Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brossssss

ciasto- z cukierni czy pieczone przez kucharkę?

Polecane posty

Gość brossssss

ciasto- z cukierni czy pieczone przez kucharkę? Doradzcie co wybrać... ;)

Jak masz sprawdzoną kucharkę to bym brała od niej. Większość osób woli domowe ciasta niż te z cukierni. U nas akurat piekła teściowa i szwagierka- wszystkim bardzo smakowały. Tylko tort i paczki dla gości zamówiłam w cukierni.

Gość jedna mała
Ja będę brała z cukierni moja kucharka powiedziała że nie opłaca się samemu piec a babka zna się na rzeczy

Gość a ja dostalam takie zaproszeni
mi torty z cukierni nie smakuja. moze zalezy od cukierni ale ja nie trafilam na taki ktory by mi smakowa. ja mialam robiony wielki prostokatny tort smietanowo owocowy. robila go kucharka.

Gość lokatka
my ciasto na wesele oraz tort zamawiamy u takiej kobietki ktora zajmuje sie pieczeniem ciast na zamowienie, ale nie na skale przemyslowa ;) nie wiek jak to nazwac - chyba jak w temacie, chodzi o kucharke ;) znam juz jej wypieki, dobre i sprawdzone :) natomiast kołocz, dla znajomych, do pracy, dla sasiadow itp to juz z cukierni :)

Gość psoak
My mieliśmy ciasta pieczone przez kucharkę,wyśmienite były.

U mnie będzie ciasto pieczone przez kucharkę. Koszt zamówienia w cukierni i pieczenia przez nią jest podobny. Jedyna różnica to Smak:) ciasto domowe jest o niebo lepsze w smaku. Naprawdę każdy gość docenia domowe ciasta.

Gość ejbisi
Mam pytanie, z jakim wyprzedzeniem przed slubem nalezy zamawiac tort z cukierni?