Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehtaktojest

N I E Ś M I A Ł O Ś Ć

Polecane posty

Gość Czesc ktos radzil Ci wejscie
mylisz pojęcia... nie mówie, że mam gadać czy ona o wyglądzie !!! Nie myle pjec :) wiem co miaes na mysli chcialem CI i innym pokazac tylko, ze wyglad, nie jest az taki wazny :) oczywiscie warto sie dobrze ubrac i dbac o siebie :)

Gość dlaczegonie7
Sugerujesz coś?

Gość dlaczegonie7
w n e r w

Gość ehtaktojest
i już mnie zaszufladkowaliście, że ja zwracam i kupuje drogie ciuchy...ehh NIEPRAWDA... mówie, że ubiór ma znaczenie...że lubie fajnie i elegancko wyglądać, mam swój styl... właśnie masz niecałe 18 lat...więc jest różnica w rozumowaniu troche...ja w wieku 18 lat strasznie się zmienilem...na korzyść

to jeszcze zależy do jakiej dziewczyny startujemy...czy atrakcyjnej czy przeciętnej... przeciętna pewnie się umówi a atrakcyjna już będzie miała wątpliwości... Spotkalem w zyciu wiele atrakcyjnych kobiet. Wiele z nich bylo samotnych dlatego, ze wszyscy sie bai do nich podchodzic. One szuaja kogos kto dostrzeze w nich cos poza wygladem, bo maja swoadomosc swojej urody. Dostrzez wiec w niej cos i dzialaj DZIALAJ ;) (oczywiscie nie mowie zebys podchodzil do blahar, ale do normalnych dziewczyn) :)

Gość ehtaktojest
nic nie sugeruje... nie jest jakimś metrofacetem czy jak.. myśle, że tak samo facet i kobieta chce dobrze wygladać i dobrze się czuć...a ubrania dają naprawde bardzo dużo pewności siebie...

właśnie masz niecałe 18 lat...więc jest różnica w rozumowaniu troche...ja w wieku 18 lat strasznie się zmienilem...na korzyść Ona chyba ez :) sprawia wrazenie fajnej normalnej uczuciowej osoby i ja Cie nie zaszufladkowuje, bo Cie nie znam daje po prostu rady :)

Darker może nie ma dziewczyny ale zawsze ma dobre spostrzeżenia. Dobrze napisał o ehtaktojest - kolejny lanser na forum i jaki to on wspaniały.

Gość dlaczegonie7
Tu nie chodzi czy atrakcyjna czy przecietna... jezeli NORMALNA to umowi sie z kazdym sympatycznym facetem bez wzgledu na jego strój.Nawet jezeli nie jest super przystojny. ( zazwyczaj to oni okazuja sie najfajniejsi i maja najwiecej szacunku do kobiet.) Oczywiscie ze z jakims żulem spod sklepu nikt sie nie umowi ,ani z jakims zaniedbanym typem...

Gość ehtaktojest
mnie akurat podobaja się naturalne kobiety, z klasą...z tym czymś... BLAHAR NIE TOLERUJE

myśle, że tak samo facet i kobieta chce dobrze wygladać i dobrze się czuć...a ubrania dają naprawde bardzo dużo pewności siebie... Mowisz to co wciksaja Ci reklamy, a NLP obala mity :) podalem zajebiste cw. na pewnosc siebie chyba "2 strony temu" :) Zakladajac ubranie nakladasz pewnosc siebie, a kiedy ja zdejmujesz nie zdejmujesz ubtania tyko uczucia. I o to wasnie chodzi ludziom zajmujacym sie reklama, o to bys nie kupowal ubran tylko uczucia z nimi zwiazane i na tym polega sprzedaz.

Gość dlaczegonie7
Czesc ktos radzil Ci wejscie - dziekuje ;**** ty tez wydajesz sie bardzo sympatyczna osoba ! :))

Gość ehtaktojest
jaki lanser? hahahaha sam założyłem topic, że mam problem...ehhh

Czesc ktos radzil Ci wejscie - dziekuje ;**** ty tez wydajesz sie bardzo sympatyczna osoba ! Rowniez dziekuje :) :* mnie akurat podobaja się naturalne kobiety, z klasą...z tym czymś... BLAHAR NIE TOLERUJE I zajebiscie. Poszukaj wiec dziewczyny z klasa :) Tu nie chodzi czy atrakcyjna czy przecietna... jezeli NORMALNA to umowi sie z kazdym sympatycznym facetem bez wzgledu na jego strój.Nawet jezeli nie jest super przystojny. ( zazwyczaj to oni okazuja sie najfajniejsi i maja najwiecej szacunku do kobiet.) Oczywiscie ze z jakims żulem spod sklepu nikt sie nie umowi ,ani z jakims zaniedbanym typem... No i to jest cala prawda autorze tematu OD SYMPATYCZNEJ normalnej dziewczyny i nie wiem czy wolisz wierzyc komus kto dobrze Ci zyczy czy reklamom, ktorych zadaniem jest sprzedaz :),a zadaniem prania mozgu (programowanie spoleczne) jest wzrastajaca konsumpcja :)

Gość ehtaktojest
dalsze moje wywody nie mają sensu...nie możecie i nie umiecie mnie zrozumieć co mam na myśli...może źle tłumacze przegadacie mnie i naapewno macie racje...!!! haha pozdrawiam

No i widać, że do tego jeszcze dupa jesteś bo załamujesz się po rozstaniu z dziewczyną i nie potrafisz poznać innej chociaz masz sukces na koncie. Darker pewnie skakałby z radości gdyby jakiejś się spodobał a ty walisz tu takie smuty.

dalsze moje wywody nie mają sensu...nie możecie i nie umiecie mnie zrozumieć co mam na myśli...może źle tłumacze przegadacie mnie i naapewno macie racje...!!! haha pozdrawiam Zrozumialem o co Ci chodzi :) kiedys myslalem tak jak Ty DOKLADIE TAK JAK TY. Ale sie zmienilem kiedy zamiast mediom uwierzylem kobietom :) Chyba jednak mamy racje skoro nie mamy problemow z niemsialoscia :) przemysl to :) nikt tu zle Ci nie zyczy ;)

Gość ehtaktojest
co Ty gadasz! jakie reklamy! nie ulagam żadnym reklamom... poprostu lubie dobrze i schludnie wygladać i wiem, ze to dużo pomaga...myśle,że każdy lubi być fajnie ubrany

Gość ehtaktojest
niestety nie trafiłeś NIE ZAŁAMUJE SIĘ!! ha!

co Ty gadasz! jakie reklamy! nie ulagam żadnym reklamom... Hehe :) kazdy mowi, ze nie ulega :) TO WLASNIE REKLAMY NAM WMOWILY, ZE PEWNS SIEBIE NALEZY NA SIEBIE NAKLADAC. WIsesz dlaczego firma NIKE zbila majatek ? byla to maa firma. Zrobila reklamy z Jordanem sugerujac, ze tylko w ich butach Jordan osiaga dobre wyniki. Wtedy firma ta w niedlugim czasie stala sie korporacja potezniejsza niz wiele malych panstw. Poczataj sobie ksiazki Pani Naomi Klein.

Gość ehtaktojest
moja byla mówiła (jak jeszcze byliśmy razem, że napewno duużo kobiet zazdrości jej takiego faceta jak ja...

Gość dlaczegonie7
Dobra...mniejsza o strój..nie ma się o co kłócić. Racja...każdy lubi dobrze wyglądać bo każdy tak czuje sie najlepiej i najbardziej atrakcyjnie.

Twoj problem to jest tez to, ze skupiasz sie na problemach przeszlosci, a nie myslisz o terazniejszoci i przyszlosci OLEJ SWOJA BYLA BYLO MINELO. Ja tez mialem pare rozstan, ale teraz znalzlem kobiete z ktora jestem dluzszy czas i dobrze nam razem :)

Gość ehtaktojest
dziękuje za rozmowe. pozdrawiam :) życzę powodzenia...dla siebie też

A kto założył ten żałosny temat? Ty. I może załozyłeś go bo cię radość rozpierała? Kogo ty próbujesz oszukać biedny lanserze? Taki byłeś super dopóki prestiż w postaci dziewczyny nie zniknął. Teraz wyszło szydło z worka - zakompleksiony koles którego samoocena zależy od innych czynników. Żałosne. Darker przynajmniej nie jest jakimś zapatrzonym w siebie dupkiem i dziewczyny tu na forum to wyczuły.

Dobra...mniejsza o strój..nie ma się o co kłócić. Racja...każdy lubi dobrze wyglądać bo każdy tak czuje sie najlepiej i najbardziej atrakcyjnie. Ja sie z nim nie kluce o stroj, tylko uczepilem sie twierdzenia, ze stroj daje pewnosc siebie. Te pewnosc siebie zaszczepiaja mass media, a jesli ktos zle sie czuje patrzac na siebie nago przed lustrem, a dobrze kiedy patrzy w ubraniu to znaczy, ze bardziej ceni ubranie niz samego siebie. Kazdy lubi dobrze wygladac to oczywiste, ale trzeba cenic tez siebie samego :)

A kto założył ten żałosny temat? Ty. I może załozyłeś go bo cię radość rozpierała? Kogo ty próbujesz oszukać biedny lanserze? Taki byłeś super dopóki prestiż w postaci dziewczyny nie zniknął. Teraz wyszło szydło z worka - zakompleksiony koles którego samoocena zależy od innych czynników. Żałosne. Darker przynajmniej nie jest jakimś zapatrzonym w siebie dupkiem i dziewczyny tu na forum to wyczuły. On po prostu jest jak wileu facetow strasznie zakompleksiony i jesli sam sobie nie pomoze to umrze samotny. Po prostu.

Gość ehtaktojest
haaha nie jestem zakompleksiony! LUDZIE!!! hahaha nie mam o co być zakompleksiony, napewno nie o wygląd

Gość dlaczegonie7
Racja...jakoś nie wychwyciłam tego w twoich wczesniejszych wypowiedziach...moze dlatego ze zalozyciel tematu zaintrygowal mnie drazliwoscia na krytyke skierowana w strone jego osoby....