te oczy ładne:)

Dziaram sie bo mi sie to podoba, " Ok rzecz gustu ;) Generalnie atrakcyjna z ciebie kobieta :)

Gość Rrrrrrrrrr
Regres a Ty jak zwykle swoje :P

Gość kite isotonic drink
Mam malo kolezanek, ale te ktore jeszcze zostaly to oczywiscie ze zapraszam do siebie an drinka albo do pubu. Mam kolezanke fryzjerke za podciecie koncowek i cieniowanie nie wziela zlotowki wiec zaprosilam ja na drinka

Gość Rrrrrrrrrr
Wstawi ktoś zdjęcia (może i nie swoje) a wy się jak zwykle jaracie :D Dziewczyna na zdjęciu jest ładna, ale i tak zapewne nigdy się nie poznacie, więc przystopujcie już.. bo rzygać się chce :)

Gość Rrrrrrrrrr
Autorko ty chcesz po prostu tego biednego chłopaka wyruchać i tego się trzymajmy podła s.... :)

Mieszkam w northamptonshire. Za bardzo Ci nie mam kogo polecic. Robilam w studio. Nie podobaja Ci sie-ok. Mi sie podobaja i to bardzo :D

Mi nie chodzi o wdanie sie w romans ale o kolezenstwo. Byc moze z cZasem przyjazn." jaką przyjaźń ? bo chyba niemasz na myśli przyjźni z tym facetem od kompa? przyjaznić to sie możesz z sąsiadką z dołu badź z koleżanką ze szkoły ale nigdy nie z facetem , takich przyjazni nie ma ... co do koleżenstwa no cóż , zaproś ich oboje ( tego od kompa i jego kobiete) i idzcie gdzieś razem , za kumplujecie sie , pogadacie , moze złapiecie wspólne tematy .. tylko czy bedzie ci to pasowało ? odpowiedz brzmi..... ( TUTAJ WIEMY OBOJE JAK BEDZIE ODP) ;)

Gość kite isotonic drink
rrrrr hehe Twoja wypowiedx mówi sama za siebie. Gratuluje poziomu i empatii :)

Mi nie ponieważ sama jestem kobietą ale facetom niestety. Oni są prosto skonstruowani więc dla nich takie zaproszenie jest jednoznaczne. Twierdzę, że masz tupet ponieważ ja nigdy w życiu bym nie zapraszala do siebie do domu na jakieś driny zajętego faceta, moim zdaniem nie wypada i tyle. Ile ludzi tyle poglądów. Facet ma prawo do znajomości "damskich" (np spotykaja sie w grupie czy cos) ale to raczej nie jest w porządku wobec jego dziewczyny takie zapraszanie go gdzieś na jakieś kawki wiesz, że ją to zaboli więc po co to robisz? Aby się dowartościować, bo nie rozumiem?

oj dziewczyno zabierasz sie do tego dziekowania jak pies do jeza. zamiast pytac czy wino wezmie kupuje sie piwo, dajesz, mowisz ze dziekujesz bardzo za pomoc i tyle. a jak Ty sie go pytasz to kazdy by Ci powiedzial ze nic nie wezmie, co innego jak juz kupione i wreczasz :P a i moj facet by nie poszedl na kawke, znajac jego jakby sie zgodzil to by mnie zabral :D

o urodzie gosialicious jest już topik :D a my tu gadamy o dwuznaczności zapraszania zajętych facetów na drinka :)

Ide sie pytac o prace bom bezrobotna" to za co tankujesz tą bestię na której siedzisz :P

To jest motor kolegi mojego taty, my go trzymamy w ogrodku. Nikt nie wie, ze te zdjecia zrobilam. Mam nadzieje, ze sie nie skapna :D

Gość kite isotonic drink
Kilka postow wyzej napisalam ze juz wreczalam mu ladnie opakowane winko.Nie przyjal bo powiedzial ze sam pic nie bedzie. Kompy robil mi w domu, wiec co za roznica gdzie sie napije ze mna tego drinka czy piwa? Chodzi o to ze w domu On jak i zarowno ja bylibysmy mniej skrepowani anizeli w knajpie. Jak sama mysia napisalas ludzie nie rozumieja ze to tylko zwykly kolezenski gest. Nie chodzi mi o seks, nawet go nie dotkne. Zreszta jak on robil te kompy u mnie i byla chwila przerwy, usiadl obok mnie a ja pochwili wstalam, poszlam na balkon i usiadlam na fotelu zeby nie bylo jakiegos "napiecia". Chodzi o to, ze mi ze super z nim rozmawia, udzielal mi extra rad ktore sie sprawdzily i chce go miec na kumpla, nie bede z nim sypiac bo szanuje siebie, jego i jego dziewczyne!

W takim razie skoro szanujesz jego dziewczyne to uszanuj to, że jest zazdrosna i nie umawiaj się z nim nigdzie sama. Proste rozwiązanie i nie widzę żadnych przeciwwskazań aby spotkanie mialo się odbyć z jego dziewczyną, bądź w większym gronie znajomych.

Jak sama mysia napisalas ludzie nie rozumieja ze to tylko zwykly kolezenski gest. Nie chodzi mi o seks, nawet go nie dotkne." wiemy ,wiemy :) po co masz go teraz dotykać ? to by było nieeleganckie i natarczywe i przecież ona ma swoja dziewczynę :) co można śmiało przetłumaczyć na kobiecy język : teraz to może go nie dotknę ale fajnie by było sie zblizyć do tego ciacha on taki z klasą i ułozony ( zupełnie w moim typie ) Zaprosze go do siebie , a nóz widelec mu sie spodoba Może w koncu rzuci to swoją zołzę i spojrzy na mnie troche inaczej niż na zwykła kolezanke a wprzyszłosci kto wie , kto wie ... może cos z tego wyjdzie ? ale teraz to nie ...:)

i nie widzę żadnych przeciwwskazań aby spotkanie mialo się odbyć z jego dziewczyną" mysia ale to jest niemozliwe Ten chłopak juz wczesniej autorce powiedział ze jego panna nie zniosła by tego (oczywiscie ku ucieszy autorki ) ma teraz pretekst , skoro tamta nie zniosła by tego wiec po co ją denerwować .W ten sposób otworzyła sie furtka na spotkanie fejs tu fejs z panem komputerowcem ;)