Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gradowa chmura

wakacje z maluszkiem - co zabrac prosze o porady

Polecane posty

Gość gradowa chmura

to nasz pierwszy wyjazd na wakacje , dziecko ma 15 miesiecy co powinnam zabrac w taka podróz prosze o podpowiedzi i sugestie

Gość gradowa chmura
nikt mi nie podpowie

Gość sdfsfdsfef
Coś ty się z choinki urwała, że takich rzeczy nie wiesz? Nic nie bierz :) Niech leje i sra pod siebie:)

Mój za tydzień skończy 15 m-cy :) W zeszłym roku, jak miał niecałe 6 m-cy to byliśmy nad morzem i jechaliśmy jak Cyganie:D łóżeczka, nadmuchiwana wanienka, 2 puchy mleka, 10 słoiczków z obiadkami, 10 słoiczków z deserkami, 2 paczki pieluch, kosmetyki, krem psłoneczny, leki: smecta, fenistil, coś pbólowego i pgorączkowego itp. Poza tym masa ubranek, śliniaków, ręczniki, koc... No i oczywiściwe wózek i nosidełko/chusta. Wzięliśmy też zapas wody dla małych dzieci. Na miejscu dokupilśmy jeszcze namiot plażowy.

Gość czy Wy....
naprawde nie wiecie, co Wam bedzie potrzebne , zeby sie dzieckiem zajac w te dni poza domem??? Ile Wy macie lat?? 15 ?? Ludzie....i to sa matki, teoretycznie, osoby odpowiedzialne.....:(:(:(

Gość te,ż mi wyszedł cień
ja tez nie specjalnie rozumiem to pytanie. Nie wiem czym dysponujesz, gdzie jedziesz, na ile, jaka będzie planowana pogoda w tym miejscu. Nie mam pojęcia co masz w szafce z ubraniami, jakie macie zabawki, kosmetyki. Nie jestem w stanie doradzić co zabrać. Wiadomo, ze ciuchy, kosmetyki, zabawki, a reszta zależy od tego gdzie jedziecie

Czasami się zastanawiam co by było gdyby nagle ktoś zlikwidował internet...