Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam męża umiem gotowac :)

Szukam męża umiem gotowac :)

Polecane posty

Hmmmm... od dzisiaj postanowaialm, ze bede poznawac mezczyzn! Co znaczy poznawac, otorz... nie skreslac na wstepie 90%... bo po czasie, widze, ze Ci ktorych skreslilam, z blahych powodow, dzisiaj byliby najlepszymi kandydatami na meza :)

Hmmmm a co z rybami? :) Ja uwielbiam ryby, i oboce morza :) mniam!!!! No i owoce i warzywa :) Kocham pomidory i czeresnie :) Wiec to jest wlasnie moj czas!!!

Hmmm mam odpowiedziec : pol zartem pol serio? zartem? czy serio?

To moze ja zadam pytanie? Zna ktos moze litewską kuchnie? To jest moja ulibiona :)

To musial byc kiepskiej jakosci :) Prawdziwy chlodnik litewski jest przepyszny :)

Mam pytanie :) czym jest dla Was szczescie? :) I czy jestescie szczesliwi? Ja tak!!!!!!! I to bardzo!!!! Mimo, wszystkich negatywnych wydarzen, czuje sie naprawde szczesliwa!!! Brakuje mi moze jedynie wspanialego, cudownego, madrego i inteligentnego mezczyzny! Ale to chyba cel do pokonania :)

Wiele myslalam oststnio o tym czym jest wogole szczescie.... i doszlam do wniosku, ze szczescie wynika z uniezależnienia się do cierpień i ograniczeń, od potrzeb i żądań. I ze w wielkiej mierze... jest cechą osobowosci, jak kolwiek dziwnie to nie brzmi.... Sa ludzie, ktorzy nawet po zawaleniu sie domu, sa usmiechnieci, a sa tacy... ktorzy majac wszystko... i wszystkich... do konca zycia beda marudzic...

hej.....

Do dzisiaj dojezdzalam swoja vaginke zafoliowanym ogorkiem z Biedronki a od dzisiaj szukam faceta ktory uszczesliwi mnie swoim big benem :)

Niewiem, po co ludzie sie podszywaja.... Musicie miec naprawde nudne zycie

Chłodnik jadłem na Litwie, najwyraźniej nie był arcydziełem kulinarnym ;) Szczęście, to tylko pozytywna emocja więc nie trzeba dużo żeby byc szczęśliwym :) Wystarczy się wyluzować patrząc na otaczający świat ;)

A kiedy byles na Litwie? Podobalo Ci sie tam?

A co sądzisz o Litwinkach ? :)

HEHEHEHE! BA! jak kazdy madry czlowiek!!! Zdecydowany, a Ty dlaczego, do tej pory nie masz zony i 3 dzieci?

HEHEHEHE :)dobre :) Ok!! ja uciekam!! na dzisiaj.. koncze moje poszukiwania, i lece na kolacje :) Zycze Wam super milego wieczoru :) No i oczywiscie szeroko rozumianego szczescia!

Na wzajem!!!!

Gość pijak, złodziej, kłamca i ćwok
Skoro umiesz gotować i Twój mąż będzie umiał to kto będzie stał przy garach i będzie głównym kucharzem? To zwiastuje przyszłe kłótnie! Po pierwsze to nie szukaj męża co ma konto na portalu nasza-klasa. Po drugie musi umiejętnie korzystać z Internetu umieć. Po trzecie musi być maniakiem jakiegoś hobby. Po trzecie najlepiej jak nie ma nałogów, a jak je ma to potrafi zamienić na mniej destrukcyjne. Po następne musi mieć jak najmniejszy kontakt ze spalinami (wszyscy, którzy obracają się wśród spalin mają niższe IQ). Najlepszego meża znajdziesz w odleglości od siemie minimum 50 km - to jest udowodnione naukowo.Nigdy na męża nie bierz mężczyzny ze swojego srodowisko albo takiego, którego zna wiele Twoich znajomych (sztuczne plotki, dyskredystacje, flirty, stare romanse wyjdą). Socjalizację przyszłego męża i cechy osobowości masz widoczne na zdjęciach i na twarzy wyczytasz wiele (styl życia, powagę, niedojrzałość, styl ubierania się i kontakty spoleczne). Zawsze patrz na rodziców jego i oglądaj fotografie z młodości oraz szkolne).

Gość pijak, złodziej, kłamca i ćwok
Nie każdy na męża się nadaje i nie każdy mężem będzie chciał zostać. bo może być tak że jest juz zniesmaczony kobietami i nie wierzy w ksieżniczki z racji, ze kobiety swojego poziomu nie spotkał. No wlaśnie . . . lubisz w kakałko?