Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfioawefuerihfrfhu123

Idiotyczna sytuacja...

Polecane posty

Gość FREEpalestine
przestan lapac za slowka szczery i odpowiedz na moje pytanie

"zawsze szczery To nie piszcie, że wszystkie towarzyszko, gdzie napisalismy?" Nie Ty, a ci, co najbardziej najeżdżają na autorkę i twierdzą, że kobiety wszystkie ogółem tylko dają się przelecieć, gdy zobaczą typa z pod ciemnej gwiazdy, bo chcą być w łóżku traktowane jak dziwki i/lub nudzi im się poukładane życie

Gość FREEpalestine
ha HIPOKRYTO jak facetowi stanie na widok i ta babka mu sie dwa razy przysni to jest ok, biologia;) ale jak kobieta poczuje uklucie popedu seksualnego do innego faceta i on jej sie dwa razy przysni to jest dziwka i suka :D

Gość maż ci pewnie takich rzeczy
czy wy nie widzicie prawdziwej istoty problemu? tu nie chodzi o to,ze on jej powiedzial banalny tekst,ktory nie da sie ukryc zadziałał, i nie o to,ze jej sie dwa razy snil... tu chodzi o to,ze ona szuka czegos innego bo juz sie maz znudził i gdyby nie ten sasiad to predzej czy pozniej zwrocilaby uwage na kogos innego...

"gdyby nie ten sasiad to predzej czy pozniej zwrocilaby uwage na kogos innego..." Skąd wiesz? Jasnowidz, psycholog czy jak?

Gość FREEpalestine
i biedna ma jeszcze ma wyrzuty sumienia z tego powodu... facet nigdy nie ma, stanal mu , biologia a wy jeszcze na nia psy wieszacie hipokryci i pruderasci;)

"zawsze szczery Dlatego zwracam się przede wszystkim do nich kreca cie syzyfowe prace?" Nie, ale czasem nie mogę patrzeć bezczynnie na głupotę ludzi, którzy myślą, że zawsze mają rację i wiedzą wszystko najlepiej.

Gość FREEpalestine
zawsze szzery widze, ze z braku argumentow zdecydowales sie zignorowac moje argumenty

Gość FREEpalestine
powoli kresli mi sie Twoj porttret psychologiczny..;)

widze, ze z braku argumentow zdecydowales sie zignorowac moje argumenty udowodniles, ze nie znasz ortografii chcesz jeszcze udowodnic, ze nie rozumiesz ironii?

Gość FREEpalestine
pok co widze, ze sie wijesz i wywijasz od odpowiedzi niedoleznie czepiajac sie ortografii.. no coz zwykle to sie tak konczy woec braku argumentow :D

w tej sytuacji zostawie ci moj post w ktorym nie bylo ironii sprobuj, moze uda ci sie go zrozumiec: to oczywiste prowo, najprawdopodobniej stworzone przez faceta, ktory chce udowodnic "nature" kobiet, dominik czy ktorys podobny problem w tym, ze takie wlasnie fantazje maja kobiety jednakze kobiety dojrzale pozostawia to w sferze fantazji, te dojrzale inaczej zrealizuja, a te dojrzale wybitnie inaczej beda twierdzic, ze kochaja swojego partnera ale los na ich drodze postawil innego

Gość maż ci pewnie takich rzeczy
bo sie mezulek znudził... dlaczego nie reaguje tak na poukladanego faceta? dlaczego nie ma czegos takiego w odniesieniu do swojego meza? tylko do sasiada ktory wyszedl z kryminalu? popier* sie kici w glowce...libido z wiekiem wzroslo, mezus sie znudzil i mysli ze z niegrzecznym bedzie miec wiecej wrazen...ot co...trafilby sie inny niegrzeczny to snilby sie po nocach inny a ze trafil sie ten no coz na niego wypadlo... teraz wysnuje daleko idacy wniosek: pewnie maz byl pierwszym co najwyzej drugim partenrem sexualnym i stad teraz caly ambaras. mi sie na widok przystojengo faceta w gaciach mokro nie robi, nie snia mi sie przystojni faceci z ktorymi zamienilam pare zdan...ale ja jestem spelniona i nie szukam wrazen..

"popier* sie kici w glowce...libido z wiekiem wzroslo, mezus sie znudzil i mysli ze z niegrzecznym bedzie miec wiecej wrazen...ot co" Jasnowidz/psycholog się znalazł... "mi sie na widok przystojengo faceta w gaciach mokro nie robi" Wam tylko na widok jakiejś dupy robi się w majtkach ciasno.

Gość FREEpalestine
nadal nie odpowiedziales na moj argument, ale coz jest nie do zbicia:) to z myslisz ze to prowo (moze i jest, niekoniecznie) swiadczy tylko o myslowym ograniczeniu jestem kobieta i wierz mi sytuacja jest bardzo prawdopodobna i popularna tak samo jak faceci czuja pociag seksualny do nie tylko 'swoich dziewczyn' tak WYOBRAZ SOBIE, ze kobieto tez sie to zdarza

Gość 9885
po prostu eM.: Nie chodzi w tym temacie o to czy kobiety czy mezczyzni sa bardziej zdradliwi. Chodzi poprostu o to, ze kobiety nie potrafia logicznie myslec, co najlepiej przedstawia sytuacja autorki, ktora napewno nie jest jedyna w tym swiecie. Kobiety lgna do emocji, logike zostawiajac na szarym koncu. Stad biora sie pozniej patologie, maz bije poniza i wyzywa, bo okazalo sie ze ten niegdys "rozrywkowy" macho zrobil sobie rozrywke z niej. Ale gdy macie do wyboru spokojny i dran wybieracie drugiego wbrew logice, bo on zapewni wam emocje. I o to tutaj chodzi

Gość FREEpalestine
bo sie mezulek znudził... ha! to jest wnikliwa o doglebna analiza sytuacji:D

"Nie chodzi w tym temacie o to czy kobiety czy mezczyzni sa bardziej zdradliwi. Chodzi poprostu o to, ze kobiety nie potrafia logicznie myslec, co najlepiej przedstawia sytuacja autorki, ktora napewno nie jest jedyna w tym swiecie. Kobiety lgna do emocji, logike zostawiajac na szarym koncu. Stad biora sie pozniej patologie, maz bije poniza i wyzywa, bo okazalo sie ze ten niegdys "rozrywkowy" macho zrobil sobie rozrywke z niej. Ale gdy macie do wyboru spokojny i dran wybieracie drugiego wbrew logice, bo on zapewni wam emocje. I o to tutaj chodzi" Niektóre kobiety może rzeczywiście nie myślą logicznie, ale i Wy faceci z logiką macie często problemy... A mężczyźni często biją, poniżają i wyzywają, bo nie mają dobrego wzorca w domu, są "dziećmi ulicy", którzy nie mając argumentu mózgu, używają argumenty siły.

Gość FREEpalestine
ldludzie obudzcie sie, wy nawet nie zrozumieliscie o co autorce moglo chodzic! gdzie ona napisala, ze jest gotowa z nim zaczac jakaolwiek znajomosc?? czuje sie tylko winna, bo poczula pociag fizyczny i facet jej sie 2 razy przysnil... ja mam faceta i tez czasami mnie pociagaja fizycznie faceci, ale na szczescie sie tym nie ryze bo wiem ze tak jestesmy stworzeni, najwaznijsze co z tym fantem robie a nie robie nic, jestem wierna swojemu chlopakowi

Gość FREEpalestine
* na szczescie sie tym nie gryze (porawiam, bo sie szczery zaraz z luboscia przyczepi mojej pisowni ;)

Gość FREEpalestine
*poprawiam

"ja mam faceta i tez czasami mnie pociagaja fizycznie faceci, ale na szczescie sie tym nie ryze bo wiem ze tak jestesmy stworzeni, najwaznijsze co z tym fantem robie a nie robie nic, jestem wierna swojemu chlopakowi" A jak ja napisałam, że jestem wierna swojemu chłopakowi, choć były okazje do zdradzenia go, to mnie zjechano.. A to co piszesz oznacza, że my, kobiety, mamy mózgi, panujemy nad sobą i MYŚLIMY!

"porawiam, bo sie szczery zaraz z luboscia przyczepi mojej pisowni" Szczery, jak każdy grzeczny chłopiec, poszedł lulu. :P :D

Gość 9885
po prostu eM, zgadza sie ze faceci z rodzin patologicznych tacy sa, ale chodzi o jedno: DLACZEGO gdy kobieta ma do wyboru super chlopaka to wybiera chlejacego drania? Czy nie warto poswiecic emocji dla spokojnego i dostatniego zycia? Kobiety mowia ze chca miec milych spokojnych ulozonych a wybieraja ich przeciwnosc. Nawet w okreslaniu i mowieniu o tym u kobiet nie widac logiki. Mowia jedno a chca drugie.

Gość FREEpalestine
poza tym szczery, nie bywam czesto na kafeterii, ale odnosze wrazenie ze ty sie lubujesz w tego typu tematach, szczegolnie takich gdzie mona kobiecie przypiac latke 'zdradliwej suki' (bo w koncu 3/4 z nas jest, no nie?) widocznie jeszcze odchorowujesz jakis nieprzyjemny epizod ze swojego zycia, stad to zgorzknieinie

najwaznijsze co z tym fantem robie teraz udowodnilas, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem: jednakze kobiety dojrzale pozostawia to w sferze fantazji, te dojrzale inaczej zrealizuja, a te dojrzale wybitnie inaczej beda twierdzic, ze kochaja swojego partnera ale los na ich drodze postawil innego