Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyklistka w turbanie

Skąd w kobietach w ciąży taka pycha i przekonanie, że Ziemia potrzebuje ich

Polecane posty

Gość cyklistka w turbanie

potomków

Gość koiko
to prawda...ida ulica jak krolowe jakies conajmniej:)

bo Ziemia ich faktycznie potrzebuje i nie zmienią tego głupie teksty, chyba że ciebie nikt nie potrzebował!

Gość makupiczu
panosza sie na ulicach i trzeba im miejsca ustepowac A co nie obchodza ich bachory..mam je w doooopie

Gość jak to nie wiesz
to hormony, zjdziesz w ciażę to zrozumiesz

Gość jak to nie wiesz
one też mają bachory w dupie dlatego tak dziwnie chodzą ;-)

Gość rtrtg
Ano, bo to zwyciężczynie w wyścigu ewolucyjnym. Dzięki nim gatunek będzie przedłużony, to one przekazały swoje geny które będą trwać. To o ich dzieci będzie dbać społeczeństwo i te dzieci, gdy dorosną będą dbać o innych. Instynktownie inni wyczuwają że te kobiety odniosły sukces. Stąd te emocje wokół ciężarnych i ich odczucie tryumfu, uzasadnione zresztą. To czysta biologia, czy ktoś chce czy nie chce. :D Dam taki przykład. Samica pewnego gatunku nie miała wysokiej pozycji w stadzie i chętnie się podporządkowywała. Gdy jednak zaszła w ciążę, te zwierzęta które okazywały jej dotąd wyższość, nagle zmieniły zachowanie. Witały się z nią jakby była ważniejsza, ustępowały, były bardzo wobec niej miłe. Radykalna zmiana zaistniała dzięki temu że wszystkie zwierzęta czuły że ona jest ważna bo udało jej się osiągnąć sukces rozrodczy. I jest to uniwersalna zasada wśród istot żywych, dzięki której życie na Ziemi istnieje.

wcale nie trzeba nikt nie potrzebuje waszej laski;) ciekawe tylkko jak wy bedziecie w ciazy albo wasze kobiety to wtedy osobny temat jacy to ludzie sa zli;p osobiscie mam w dupie czy ktos mi ustapi miejsca czy nie

Gość mum79
Kolejny głupi temat, nic nie wnoszący.Echh naprawdę Wam się nudzi, weźcie się do roboty, zajmijcie się czymś. makupiczu te "bachory"kiedys będą zarabiać na twoją emeryturę,wex się zamknij i nie denerwuj ludzi:P

Gość julilitka
Jestem teraz na początku ciąży i mam nadzieję, że mi hormony nie jebną na łeb do tego stopnia, że zapomnę o wszystkim, co do tej pory uwazałam za wazne, a wszystko przesłoni mi tak zwana ""FASOLKA". Mam psa, moja pierdolnieta sąsiadka, która ma tez psa, a oprócz tego dwójkę smarkatych dzieci, zadzoniła do mnie i powiedziała, zebym uciszyła swojego psa, bo jej bachory śpią. Tego samego wieczoru przyszli do niej goscie, hałasowali do późna, a jej pies szczekał najlepsze - ale wszystko jest w porządku, bo w końcu jej fasolki jeszcze nie spaly, wiec moze byc huk. To, ze z kolei inni potrzebuja ciszy, nie ejst istotne. I ogólnie jak widzę te baby z okolicy, ktore są zdania, ze gowniarzeria moze sobie grać w piłke na ulicę, a jak samochód chce przejechac, to trudno, poczeka pi.ęć minut, aż fasolka strzeli gola - to mnie krew zalewa.

Gość julilitka
i dla scislosci - mój pies szczeknął 3 razy, nie ujadał przez pół godziny

Gość krrrrrrrrrrrrr
o jeju ale pierdoły :-0 Wredne babska to juz same nie wiedza co wymyslić zeby dogryzc innym

A moim zdaniem to jest kwestia osobowości i tego jakie kto ma mniemanie o sobie a nie bycia w ciąży czy nie. Ja niczego od nikogo nie oczekuję i w ten sposób żyje mi się łatwiej :) koiko "to prawda...ida ulica jak krolowe jakies conajmniej" a jak chodzą królowe bo nie bardzo rozumiem? dlatego, że mam brzuch to mam się zaszyć w domu i nigdzie nie wychodzić bo COŚ CI SIĘ WYDAJE?

"bo Ziemia ich faktycznie potrzebuje" Świat już jest przeludniony. "to one przekazały swoje geny które będą trwać" E tam. Jaki ich procent? W ich dzieciach mniej niż połowa (mniej niż połowa ojca, mniej niż połowa matki, do tego dochodzą mutacje genetyczne), potem udział tych genów będzie co pokolenie ponad dwukrotnie mniejszy. Natrwają się te geny że hej :classic_cool:

Gość eee szczekaczki
a wy w ogóle macie dzieci ? Czy ten jad tak po prostu z was płynie ? Jak to u niektórych kobiet bywa :-0

Gość po cholere cos takiego pisac
skoro adresuje sie to do czyichs potomków, pisze na kompie wymyslonym i skonstruowanym rzez potomka a,pod dupa ma sie krzeslo, rowniez dzielo potomka. nawet wystrzelic sie samotnie w kosmos nie dasz rady, bo rakiete wymyslili czyiś potomkowie.

Gość Ja mam dwoje
małych dzieci 3 lata i 7 msc. i mimo tego zgadzam się z tematem. Wydaje mi się że to spowodowane jest modą. Być w ciąży i rodzić dzieci to moda, tak jak 7 lat temu była moda na singli. Są poprostu trendy ;P

Gość bzdury bzdury
PUNKT WIDZENIA ZAWSZE ZALEZY OD PUNKTU PATRZENIA :-P:-P :-P I nie ma innej opcji :-P :-P :-P

Gość werfwerf
Delilah, może geny twoich przodków zostały już wyparte przez te należące do koczkodana, trawy i świnki morskiej, ale wierz mi, to nie jest standard.

Gość inna...............
A może po prostu wyż z lat 80tych dorósł i dlatego teraz jest znów wyż a nie moda? ? ? A dlaczego kobiety w ciąży tak chodzą? Może mają się garbić i ukrywać brzuch żeby co niektórym było lepiej? Jaka pycha? Taka może że powinno się ustąpić miejsca w autobusie lub przejścia? Co wy do nich macie? Wszędzie uczą że osoby starsze, osoby na wózkach, kobiety w ciąży lub matki z dziećmi powinny mieć pierwszeństwo. Co druga tapeciara gorąca 16tka 17tka itp... smarkule które chodzą po ulicach i wyżej srają niż dupe mają to dla was są ok? Idzie grupka szczępów nie robi miejsca przeklina pluje chamsko się odzywa to wtedy ustępujecie miejsca i nawet słowa im nie powiecie bo się boicie że was zeszmacą. Zastanówcie się czasem... Nagle kobiety w ciąży przeszkadzają błahahahahaha...

werfwerf to że uważasz się za ósmy cud świata nie oznacza że tak jest. To co napisałam jest czystą biologią, może ci się podobać lub nie - to bez znaczenia. W każdym razie wybacz że zachwiałam twoim poczuciem własnej wartości. Bywam brutalna :classic_cool: