Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dupcia

CO SĄDZICIE O TAKIM ZWIĄZKU????????

Polecane posty

Gość kmlonjo
moim zdaniem większość takich związków to infantylizm facetów, uzurpujący sobie w młodych dziewczynach, które są łatwowierne!!

Gość kmlonjo
25 lat to co innego:) ja mówie o związkach np facet 30 a dziewczyna 17

Gość jaaaaa2
autorko a jak ty już mieszkasz z tym facetem? nie chodzisz do szkoły ? :O

Gość kosmetyczka Ci nie pomoze
hmmm...a nie uwazasz,ze majac 23 czy 25 lat jest sie bardziej dojrzałą niz majac 18? bo dla mnie to roznica jest drastyczna...

tak jasne potrafisz o niego zadbac jak nikt inny na swiecie :D powiedz od razu, ze o jego badąga umiesz zadbać a nie :o

Gość midribb
kosmetyczka Ci nie pomoze -- jasne że jest , to się odnosiło ogólnie różnicy wieku, nie wyobrażam sobie mieszkania z facetem 30 letnim mając 18 lat

o jaaa :D ja tam majac 19 lat zwiazalam się z 30 latkiem :P rok pozniej juz u niego mieszkalam.... zreszta mieszkam do dzis.

Gość jaaaaa2o
no ale mając 18 lat to chyba jeszcze chodzi z tornistrem do szkoły :P

Gość kosmetyczka Ci nie pomoze
no widzisz...my tu sie wypowiadamy o tym konkretnym zwiazku i o tej konkretnej roznicy wieku...18 latka nie jest swiadoma tego na co sie pisze z facetem 31 letnim...za jakis czas to wyjdzie... ja widze po sobie...jak mialam 18 lat to czesciej myslalam o imprezach, wypadach ze znajomymi itp. i mimo,ze majac 18 lat tez bylam bardzo ulozona to teraz mi sie zmienily priorytety jakos wole robic kariere niz szalec w dyskotekach... (a nie mam jeszcze 30 lat...) takze ja teraz to bym sie z 18-latkiem meczyla...

Gość midribb
jaaaaa2o-- teraz licealistki noszą torebeczki :D nie znasz się 🖐️

no fakt. ja sie z nim związalam juz po szkole.. zaraz po maturze zreszta. to jest takie minimum do zamieszkania z facetem.. bo wczesniej to niby jak?

Gość jaaaaa2o
Husky, a pracowałaś czy studiowałaś ?

Gość midribb
w ogóle z tego co pisze to tak jakby połączyła ich tylko ochota na siebie

studiowalam i pracowałam. zresztą ja miałam troche inną sytuacje zyciową. nie wyprowadziłąm się od tak po prostu.. studiuję dziennie więc z tą pracą to kokosów nie ma i dostaje pieniadze od ojca, a to dlatego ze nie moglam z nim zamieszkać i poszedł na to, ze zostane u chlopaka.

Gość jaaaaa2o
a nie przeszkadzał ci w nauce? :P zawsze się zastanawiałam jak to jest jak się nie mieszka z kimś kto też studiuje

chodz niczego nie zaluję, to uważam, ze tak wczesne zamieszkanie z facetem to bład. nie chodzi juz nawet o roznice wieku.. ale uwazam, ze jestem stanowczo za mloda na zabawę w dom... bo to inaczej jak zabawą w dom nazwać nie można :o no i czuje, ze cos tracę. juz pomijajac fakt, ze 18 - 20 latka jest kompletnie nie dojzała do az tak powaznego zwiazku, gdzie ludzie ze soba mieszkają.

Gość midribb
a ciekawe czy ugotować mu potrafi :P

Gość jaaaaa2o
CarrieBradshaw-- nie obrażaj się :P tak pytam z ciekawości bo teraz mieszkając z facetem po studiach jakoś tak nie wiem kiedy bym miała czas się pouczyć

nie przeszkadzało mi to w nauce. napoczątku to nie studiowałam. miałam rok przerwy związany z 3 miesiecznym pobytem w szpitalu. wiec było spoko. zarabiałam nie mało.. bo 1800zł. potem zaczęłam studia i łączenie dziennych z pracą na cały etat było koszmarem!!! wytrzymalam pol rok i za namową ojca zrezygnowałam, który przystał na to, ze mi bedzie dawał kase (biedny nie jest) i przystał na to, ze u chlopaka zostane. ze wzgledu na studia, bo on akurat się w między czasie wyprowadził do innego miasta.. niedlugo wraca i ja postanowiłam, ze spowrotem z nim zamieszkam.

Gość jaaaaa2o
z ojcem powrotem ?

no tak. stwierdzilam, ze do niego wrócę.... zwlaszcza ze moj luby osiadł na laurach. pieprze to.. nie mam 40 na karku, kredytu do splacania i 3 dzieci zeby się bawić z nim w podchody. moze wydoroslenie, moze nie.. (szczerze to watpie, bo to takie duze dziecko) jestem za mloda, zeby jesze tak powaznie o przyszlosci myslec i chcę się wyszaleć :)

Gość kmlonjo
no własnie, większość 30latków wiążących się z małolatami to infantylni prostacy!!! Dowód Husky: "bo to takie duże dziecko jest". Dałyście się nabrać na niby facetów. Przykro mi.

Gość kmlonjo
dupcia prowo, ale ciekawy problem:)