Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfioawefuerihfrfhu123

Idiotyczna sytuacja...

Polecane posty

zawsze szczery, jesli myslisz ze to taka fajna dla mnie stytuacja to sie grubo mylisz. Zdecydowalam tak, bo wole miec u boku podrywacza na ktorego chce (musze) przestac w koncu zwracac uwage, niz podrywacza i w***ego meza. Z dwojga zlego wole to pierwsze.

fffffffarma swin ------> miałam kilka okazji, by zdradzić swojego chłopaka, na imprezie czy gdzieś indziej. Ale nigdy tego nie zrobiłam. Bo ja nie jestem nielojalną puszczalską.

Gość maż ci pewnie takich rzeczy
swoja droga jak glupią trzeba byc zeby sie zlapac jak mucha na lep na glupi tekst o nogach...hahahaha chociaz w sumie to ja sie tez kiedys zakochalam w sasiedzie..ale mialam z 15 lat (on kolo 19)...

zawsze szczery-natknelam sie na Ciebie na kilku roznych topikach i musze Ci powiedziec,ze normalnie uwielbiam Twoje komentarze (zeby nie bylo bez zadnych podtekstow)

O tym nie zadecydowal tekst o nogach, poprostu od tego faceta bije cos co mnie do niego przyciaga, a wolalabym by bylo na odwrot. To jest takie dziwne, trudno to opisac.

hfioawefuerihfrfhu123, to weź poproś męża, by Cię przerżną ostro jak tanią dziwkę, to po takim seksie napewno przejdzie Ci ochota na jakiegoś obleśnego recydywistę.

Gość fffffffarma swin
wiesz co od niego bije hamstwo i prostactwo ale kobietom to wystarcza

"wazniak skurwiel i cham kobiety sa zazwyczaj glupie , puste, nielogiczne, zdradliwe szmaty wiec mnie akurat ten temat wzupelnosci nie dziwi" Tak, tak. Widzę, że patrzysz na wszystkie kobiety jak na swoją matkę

A czy ja gdzies napisalam ze moj maz nie jest dobry w lozku? Pisze tylko o odczuwanych emocjach.

"wazniak skurwiel i cham po prostu em.. ty juz dostalas propozycje, nie chciasls trudno teraz mam dla ciebie jak dla taniej szmaty, 100 euro za nasranie na ryj wiecej nie dam" Nie, dziękuję - nie lubię perwersji jak Twoja matka.

Gość fffffffarma swin
ona by pozwolila za 50 euro

Autorko, rozumiem cię. i z jednej strony chciałoby sie powiedzieć mężowi. Szczerość w związku to piękna rzecz. Z drugie, może mu odn=bić, możesz rozpętać piekło. Rozumiem twoje instynkty. Uwierz mi. Ale! Masz jeszczze rozum. On potrafi kalkulować i może cię wydobyć z opresji.

Gość 9885
Taka jest prawda, udowodniono naukowo, ze w "rozumowaniu" kobiet w 80% dominuja odczuwane emocje a w 20% logika, co swietnie widac w opisanym przykladzie. Zamiast ciagnac ja do meza ktory jest dobry kochajacy zapewnia utrzymanie itd co byloby LOGICZNE, autorke przyciaga drugi ktory apewnilby jej EMOCJE i tak to dziala. Kobiety poprostu nie potrafia logicznie myslec.

Gość fffffffarma swin
z tym rozumem to nie byl bym pewny czy go ma

powiedziec mezowi o czym? o tym,ze jego zona czuje pociag do typa spod ciemnej gwiazdy bo puscil jej tekst o nogach? bo ona ma za dobrze i marzy o sexie z tamtym? bo chce byc potraktowana jak tania dzi*? w tylku sie babie poprzewracalo i tyle... a wy sie dziwicie ze waRZniak ma takie zdanie o kobietach...

instynkty bywają dziwne... nie obrażajcie autorki. chyba, że szczerze uważacie, że nie ma rozumu, ale wtedy nie mogłaby pisać ani czytać. To, że wy czegoś nie ogarniacie swoim rozumem, czyli dziwnych pociągów erotycznych, nie znaczy, że ktoś jest od was gorszy, głupi. Raczej odwrotnie...

Gość 9885
To poprostu chore, by miec u boku kochajacego meza lub chlopaka ktory wlasne serce bylby w stanie za nie oddac, to one wola tych wyzelowanych, draniowatych niedostepnych kolesi bo przy nich sie nie nudza, maja "emocje". Emocji nie brakuje rowniez wtedy, gdy taki typ pozniej uderzy lub zdradzi i zostawi za jakis czas. Narzekaja ze faceci zdradzaja bija itp, a gdy przyjdzie im wybrac pomiedzy spokojnym i ulozonym a wyzej opisanym, biora to drugie. PYTAM GDZIE TU LOGIKA?

9885 niektore potrafią... mnie dziwi co innego...ona nic nie robi zeby z mezem sie lepiej ukladalo...lepiej pod wzgledem lozkowym bo przeciez tu sie wszystko o dupe rozbija...moze popros meza o wibrator na urodziny...

9885 "gdzie logika"-w dupie...

Gość fffffffarma swin
9885 w tym nie ma logiki bo kobiety nie maja czym myslec

o Chryste, niech wam będzie, że autorka jest głupia, chora, puszczalska. kropka. Wydaliście wyrok, idźcie spać spokojnie.

Krokodylka1: Ciesze sie ze mnie rozumiesz:-) A co do lozka to pisalam juz wyzej, zle nie jest...