Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfioawefuerihfrfhu123

Idiotyczna sytuacja...

Polecane posty

"fffffffarma swin em ty nic nie udowadniasz tylko piszesz co ci slina na jezyk przyniesie bo udowodnic to znaczy miec dowod a ty go nie masz" Wystarczy, że widzę to na przykładzie znajomych.

Gość fffffffarma swin
zgadzam sie to ewolucja ktora u kobiet poszla w zla strone

Gość FREEpalestine
facetom tez moze stanac na widok pieknje kobiety ale to nize znaczy, ze KAZDY by ja zaciagnal do lozka czasami trzeba powalczyc ze swoja zwierzeca strona na tym polega 'czlowieczenstwo'

Gość 9885
fffffffarma swin: "em tego nie udowodni bo miodku malo zjadla i mozdzek nie pracuje" Nie mozg, tylko kalafior. " A ile da sie uwiesc jakiejs laluni, ktora najpierw uda nieporadna i poprosi o pomocw czyms a pozniej pcha sie do takiego i facet ulega" Czarno na bialym opisane, ze to kobieta prowokuje i gdyby sie nie dobierala to takich rzeczy by nie bylo.

Gość maż ci pewnie takich rzeczy
tak mowcie jej ze to nie jej wina ze to biologia....jak zdradzi meza to tez nie bedzie jej wina bo przeciez to biologia... Tyle,ze akurat ewolucja nie ma nic do tego... Skoro autorka uwaza sie za istote rozumna to niestety ale rozum musi panowac nad biologią...jesli jest odwrotnie mozna mowic tylko o cofnieciu sie ewolucji...

Gość fffffffarma swin
em to fajnych masz znajomych pewnies taka sama jak oni

"Czarno na bialym opisane, ze to kobieta prowokuje i gdyby sie nie dobierala to takich rzeczy by nie bylo. " Ale nie każda taka jest. A jak się uważacie, faceci, za świętych, to po co ulegacie?

zawsze szczery-byc moze kretynskie ale ja dostosowuje poziom swoich wypowiedzi do poziomu swoich rozmowcow w tym przypadku do argumentu o bezradnej laluni...

Gość fffffffarma swin
em zgasilem cie co juz nie masz odpowiedzi

fffffffarma swin em to fajnych masz znajomych pewnies taka sama jak oni Mylisz się. Oj, naprawdę masz bardzo wąski tok rozumowania. Ale tak to już jest z ludźmi ograniczonymi

Gość FREEpalestine
badania potwierdzaja np, ze kobiety w trakcie owulacji wybiraja zdjecia mezczyzn z widoczna duza iloscia testosteronu tzn mocno zarysowana zuchwa, ciemny zarost itd. natomiast w po cyklu ewolyjcnym sklonne byly wskkazac jako atrakcyjnych mezczyzn typu 'mniej skrajny macho' no coz czesciowo jestesmy zwierzetami, chodz czasami ciezko to zaakceptowac;)

fffffffarma swin em zgasilem cie co juz nie masz odpowiedzi Hahaha! :D Uważasz się za takiego zajebistego, że aż mnie bawi Twój narcyzm :D

Gość 9885
A jak sie uwazacie kobiety za swiete to po co ulegacie arogancji, prostactwu hamstwu i lysym typom i recydywistom?? Nie powiem ze nie podoba mi sie jak dziewczyna jest ladna, ale to nie znaczy ze zaciagne ja od razu do wyra. A nawet jesli mialoby sie tak stac, to przynajmniej nikt nie bedzie mnie pozniej bil, poniewieral, tak jak z wami robia ci "atrakcyjni" macho. Zal mi Was dziewczynki.

uzyje kolejnego kretynskiego argumentu uzywanego do tej pory w obronie autorki... po co ulegają? bo biologia im każe...

Gość FREEpalestine
*owulacyjnym

uzyje kolejnego kretynskiego argumentu uzywanego do tej pory w obronie autorki... po co ulegają? bo biologia im każe... z podaniem kontekstu juz nie jest kretynski :-)

Gość FREEpalestine
dokad? do warzywniaka? ?????

zwsze szczery nie nie uwazam....mowie tak by do mojego rozmowcy dotarlo co chce mu przekazac... nie kazdy jest tak elokwentny jak Ty.

"(...) Nie powiem ze nie podoba mi sie jak dziewczyna jest ladna, ale to nie znaczy ze zaciagne ja od razu do wyra. A nawet jesli mialoby sie tak stac, to przynajmniej nikt nie bedzie mnie pozniej bil, poniewieral, tak jak z wami robia ci "atrakcyjni" macho. Zal mi Was dziewczynki. " Dlatego piszę, że 3/4 a nie że WSZYSCY tacy jesteście. A Wy tu uważacie, że my wszystkie jesteśmy takie zdradliwe suki. A to nie jest prawdą.

Gość fffffffarma swin
em ja cie prowokuje hamstwem i prostactwem zeby zobaczyc jaka jestes i widze ze taka jak ta prowokacja

Gość FREEpalestine
szczery potrafisz sobie wyobrazic sytuacje, ze ci stanal na widok pieknej kobiety 'nie twojej dziewczyny?' i ze ona ci sie pozniej snila dwa razy?

"fffffffarma swin em ja cie prowokuje hamstwem i prostactwem zeby zobaczyc jaka jestes i widze ze taka jak ta prowokacja" "Chamstwem", a nie "hamstwem". No wiesz, ja po prostu nie dam się od tak obrażać.

"zawsze szczery A Wy tu uważacie, że my wszystkie jesteśmy takie zdradliwe suki. tylko 3/4" To nie piszcie, że wszystkie