Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciagle szukam

Proszę o opinie wszystkie Panie :)

Polecane posty

hejka :) tak napisałam wczoraj i poszłam lulu ;) wazne,ze wróciłeś po to tu jestesmy aby sie wspierac więc piszmy nawet jak źle . dzis na chwilkę zajrzałam bo pada i pada :( o wy żarłoki dwoje takich wieczorem a rano pustki w lodówce :D pozdrawiam 🖐️

hej:) widzę, że dzisiaj zajrzała tylko garnierkka, wszyscy weekendują;) garnierkko-z tą chudziną to w zasadzie trafiłaś:) lubię kolacyjki i byłabym nieszczęśliwa, gdybym musiała z nich zrezygnować:) ciągle szukam-no, wczoraj się zrehabilitowałeś,odzywając się w końcu do nas;) xoxoxo-a Ty gdzie zniknęłaś? weekend-więc pewnie przechadzasz się brzegiem oceanu....nic tylko pozazdrościć:) a aja dzisiaj zaliczyłam imprezę-wprawdzie to był tylko kinderbal-i byłam osobą towarzyszącą mojej pociesze:)ale zawsze to coś:) pozdrawiam Was serdecznie! miłych snów!

Czesc wszystkim chlodnawo i ..wilgotnie(bo z rana u mnie teraz tak jest:) weekend ,czas na wypoczynek itp.faktycznie sobota chmurzasta ale za to niedziela byla w miare,dzis juz zawitalem na kafe bo widze ze samotnosc wam doskwiera,mysle ze bede jeszcze dzis ale jakos tak o porze garnierkki:)A glod dopada mnie o roznych porach,pozatym trzeba lodowke co jakis czas opustoszac ale poki lato to raczje jakis pomidorek,ogorek itp. nic ciezkiego. garnierkka,rybitwa,dobrze - 👄poranne wam przesylam🌻

cześć głodomory nocne ;) zazdroszczę wam tego objadania nocnego,ja musze się kontrolować aby trzymać linie :-O ale czasami :D robie to co wy tylko czasami ;) własnie gdzie jest xoxoxo?

ciagle szukam ranny ptaszek z ciebie ;) rybitwo imprezki takie bywają wesołe a i można coś słodkiego pojeść :)

witam Was:) a właściwie chyba tylko Ciebie garnierkko, bo reszty nie ma... w temacie jedzeniowym to ja wolę jednak konkretnie a nie na słodko;)ciasta to nie moja bajka:) miłego wieczoru!i kolorowych snów:)

Witajcie Promyczki:) oj rybciu,nieładnie -a ja to nikt?:) garniereczko -nie tylko ptaszek;))za to z Ciebie nocny marek albo ja juz taki stary jestem bo mnie morzy sen wczesniej nim przybedziesz. 🌻dla was a ja zmykam do pracy.👄

smutno jakoś tu się zrobiło :( nie ma nikogo :( na dodatek zanosi się na burzę pozdrawiam was :)

hej garnierkka:)nikogo, tylko my:) u mnie też dzisiaj upalnie było, ale na szczęście burze nas ominęły, mają być w weekend:( dobranoc:) może jutro ktoś tu oprócz nas zajrzy..pozdrawiam Garnierkka:)

będzie pracowicie :( a remont w toku :-O mam juz dość a teraz kuchnia pod odstrzał ,wybrałam kolor ciepłe kakao a meble bedą jasne ,boje się jak to wyjdzie ,czekam na efekt końcowy ,zastanawiam się nad wyborem kuchenki tzn chodzi o firmę,chyba się zdecyduję na amica widzisz takie same przyziemne sprawy,niech sie to już skończy ten harmider :-O a ty jakie masz plany rybitwo ? a ciagle szukam gdzies nam wyjechał razem z xoxoxo chyba ;) pozdrawiam !

Witajcie garnierkka,rybitwa-idac za rada xoxoxo postanowilem nie zanudzac a wiec ..oddalilem sie a pozniej jak to bywa byla awaria komputera,dzis wam napisze dobranoc i posle 🌻ale jutro bede.Slodkich snow w sobotnia noc i mnostwa sloneczka jutro.👄

witaj ciągle szukam:) fajnie, że znowu jesteś,co się u Ciebie działo gdzie się podziewałeś?;) garnierkko-takie ciepłe brązy ładnie wychodzą w kuchni-więc pewnie będziesz zadowolona z efektu:)a co do rodzaju kuchenki się nie wypowiem-gdyż się nie znam:) miłego wieczoru i pozdrawiam! <stopka></stopka>

hop hop, jest tu ktoś?;) jak Wam minął dzień? bo ja uciekałam przed burzą i deszczem i muszę przyznać, że denerwuje mnie taka zmienna pogoda...czy te burze muszą pojawiać się tak nagle:( miłego wieczoru!

Czesc rybciu,praca,dodatkowe zajecia,czeste wizyty w krakowie i tak mi schodzi czas ,pozatym czasem wizyta u kolegi ,mialem byc czesciej ale widze ze tylko ty i garnierkka zostalyscie na placu boju,mimo to pozdrawiam was cieplo i sle🌻:)

witaj ciągle szukam:)dziękuję za kwiatka:) masz rację, zostałyśy tylko garnierkka i ja, choć póki co i ona zniknęła... życzę miłego wieczoru-choć nie wiem, czy te życzenia do kogoś trafią-chyba znów jestem sama tutaj...

Czesc rybitwo,nigdy nie jestes sama ,to ze mnie nie ma nie znaczy ze nie mysle o was cieplo,o Tobie takze🌻.Poprostu teraz staram sie byc czesto ale po prostu nie daje rady,mimo to kiedy tylko jestem w domu przed komputerem pisze do was.Sle Ci 👄w podziekowaniu za odwiedzanie tematu,podtrzymywanie i ...za to ze jestes:)

ciagle szukam rybitwo :) nie zapomniałam o was także zabiegana,zalatana,zapracowana i zaremontowana ;) czas leci jak błyskwica pozdrawiam :)

heeej:) garnierkko:)-mam nadzieję,że Twoje remonty już na finiszu? ciągle szukam-dziękuję za miłe słowa:) a w ogóle to fajnie, że jesteście-bo myślałam, że to już koniec tego topiku i naszej "znajomości" dobranoc!

rybitewko skoro sie ktoś lubi nie może odejść bez pożegnania . remonty jeszcze trwają,ciepłe kakao wyglada jak kakao w kubku ;) mi sie podoba ten kolor:) do urlopu już krócej niż m-c :) nikogo na oku nie mam :( ciągle szukam zagladaj i pisz nam co u ciebie:) znalazła się już może ona?;) pozdrowionka :)

Czeesc garniereczko,rybciu - nigdy nie odchodze w ten sposob a nawet powiem ze zadomowilem sie na kafe i dobrze mi tu wiec nie mam powodu was opuszczac,to nasz topic .Ide spac i zycze wam wielu slodkich i pieknych snow.🌻🌻 dla was obu a dla garnierki👄 na dobry poczatek weekendu:)Do jutra

garnierkko, ciągle szukam-no to mnie pocieszyliście:)dobrze, że jesteście, bo reszta nam się gdzieś wykruszyła po drodze.. garnierkko-może na urlopie pojawi się KTOŚ na horyzoncie;) c.sz.-zaglądaj, czytaj i pisz choć kilka słow, bez względu na stan duszy:)no i kwiatki zostawiać też możesz, nie pogniewamy się -prawda garnierkko;) życzę Wam spokojnej nocy no i miłego weekendu:)

Cześć :) słońce dzis świeci,ja planuje wypad do lasu ze znajomymi ,pochodzić dotlenic się . Rybitewko co tam u Ciebie? jak twój skarb (mały i duży)? ciagleszukam my tez sie zadomowiłysmy i dobrze,ze ktoś kwiatki ciagle do wazonu przynosi ;) rewanzuję się [duzy buziak ]

Mmm ,jak sie zrobilo miło,ja jestem dzis w domku wiec mozecie liczyc na wiecej korespondencji dzis(mam nadzieje),sprzatam dzis tak porzadnie i troszke na sloncu chyba poleze zanim komary pokąsaja,pozdrawiam was obie :) garniereczko ,mam nadzieje ze uda Ci sie zebrac jakies jezyny i moze grzyby a nawet jak nie to przynajmniej sie dotlenisz(uwaga na kleszcze),ona sie nie znalazla ale moze uda mi sie wpasc w ...Twoje oczka przypadkiem{kwiat];) rybitwa z k-c,mysle ze spedzisz milo weekend razem z Twoja rodzinka i troszke sloneczko Ci swiecic bedzie i choc troszke wypoczniesz:)🌻 Gdyby was nie bylo(lub ja zniklbym,jak to mi sie zdarza czesto i pogloski jakoby porwalo mnie ufo lub jakas niewiasta sa nieprawdziwe)to wiedzcie ze mysle o was i ciesze sie ze mamy swoj zakatek.👄 i do napisania Promyczki

ależ ja byłam na dłuuuuugim spacerze alejkami lesnymi;) troche km się przeszło ,tak tak dotleniona i nawet przypadkiem spotkałam nie jego:p tylko prawdziwka ;) ciągle szukam hmm gdybym była młodsza kto wie ;)

Zdecydowanie kafe zwraca uwage na srodek zdania :))i stad te problemy,ja juz ide spac, pa garniereczkko👄🌻i dobrej nocki rybitwo🌻