Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uu[ppp

gdzie nad morze z dzieckiem?

Polecane posty

Gość moim zdaniem wszędzie
mamusinka. albo 25-31 lipca albo 16-22 sierpnia, bo M musi uzgodnić urlop w pracy:) a co też będziesz? masz jakieś namiary na dobry nocleg? ja wybrałam 6 i będę dzwonić jutro/pojutrze najpóźniej w sprawie noclegu

mamusinka ja jestem bardzo czesto w Mielnie gdyz niedaleko mieszkam wiec robimy sobie imprezowe wypady;) Mielno jest pelne(doslownie)mlodych ludzi.Nigdzie nad naszym morzem nie ma tak imprezowej miejscowosc W dzien wszyscy leza na plazy.Wszedzie kolejki za jedzeniem Wieczorem kordon ludzi przemieszcza sie,jeden za drugim-musisz isc gesiego:P No i glosno,imprezowo:P Duzo lokali-z kazdego inna muzyka a i mlodziez rozne dzwieki wydaje:) Ja tam uwielbiam klimat Mielna:)

Gość ALICW END GO
STEGNA GDAŃSKA SUPER!!! byłam tam z dzieckiem i w tym roku sie znowu wybiera ah te piękne lasy to świerze powietrze no i plaża z piaskiem jak na pustyni REWELKA:-)

Gość wiem bo byłam
lizaczekk ma racje ROWY i jeszcze raz rowy

Gość dziewczynazlondynu
ja mam dwie coreczki 2 i 4 latka i jedziemy do jastarni,i to z dlaek a bo az z londynu uk.jastarnia jest wspanialym miejscem dla rodzin

Gość mamusinka:)
ja jade juz w nastepny weekend do Mielna.. a konkretnie nazywa sie to Willa Mari Vera.. zobacz sobie na necie.. nie wiem jak narazie jak tam jest bo jedziemy tam pierwszy dzien.. No i super ze imprezowa miejscowosc.. jestesmy młodzi i nie potrzebujemy spokoju.. spiewu ptaków.. ciszy.. i lasów.. a nasze dziecko nie musi miec super spokoju zeby grzecznie spalo.. takzechyba nam sie bedzie podobalo..

zamiast pierwszy dzien mialo byc pierwszy raz*

Gość uupp
uuppp

Gość ja własne wróciłam z nad morza
byliśmy w Karwii :) polecam rodzinom z dziećmi, plaża przepiękna, czysta, szeroka, morze bardzo ciepłe, woda czyściuteńka.cały tydzien od zeszłej niedzieli do wczoraj mieliśmy pogodę jak w tropikach :D super miejscowość :) polecam!

wczoraj wrocilismy z Mielna... i by to strzal w dziesiatke... rewelacyjne miejsce nie tylko dla imprezowiczow.. nie polecam jednak starszym osoba ktore jade aby odpoczac od halasu

Ja mogę polecić Jastrzębią Górę. To bardzo ładne miejsce - fajne widoki, duże plaże. Jest też gdzie przenocować. Fajny ośrodek w Jastrzębiej to np. Primavera. Są idealnie dostosowani do potrzeb rodziców z dziećmi. Mają mini-przedszkole, animatorów.

Gość u_twoich_stop
wiesz jakby to był wyjazd tylko dla Ciebie mogłabym wymienić sporo miejscowości, gdzie warto pojechać, ale skoro wybierasz się z dzieckiem krąg się zawęża, ale z tego co jest mi wiadomo to jednym z lepszych miejsc na rodzinny wypoczynek jest Jastrzębia Góra i wspomniany wcześniej hotel Primavera, jak sama widzisz sporo atrakcji tam mają i okolica ładna, do plaży niedaleko.