Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehtaktojest

N I E Ś M I A Ł O Ś Ć

Polecane posty

Gość ehtaktojest
Czesc ktos radzil Ci wejscie... wiesz już nie pamiętam w sumie o czym gadalem, to było ponad 2 lata temu! :P poprostu o życiu, ale bez zbędnych i nudzących tematów na temat siebie i życiu... gadaliśmy o podróżach, o uczuciach, czego się boimy itp itd... nie bylo nudno...:) ale też trzeba wiedzieć kiedy spotkanie zakończyć...nie może trwać długo, max godzine, połtorej

Gość xbrox
ehtaktojest i co teraz planujesz robić? jak działać ? :)

Gość Czesc ktos radzil Ci wejscie
ehtaktojest Tylko nie ustawiaj minutnika na godzine :) Czas jest pojeciem wzglednym :) Skoncz randke kiedy ona bedzie w wysmienitym nastroju, powiedz, ze musisz isc. Popros ja o zapisanie nr. tela (nie pytaj czy Ci da nr. tylko popros) nie odzwaniaj przez dwa dni (chodzi o to by ona tesknila a tym czego zasmakowala) po czasie zadzwon i zaproponuj spotkanie ;) wtedy mozesz dzialac dalej, najwazniejsze uczucie jest rozbudzone :) :) POLECAM TO FORUM PISZE TAM POD NICKIEM PIOTREK ;) http://www.forum.simple-nlp.pl/ znajdziesz tam mase techik NLP, ktore pomoga CI sie pozbyc kompleksow. Polecam ksiazke NLP ewoluja Michala Podbielskiego. Nauczylem sie z niej naprawde wiele.

Gość toojaaaa
wątek opanowany przez mężczyzn :) az mnie zatkalo jak przeczytałam, troche glupoty piszecie... :]

Na razie napisał na forum a to juz wyższy stopień desperacji Desperacja moze byc pokierowana w strone motywaji. ;)

toojaaaa Witam :)

Gość toojaaaa
witam witam również :)

Gość ehtaktojest
xbrox....teraz będe pisał licencjata więc może w bibliotece w czytelnia będą jakieś fajne dziewczyny a tam to juz mniejszy problem zagadać...ale do reczy... w najbliższych planach mam SIŁKE i znów rower...troche rzeźby ciała się przyda, no ale to spokojnie...tak dla relaksu...wiadomo, że w 2 tygodnie nie wyrzeżbisz ciała, przynajmniej trzena 2 lata...a;e inwestycja się opłaca! iii nie siedzieć w domu, tylko łazić po mieście...może jakiś pub, klub (choć ja nie lubie dyskotek itp) o trzeba się przełamać...jakieś nowe doświadczenie... hmm...nie wiem co jeszcze...potem jak napisze licencjata, poszukam nowej pracy...i tam też zapewne będą możliwości na nowe znajomości...nawet się zrymowała haha :P aha i trzeba popracować nad pewnością siebie...bo ostatnio ją troche straciłem... poprostu nie wierze, że jestem przystojny...a jestem, koleżanki mojej byłej tak mówiły jak przyszedłem do jej pracy

Gość toojaaaa
Darker nie bądź obrażony na wszystkich dookoła. Czytając wątek jakoś Ciebie polubiłam a tu proszę.. :)

Gość dlaczegonie7
Wiecie co? Z was wszystkich wybralabym Darkera. Nawet nie pytajcie dlaczego. Ehtaktojest piszesz :.schudłem, wydałem 500 zł na ciuchy...lol. Myślisz że laski lecą tylko i wylącznie na czyjs wygląd? beznadzieja...zaczynam watpic w facetow. ;/

Gość ehtaktojest
Czesc ktos radzil Ci wejscie hehe akurat o tym co napisałeś o randkach i ich czasie i zachowaniu po nich to WIEM...ale może inni nie wiedzą wiec dobrze że napisaleś :) ale też nie jest do końca prawda i nie można sie trzymać sztywno tego co napisałeś że po dwóch dniach itp itd...to zależy jaka chemia byla na randce i w ogóle...

Gość dlaczegonie7
Głupie były :D

Gość toojaaaa
ja bym poszla na kawe... :(

Gość toojaaaa
ja podziękuję... z tego co piszą nie są w moim typie :D

Gość ehtaktojest
dlaczegonie7 jejku no nie zrozumcie mnie źle...nie chodzi o kase i lans... i wiem, że wygląd to nie wszystko bo naprawde liczy się wnętrze! ALE JAK MÓWIŁEM UBRANIE I WYGLĄD TO JEST TO NA CO PATRZY SIĘ NA PIERWSZYM SPOTKANI, NA ULICY ITP ITD... I NIE MÓWCIE, ŻE WY KOBIETY NIE PATRZYCIE NA WYGLĄD FACETA NA PIERWSZYM SPOTKANI CZY NA ULICY ehhh wiadomo, że osobowość, wnętrze człowieka przy dłuższym spotykaniu się jest ważniejsze niż wygląd

Akurat NLP-Ewolucję czytam ale do podrywania nie stosuję. A gdzie napisalem, ze ja stosuje to do podrywnia? Poprostu interesuje sie takze czysym NLP, a nie tylko NLS iii nie siedzieć w domu , tylko łazić po mieście...może jakiś pub, klub (choć ja nie lubie dyskotek itp) o trzeba się przełamać...jakieś nowe doświadczenie ... Jak nie lubisz dyskotek podrywaj w centrum handlowym :) aha i trzeba popracować nad pewnością siebie...bo ostatnio ją troche straciłem... Na poprzedniej strone podalem swietne cwiczenie na pewnosc siebie :) poprostu nie wierze, że jestem przystojny...a jestem, koleżanki mojej byłej tak mówiły jak przyszedłem do jej pracy Wiara oparta jest na przekonaniach, ate mozna zmienic, zacznij od cwiczen, ktor Ci podalem :) Darker nie bądź obrażony na wszystkich dookoła. Czytając wątek jakoś Ciebie polubiłam a tu proszę.. Darker wszystkim dopierdala ;) hehe :) Ja staram sie pomoc moimi doswiadczeniami, facetom, ktorzy boja sie kontaktow z kobietami. Ja juz znalazlem milosc swojego zycia :) Wiecie co? Z was wszystkich wybralabym Darkera. Nawet nie pytajcie dlaczego. Ehtaktojest piszesz :.schudłem, wydałem 500 zł na ciuchy...lol. Myślisz że laski lecą tylko i wylącznie na czyjs wygląd ? beznadzieja...zaczynam watpic w facetow. ;/ To nie jest jego wina. To wina programowania spolecznego. wszedzie propagowany jest wzorzec idealnego faceta i idelanej kobiety :) Ja wiem, ze wy dziewczyny Jestescie super, akiedys balem sie zagadywac :)

Gość dlaczegonie7
chyba sobie żartujesz...? po tej rozmowie juz raczej nie maja szans ;p

ehtaktojest JA Ci sie nie kaze niczego sztywno trzymac :) Podalem Ci po rpostu sposob jak mozesz potrenowac :) Kazda dziewczyna jest inna :)

Gość ehtaktojest
Bo jak jakiś facet Was zaczepi na ulicy i zaprosi na kawe i będzie baardzo przeciętnym beznadziejnie ubrany, nawet brzydki...TO RACZEJ NIE PRZYJMIECIE JEGO ZAPROSZENIA a tak naprawde może być super gościem...

Gość dlaczegonie7
bez urazy..

Gość dlaczegonie7
Dlaczego nie? Jezeli bylby mily, ciekawie zaczał rozmowe i w ogole to nawet jezeli bylby przeciety i ubrany normalnie, nie MEGA modnie to ja bym sie z nim umowila.

Gość ehtaktojest
Czesc ktos radzil Ci wejscie nie wiem czy dobrze wnioskuje...ale chyba my tylko tutaj nadajemy na takich samych falach...

ALE JAK MÓWIŁEM UBRANIE I WYGLĄD TO JEST TO NA CO PATRZY SIĘ NA PIERWSZYM SPOTKANI, NA ULICY ITP ITD... Tak, ale jesli podejdzie do Ciebie "zajebista" piekna lala i bedzie moiwc tylko o swoim wygladzie to jak szybko Ci sie znudzi?... no wlasnie :)

Gość dlaczegonie7
chyba jednak nie nadajecie na tych samych falach ;pp

Gość ehtaktojest
nie mówie, że mega modnie a nawet modnie... a ile masz lat?

nie wiem czy dobrze wnioskuje...ale chyba my tylko tutaj nadajemy na takich samych falach... Niezupelnie, bo ja nie mam problemow z podchodzeniem do kogokolwiek :), ale Ty tez ich nie powinienes miec napewno Jestes wporzo facet ;) A kobiety, to stworzenia emocjonalne :) nie mysl o tym "jaki Jestes brzydki" tylko przyjmij zalozenie ze Jestes zajebisty, bo wyglad to nie wszystko i dzialaj :) Moze uda Ci sie poznac kogos kogo pokochasz mi sie udalo, a naprawde nie jestem Dżejmsem Bonedem z beemkom :) ani tez nie jestem don żułanem :)

Gość ehtaktojest
mylisz pojęcia... nie mówie, że mam gadać czy ona o wyglądzie!!! wygląd i ubranie to jest już wstępny klucz do sukcesu... ZNUDZIŁA BY SIĘ BARDZO SZYBKO I BYM JĄ SZYBKO POŻEGNAŁ

Gość dlaczegonie7
prawie 18. ..

ZNUDZIŁA BY SIĘ BARDZO SZYBKO I BYM JĄ SZYBKO POŻEGNAŁ No i super :), pomysl, ze normalna kobieta zrobila by to samo gdyby facet zaimponowal jej tylko wygladem i ciuchami .) a jesli trafi Ci sie nienormalna to sie nie martw, bo to jej probem, a nie Twoj :)

Gość ehtaktojest
to jeszcze zależy do jakiej dziewczyny startujemy...czy atrakcyjnej czy przeciętnej... przeciętna pewnie się umówi a atrakcyjna już będzie miała wątpliwości...