Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfioawefuerihfrfhu123

Idiotyczna sytuacja...

Polecane posty

Gość SAME TU WAŻNIAKI
takich jak wy nazywa się " brązowe nosy " bo od lizania dupy jeden drugiemu, można sobie upaprac nos na kolor gówna!

Gość fffffffarma swin
krokodylka bronisz ja bo pewnies taka sama

Gość maż ci pewnie takich rzeczy
człowiek jest istota rozumną...co oznacza ze ma rozum po to by panowac nad instynktami...nie odrotnie... instynktami to moze sie kierowac pies...chyba ze sugerujesz ze autorka z rozumu przypomina psa...

i tak, oczywiście, kobiety nie maja czym myśleć. To fakt. Autorko, gdzie jesteś? Chciałam z toba porozmawiać...

Gość fffffffarma swin
po prostu em w przedszkolu ci to powiedzieli

akurat wiekszosc facetów mysli testosteronem ale nie o facetach temat tylko o kobiecie...konkretnie o autorce... gdyby zle nie bylo to bys nie szukala u innego tego co masz w domu...ot co.

Bawią mnie faceci, którzy tak jadą po autorce. 3/4 facetów myśli choojami i leci za spódniczkami, a uważają się za świętych

Gość 9885
"maż ci pewnie takich rzeczy": 9885 "gdzie logika"-w dupie..." trafnie ujete. po prostu eM: Myslimy choojem? Ja udowodnilem swoja teze, wiec ciebie prosze o to samo.

Jestem , ale widze ze z malo kim da sie tu pogadac...

Gość fffffffarma swin
em tego nie udowodni bo miodku malo zjadla i mozdzek nie pracuje

Gość fffffffarma swin
a ja was kobiety i zal mi was ze zescie takie nie tego troche

zawsze szczery, dlaczego uwazasz to za prowokacje? W zyciu moga przytrafiac sie rozne najbardziej nieprzewidziane sytuacje i jakos nie rozumiem dlaczego tak uwazasz.

"po prostu eM: Myslimy choojem? Ja udowodnilem swoja teze, wiec ciebie prosze o to samo. " A ile było przypadków rozbitych małżeństw i związków przez facetów w wieku średnim, którzy, aby się dowartościować i udowodnić sobie, "że jeszcze mogą" znajdywało sobie na boku młodą doopę, żeby poruchać? Ile jest nieślubnych dzieci zrobionych przez mężów na boku z inną? A ile daje się uwieść jakiejś laluni, która najpierw uda nieporadną i poprosi o pomoc w czymś, a później już tylko się pcha do takiego i facet ulega, myśląc, że nikt się nie dowie? Wy faceci myślicie choojami. A przynajmniej 3/4 Was.

o wypraszam sobie ja za przeproszeniem ch* nie mysle...a tez uwazam ze autorka glupio robi...meza powinna wziasc w obroty a nie wziela sobie grzecznego chlopca a teraz sie zachcialo drania... to ze kobietom z wiekiem libido wzrasta niczego nie tlumaczy...

" fffffffarma swin em tego nie udowodni bo miodku malo zjadla i mozdzek nie pracuje" Przestań mnie obrażać z łaski swojej, bo pokazujesz tylko swoje prostactwo. Bierz misia pod pachę i idź spać.

"A ile było przypadków rozbitych małżeństw i związków przez facetów w wieku średnim, którzy, aby się dowartościować i udowodnić sobie, "że jeszcze mogą" znajdywało sobie na boku młodą doopę, żeby poruchać? Ile jest nieślubnych dzieci zrobionych przez mężów na boku z inną? A ile daje się uwieść jakiejś laluni, która najpierw uda nieporadną i poprosi o pomoc w czymś, a później już tylko się pcha do takiego i facet ulega, myśląc, że nikt się nie dowie? Wy faceci myślicie choojami. A przynajmniej 3/4 Was." sami tego nie robili gdzies musieli znaleźć chetne... jesli w domu im czegos brakowalo to czemu sie dziwic?

Gość fffffffarma swin
em ty nic nie udowadniasz tylko piszesz co ci slina na jezyk przyniesie bo udowodnic to znaczy miec dowod a ty go nie masz

Gość Easy Man
Autorko, po prostu chwilowo się zauroczyłaś. Prawdopodobnie do Twojego związku wkradło się ziarenko rutyny i stąd taka reakcja. To się zdarza. Zauraczamy się kimś w taki sposób, że myślimy o tej osobie, śnimy o niej, mamy wewnętrzną siłę, aby "góry przenosić". Po czym to wszystko mija. Nie zwracaj uwagi na te zaczepki swojego sąsiada. Chyba nie chcesz, aby Cię pobił lub co gorsze wykorzystał? Masz przecież kochającego męża, pomyśl jakbyś się czuła, gdyby to on się zauroczył sąsiadką. Czegoś Ci brakuje w związku, zastanów się na spokojnie czego tak naprawdę. Najlepiej wyjedź gdzieś ze swoim mężem. Na jakąś wycieczkę w weekend. O uczucie trzeba dbać. Bez obustronnego zaangażowania związek nie może być udany. Pamiętaj o tym. A na wszelkie niepewności, problemy najlepsza jest szczera rozmowa z druga połówką. Powodzenia.

Gość FREEpalestine
w tym nie ma nic zlego to bardziej biologia sie w Tobie odzywa ;) Twoj maz odpowiedzialny, ale spokojny.. a tu taki dominujacy maczo...z silnymi genami, podswiadomie moze Twoj ewolucyjnie zaprogramowany organizm chcialby z nim wymieszac swoje geny ;) stad te sny to nie Twoja wina, to ewolucja i biologia

"jesli w domu im czegos brakowalo to czemu sie dziwic?" Aaaa... Czyli jak facetom czegoś brakuje ze strony swoich żon czy partnerek, to jest dobrze i mogą zdradzać, tak? A jak autorce czegoś brakuje w domu, to już po niej można jechać?

Gość FREEpalestine
i prawdopodobnie sny pojawily sie w trakcie gdy mialas owulacje