Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kite isotonic drink

Panowie. Czy majac kobiete umowilibyscie sie na kawe z dziewczyna ktora was

Polecane posty

a swoją drogą, jak niesamowitą "klasę" musi mieć koleś, który o swojej kobiecie opowiada w ten sposób, że ludziom odchodzi ochota do tego, by ją poznać... :D przesympatyczny młody człowiek z niego ;) ale, trzeba mu przyznać: głupi nie jest ;) :D

No wlaśnie o tym to już kompletnie zapomnialam :D:D:D Skoro facet nagaduje jakiejś TYLKO znajomej bo w końcu ponoć nawet się nie rpzujaźnicie na swoją partnerkę jaka to ona nie ejst zla i jaki to on jest nieszczęśliwy w tym swoim związku to rzeczywiście facet inteligentny i na poziomie :o dziewczyno pytam jeszcze raz W JAKIM TY SIE TOWARZYSTWIE OBRACASZ?

Gość autorko a powiedz kiedy
o tym samym pomyślałam Agnie - to świadczy o jego klasie wybitnej-oczernianie swojej kobiety..

Mysia to Twoja fota ? Niesamowita, mimo że pewnie soczewki, ale w połączeniu z włosami niesamowite wrażenie ! Zielone tez by nieźle wygladały ;)

naprawdę tylu jest wolnych kolesi, nie rozumiem kobiet , ktore wpierniczają się w związki . Sama jestem single i dla mnie facet zajęty jest nietykalny !

Gość bzdziagwa ;)
jak chcesz bardzo prosze ale wtedy zapraszasz faceta z jego kobieta koniec kropka

Moje, moje ;) nie są to soczewki, tylko zdjęcie robione w odpowiednim kącie i świetle. Dużo osób właśnie się zachwyca moimi oczami :P

Gość kite isotonic drink
Mysia69 pustaku- jego dziewczyna powinna byc mi wdzieczna, bo dzieki mnie dowie sie czy jej facet jest jej wierny i ja szanuje czy ma ja gleboko w powazaniu. Ja do niego nie zamierzam sie dobierac. Jesli on zacznie do mnie to bedzie swiadczylo jak bardzo kocha swoja kobiete i ile jest wart ich zwiazek. Najlepoiej zwalic na kobiete? ze to ona rozbija?? haha nie oslabiaj mnie. A facert to bezbronne stworzonko , ktore nie umie mowic i to jego atakuja, gwalca , dobieraja sie hahah. Zastanow sie nad soba kobieto-bluszcz. Nie kazdy ma w glowie tylko dupczenie.Tyle w tym temacie. Dziekuje za rady

Gość kite isotonic drink
On nie obgADYWAL JEJ TYLKO POWIEDZIAL ZE IM SIE NIE UKLADA BO JEST CHOROBLIWIE ZAZDROSNA I GO SPRAWDZA. nIC WIECEJ NIE MOIWL , MIMO ZE CHCIALAM POCIAGNAC TEMAT ALE NIE CHCIAL O TYM ROZMAWIAC

Gość kite isotonic drink
Na koniec dodam ze nawet gdyby chcial mnie przeleciec to mu odmowie i moge tylko wowczas wspolczuc jego partnerce.. Milego wieczoru wsystkim zycze. spadam stad

O, widzę, że zabolalo :) Gdybyś byla tak inteligentna za jaką tu się podajesz to zapewne przeczytalabyś moje wywody ze zrozumieniem. Napisalam, że mężczyzna również nie jest w tym bez winy. Zarówno ty jak i ten twój "inteligentny, wspanialy mężczyzna z bagażem życiowym" :D reprezentujecie poziom równy zeru. Przykro mi to stwierdzać ale nie omieszkam, ponieważ robisz z siebie nie wiadomo jaką wspanialomyślną i dobrą duszę a w rzeczywistości tylko zacierasz na niego ręcę. Podkreślam więc tym razem, żeby może do ciebie dotarlo: FACET TO FACET, CZY SIE ZGODZI CZY NIE, CZY BEDZIE CZEGOKOLWIEK CHCIAL CZY NIE, I NAWET CZY BY SIE OSTATECZNIE ZGODZIL Z JAKAS KOBIETA POJSC DO LOZKA I SWOJA KOBIETE ZDRADZIC CZY NIE - to jest jedno a: TY JAKO "KOBIETA" (dla mnie nia nie jestes tylko zwykla lafiryndzia i jest to uzasadnione twoimi wypowiedziami) POWINNAS MIEC SWOJA KLASE I HONOR I JAKO "KOBIETA" NIE ZAPRASZAC ZAJETEGO FACETA GDZIEKOLWIEK CHOCIAZBY ZE WZGLEDU NA TO ZE PO PROSTU NIE WYPADA TEGO ROBIC - Tak moja droga nie wypada bynajmniej w normalnym środowisku babka nie zaprasza jakiegoś znajomego ot tak do siebie do domu na jakieś trunki, jeśli się jest na stopie koleżeńskiej to jest niestosowne zachowanie. Tak postępują panie lekkich obyczajów. No oczywiście nie zaprzeczę, że być może w twoim środowisku jest to na porządku dziennym bowiem nadal nie udzielilaś mi odpowiedzi na pytanie W JAKIM ŚRODOWISKU SIĘ OBRACASZ. Skoro nie masz żadnych przyjaciól bo wszystkie dziewczyny są fe to może z tobą jest coś nie tak a nie z resztą świata, myślalaś o tym? Może skoro wszyscy faceci widzą w tobie tylko obiekt do wyruchania może również świadczy to o twojej osobie? Może twój styl bycia, ubierania czy cokolwiek innego są wyzywające? I skoro podajesz się za inteligentną to dyskutuj na poziomie a nie z pogardą dla innych i zaczynaniem zdań od: "ty pustaku"

No to skoro jest taki inteligenty i cudowny to powątpiewam w to że mówilby pierwszej lepszej osobie z którą "podobno" jest tylko na stopie koleżeńskiej że mu się z partnerką nie uklada. On również jest nietaktowny. Widzisz, chyba jesteśmy z innych światów, po prostu inne środowisko, inne wychowanie robią swoje. Żyj dalej w swoim wyuzdanym świecie z resztą wspólczuję ludzi z jakimi się zadajesz być może tylko takim dorównujesz, aczkolwiek nie mają sensu jakiekolwiek dyskusje z czlowiekiem, który reprezentuje totalny brak szacunku i kultury.

Gość kite isotonic drink
haha mysia ale mnie rozbawilas :D no tak rude to wredne :P wiesz kim ty jestes i co soba reprezentujesz skoro oceniasz kogos na podstawie stylu ubierania? Nie bezpodstawnie nazwalam cie pustakiem. Bo ilez mzona walkowac ze nie zalezy mi na seksie z tym facetem a tylko na zwyklej przyjazni i zrewanzowaniu sie :) A to jak on to odbierze to bedzie swiadczyc tylko o nim. Skoro uzna ze to zaproszenie an seks to go wysmieje i juz. Wspolczuje twemu facetowi , bo ejstes typowa kobieta bluszcz. wszystko kojarzy ci sie z seksem. haha no tak jak dziewczyna sie usmiechnie do twego faceta to pewnie tez ja nazwiesz lafirynda i pomyslisz ze chce ci go odbic?? zalosna jestes prymitywie

Gość kite isotonic drink
Nic zlego nie mowil mo swej partnerce. Powiedzial tylko ze roznie u nich bywa ale ze jej chorobliwa zazdrosc go wykancza.

Gość jasny gwint ciemna śrubka
"jego dziewczyna powinna byc mi wdzieczna, bo dzieki mnie dowie sie czy jej facet jest jej wierny i ja szanuje czy ma ja gleboko w powazaniu" I ty tym swoim rzekomym zaproszeniem testy zamierzasz na nim robić? Czy wiermy, czy niewierny? Ale z Ciebie cwana szuja. Do tego głupia i bezczelna!!!!! Najpierw zaprosisz, będziesz prowokować, a jak Cię nie zechce to z zemsty naopowiadasz, że Cię przeleciał??? Czy może jak Cię jednak przeleci, to z triumfem o tym rozgłosisz??? Żałosna szczwana suczka!!!!

Autorka jest kobieta. A my kobiety jedno mowimy, drugie myslimy a trzecie robimy. Takze droga autorko : nie opowiadaj historii swiata, ze chlopak Ci sie nie podoba. Lecisz na niego jak mucha do kupy :D Czy brzydkiemu koledzie tez bys na sile chciala podziekowac?? Watpie. Ah my kobiety jestesmy czasami smieszne :D

Gość kite isotonic drink
No tak czlowiek po kilku fakultetach reprezentuje poziom rowny zeru? to co piszesz swiadczy tylko o tobie o tym jakim ty jestes zerem, skoro oceniasz ludzi, ktorych nie znasz i na oczy niw widzialas

Och nie trafilaś moje wlosy są farbowane :) Prawda boli, bo już zaczynasz się burzyć i wyzywać a to świadczy o braku jakichkolwiek argumentów z twojej strony. Rób jak uważasz proste, ja ci tylko piszę, że gdybyś się szanowala to nie zapraszalabyś zajętego faceta do siebie do domu na trunki w ramach podziękowania, bo to nietaktowne i tyle. I nie ma tu mowy o żadnym seksie ani też o mojej osobie, mowa tu chyba o jego partnerce, która jest zazdrosna więc logicznym powinien być fakt, że biorę jej poglądy pod uwagę? Ja ci powiem tak, osobiście bym nie zapraszala, uważam to za niekulturalne wobec jego partnerki (i mimo, że jesteś nierozumną osobą nie ubliżam lecz ponownie tlumaczę) nie chodzi o seks a o sam fakt jak ty się zachowasz a nie jak to facet odbierze - proste. Nie ma tu mowy o mnie więc uważam za niestosowne nazywanie mnie kobietą bluszcz co innego gdybym gdzieś napisala, że go nigdzie nie puszczam, bądź jestem chorobliwie zazdrosna.

Gość kite isotonic drink
[zgłoś do usunięcia] jasny gwint ciemna śrubka : cytaj uwazniej! napisalam wyraznie ze nie zamierzam go prowkowac. Jak on zacznie cos "probowac" to od razu powiem stop i ze zle zrozumial moje intelncje i nie zaprosilazm go w celu uprawiania seksu itp. Jestes az tak tepa ze nie potrafisz zrozumiec ze zalezy mi TYLKO I WYLACZNIE NA PRZYJAZNI????? OWSZEM PODOBA MI SIE JAKO FACET ALE NIE BEDE Z NIM SIE SEKSIC BO MAM SWE ZASADY. KONIEC

kite ----- a nie rozumiesz po prostu tego, że zapraszanie kogoś na alkohol do swojego domu, w atmosferze tajemnicy (żeby się chorobliwie zazdrosna dziewczyna nie dowiedziała;) ) - jest już tworzeniem jakiegoś takiego pola intymności? :) szczególnie, jeśli to facet, który jakoś Ci imponuje, podoba (nawet niefizycznie;) ) - on też to czuje... i jest fajne podstawa do przyjemnego męsko-damskiego napięcia ;)

a co może powiesz, że jesteś kulturalną, wyksztalconą na poziomie kobietą, która się szanuje? Napisalam, że jest to uzasadnione twoimi wypowiedziami, gdybym tu siedziala i pisala "siema jestem jebnieta i chce wyskoczyc z okna" i tak przez kilka stron to byś chyba nie stwierdzila, że masz do czynienia z kimś na poziomie? I nie wyskocz mi tu za chwilę ze swoimi osiągnięciami, bowiem skończenie dobrych studiów bądź też dobra praca jeszcze nie świadczą, że mamy do czynienia z inteligentną i kulturalną, szanującą się osobą. Stwierdzam fakty, wnioskuję, widzę co piszesz, co chcesz zrobić a moim zdaniem trzeba nie mieć manier by w ten sposób się zachowywać. Proste jak drut i nie wiem gdzie tu jeszcze się doszukiwać niejasności przecież wyrazilam swoje zdanie i tyle.

Ten temat to jest zart jakis :D Autorko przeczytaj co piszesz i sie nad tym zastanow. Daj spokoj chlopakowi. Szczerze to mu wspolczuje, ze jakas wariatka na sile chce mu podziekowac zapraszajac go do domu na picie alkoholu. Powiedzial, ze niczego nie chce - nie zrozumialas? Zostaw tego chlopaka w spokoju.

Gość no tak ten kolega jest
PRZYSTOJNY gdyby byl brzydki to by nie zapraszala:D

Ten temat to jest zart jakis :D Autorko przeczytaj co piszesz i sie nad tym zastanow. Daj spokoj chlopakowi. Szczerze to mu wspolczuje, ze jakas wariatka na sile chce mu podziekowac zapraszajac go do domu na picie alkoholu. Powiedzial, ze niczego nie chce - nie zrozumialas? Zostaw tego chlopaka w spokoju.

a poza tym, pomyśl no sobie sama do siebie, tylko szczerze... skoro niczego złego nie opowiadał o swojej partnerce, to czemu aż tak Ci przeszkadzałaby jej ewentualna obecność...? ;) :)

i nadal nie wiem, kiedy ostatnio miałaś chłopa, bo strasznie sfrustrowana jesteś ;P

gosialicious - ale ty nie zrozumialaś że to jest taka kulturalna i na poziomie kobieta KTÓRA MA SWOJE ZASADY? W końcu ona MUSI podziękować i to NIE MOŻE być zwykly podarunek, ani spotkanie w grupie, ponieważ chce omówić jakąś ważną sprawę, no czytaj ty ze zrozumieniem, bo Cię zaraz zjedzie żeś pusta jak ze mną postąpila :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kite isotonic drink
Mysia69. Kazdy am swoje poglady. Ja nie widze nic zlego w zaproszeniu i zrewanzowaniu sie koledze.Ale ja zawsze bylam ekscentryczką ...Wypada go za to zaprosic do pubu na piwko i koniec. Wtedy chyba nikt nie bedzie mial pretensji.