Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kite isotonic drink

Panowie. Czy majac kobiete umowilibyscie sie na kawe z dziewczyna ktora was

Polecane posty

Niestety ale nawet jeśli jest to prowokacja to chodzą takie kurwiszcze po świecie co się umawiają z zajętymi facetami i nawet jeśli z początku wmawiają calemu światu że nie chodzi o seks a wiadomo jak facet hoojowy to i z okazji skorzysta ale żeby taką panią być to los musial nieźle kopnąć w doope :D O swoim mężczyźnie mogę w takim razie powiedzieć, że jest zajebisty, ponieważ wiem, że sam by takiej panience szybciutko wyrazil swoje zdanie na ten temat :D I nie trzeba być kobietą bluszcz, aby uważać jej zachowanie za niestosowne co więcej gdyby zobaczyla na czym mój związek polega to by się pewnie panna zdziwila :D:D:D

Gość co za desperatka, ze musi sie
brac za zajetego, chyba cie mocno swedzi. sprawdz co znaczy ekscentryzm w slowniku, bo normalnie brak slow.

Gość kite isotonic drink
gosialicious frustratko. Nie bylo cie przy tym, nie widzials jego reakcji. a swoja droga niezle musisz byc sfrustrowanai zakompleskiona zeby wystawiac tu swoje zdjecia :) brak dowartosciowania???? haha jesli chodzi o towarzyatwo w jakim sie obracam to glownie medyczne :)

I wlasnie tutaj dajesz dowod swojemy ekscentryzmowi - na sile komus podziekowac. Normalny czlowiek by powiedzial dziekuje, ewentualnie kupil cos (czekolade/wino/inny alkohol) i wreczyl jako podziekowanie. Pierwszy raz slysze, zeby ktokolwiek dziekowal zapraszajac do domu na picie alkoholu :D. Zapraszajac do domu w 'podziece' za cos na picie alkoholu to moze sie umowic para a nie samotna panna z zajetym chlopakiem. I guzik Ci do tego jaka jest miedzy nimi sytuacja. Niczego to nie zmienia.

No wlaśnie każdy ma swoje poglądy a ty mnie za moje zwyzwalaś :o więc wybacz, ale nie jesteś w porządku. Skoro każdy ci powie, że to świadczy o braku manier to i tak dalej będziesz uważala, że to jest ok? I nie wracaj mi to do niej czy do niego bo chodzi o twoje zachowanie i już. Nie wiem jak zostalaś wychowana i nie wnikam w to aczkolwiek kobieta z klasą by tak nie postąpila.

O ho ! O ho ! Oberwalo sie i mnie :D Gdybym miala kompleksy to raczej swoich zdjec tutaj bym nie wstawiala (a gdzie sa Twoje? :P :P). No pewnie, ze nie widzialam jego reakcji. Moze Ty ja blednie odczytujesz ;). A co ma towarzystwo, w ktorym sie obracasz do tego, ze masz ochote na zajetego faceta? :D

Gość kite isotonic drink
mysia69 i kogo nazywasz kurwiszczem? nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz prostaczko i chamko. widac ze ejstes z jakiejs patologii skoro operujesz takim slownictwem! ba! pewnie amsz tez cos z psychika skoro tak sie bylwersujesz

Gość gosialicious zrob plastyke nos
nos jak :D:D:D:D

Gość kite isotonic drink
gosialicious- mysia pytala w jakiim towarzystwie sie obracam wiec jej odp.

Gość autorko a powiedz kiedy
kate isotonic pokazujesz teraz TY swoją klasę. To jest ta kultura w Twoim mniemaniu? I dlaczego mnie nie dziwi,że jesteś sama...

Tak wiem, ze jest duzy. Ale bez tego bym nie byla ta sama Gosia. Przeszkadza Ci moj nos ?? Nie podoba Ci sie?? Po kiego wchodzisz w linki :D :D :D ps. Pokaz swoje zdjecia :D

Gość kite isotonic drink
gosioalicious moje fotki sa tylko na Nk . znam swoja wartosc i nie musze wystawiac swych zdjec na takim portalu jak kafeteria :)

znasz swoją wartość, ok. A może ją PRZECENIASZ ?Wydajesz się bardzo zarozumiałą osobą

a w czym nk jest lepsza od kafeterii ? Nk to dopiero targowisko proznosci i miejsce dowartosciowania się. I jedno i drugie internet

Dokladnie, samo zapraszanie do siebie do domu na alkohol świadczy o tym, że nie obracasz się wśród ludzi wyksztalconych i na poziomie :o bo ludzie na poziomie wręczają drobny podarunek, ewentualnie jeśli obdarowywana osoba jest skromna i nie chcę nic wzamian wysylają pocztą tu chodzi o gest a nie o zapraszanie zajętego mężczyzny do domu na chlanie :o i co myślisz, że jak cię ludzie będą postrzegać? Nawet zalóżmy, że jest tak jak mówisz - nic od niego nie chcesz - ale teraz ludzie są różni i ciekawi mnie to jak twoja opinia publiczna na tym ucierpi. Jak ludzie postrzegają kobietę która zaprasza faceta (zajętego w dodatku) do SWOJEGO domu na alkohol? Jak panienkę lekkich obyczajów. Za dużo się naoglądalaś filmów, żeby utwierdzać się w przekonaniu, że to nic takiego i nikt nie ma prawa myśleć inaczej. Gdybyś się szanowala i miala te swoje zasady o których mówisz to nie zapraszalabyś tylko zalatwila to inaczej i już. Skoro nie widzisz alternatyw to nie jesteś kreatywna, ani też zbyt inteligenta i nie chcę ciebie obrażać po prostu mi jako kobiecie takie podejście się w glowie nie mieści. I jeśli zawsze tak postępujesz to nie dziw się że nie masz koleżanek (być może mają cię za dziwkę) a i że wszyscy znajomi się do ciebie dobierają (uważają że jesteś latwa i szybko "dasz")

gosiu wstaw jeszcze 20 fotek :D:D dzieki takim jak ty poprawia mi sie humor bo myslalam ze ja mam zly nos :D

Mysia69 - dzieki tej rozmowie czuje, ze moj brzuch robi sie plaski :D Smieje sie non stop. Mysle, ze do autorki jak grochem o sciane. Nie dociera nic. My jestesmy glupie, puste, masz swoje zdjecia - pewnie masz kompleksy i jestes niedowartosciowana. Chamka tez jestes :D Podoba mi sie tu :D

koleżanko od nosa -wiesz co to jest projekcja? Skoro ciagle nawijasz o tym nosie to chyba jednak masz z nim problem, ale przeciez mozna zrobić plastykę ,sama wiesz o tym :D

Gość kite isotonic drink
Daleko mi do zarozumialstwa :) Po prostu szczerze i kalrownie wyrazam swe poglady. Nie toleruje za to chamstwa i prostactwa jakie pokazal mysia obrtrazajac mnie i oceniajac na podstawie kilku slow.

To po co zakładałaś ten topic, skoro nie umiesz przyjąć tej krytyki ? jak czułabyś się , gdyby twój facet szedł na wino do innej, wolnej dziewczyny? Wg ciebie takie zachowanie jest w porządku ?

Gość kite isotonic drink
gosia, ja na temat twego wygladfu sie nie wypowiadam, powiedzialam tylko ze ja nie wstawiam swych zdjec na kaffe chocby przez to zeby byc calkjiem anonimowa. Jak jzu wyzej wspominalam obracam sie w srodowisku medycznym i obciachem byloby gdyby ktos tu mnie rozpoznal po zdjeciach :)

Nie obrazilam cie ani razu. Żadnego wyzwiska nie zaadresowalam do ciebie więc wypraszam sobie. Gosialicious - owszem, co rude to wredne przecież :D:D:D:D I jak tu postrzegać ją za inteligentną skoro bierze pod uwagę jakieś stereotypy? Kompleksy, bo wklejamy zdjęcia, rude to wredne, ja skoro tak uważam to napewno jestem kobietą bluszcz, chamki, prostaczki no nie wytrzymam :D:D:D:D:D i ona jeszcze śmie się dziwić że nie ma do kogo gęby otworzyć jak to się mówi? Ha Ha Ha tylko czekam aż faceta zaprosi kilka razy "bliżej się poznają" i wówczas on również zauważy z kim ma do czynienia i zwieje jak najszybciej :D

Mysle, ze raczej obawiasz sie tego, ze ktos z Twoich znajomych rozpoznalby Cie i mialby pozniej niezly ubaw z glupot, ktore wypisujesz.

Gość kite isotonic drink
Przyjelam lowa krytyki bo kazdy am swe poglady aczkowliek nie uwazam zeby to obligowalo osobe krytykujaca do obrazania mnie i wyzywania od kurew itp.

Gosialicious też tak uważam :D w końcu anonimowość wlaśnie na tym polega, żeby czasem nikt nie rozpoznal jej osoby i jej "problemów"

czytaj ze zrozumieniem:D myslalam ze ja mam za dlugi nochal:D ale jak patrze na dziewuchy z kaffe to nie mam kompleksow:D reszta jes wazna:D

Do dziewczyny/chlopaka, ktory proponuje mi plastyke nosa. Uwazasz swoj nochal za dlugi. Przykro mi z tego powodu, przykro mi z powodu Twoich kompleksow i takze z tego, ze wysmiewasz sie z wygladu innych. Nic na to nie poradze. Zycze zdrowia. Mi sie moj nos podoba. Cos jeszcze? :D