Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciagle szukam

Proszę o opinie wszystkie Panie :)

Polecane posty

...nie ma to jak stymulujaca konwensacja:)...wszyscy jestesmy na tej samej drodze. drodze do ulepszania siebie...ja doceniam, gdy ktos w odpowiedni sposob, tzn sposob, ktory zadziala, da mi do myslenia, bo to zwykle prowadzi do zmiany na lepsze:)

Witam wszystkich:-) widze, ze mam troche do nadrobienia:-)tak sie rozpisaliscie, ale zaraz to nadrobie. Jeszcze 6 dni i robie sobie wolne.. juz siedze jak na gwozdziach:-D ciagle.sz.- remont jeszcze trwa?? pozdrawiam

o jest nasza dobrze :) znalazłaś miejsce na wypoczynek? ale masz fajowo za 6 dni urlop :) ciagle szukam a może rolki nakieruj w stronę przyszłej ofiary którą ty mozesz porwać przypadkowo w ramiona :D xoxoxo wydaje mi się,że jestes bardzo mądrą osobą ! moze jest tak,że optymista na codzien swoje nastroje wylewa w necie bo tu jest soba i sie oczyszcza moze napisac wszystko co w duszy gra, ,a wiesz ludzi z otoczenia najblizszego tak po prostu nie da sie skreslic choc sa nastawieni na nie ,musimy ich znosic ;) pozdrawiam :)

garnierka, cieply odcien zoltego, da poczucie przytulnosci i mozesz wprowadzic mocniejszy kolor w dodatkach np. obrazek na scianie, oprawa lustra czy jakis fikusny wieszak:) mam w jedny pokoju kolor zolto-musztardowy- to byl w prawdzie eksperyment, ale wyszlo zupelnie niezle. garnierka, nie mialam na mysli skreslania kogokolwiek z naszego najblizszego otoczenia. to sa zwykle osoby dla nas najwazniejsze, ktorych zdanie i opinia bardzo sie dla nas liczy, rodzina, przyjaciele, ale wiem, ze zmiana zaczyna sie od nas samych, gdy my zaczynamy sie inaczej zachowywac, ludzie zaczynaja na nas inaczej reagowac. wierze, ze slowa maja ogromna moc i to w jaki sposob sa wypowiadane tzn. z jaka energia. informowanie o problemach, a narzekanie to dwie odmienne sprawy. narzekanie jako sposob bycia jest toksyczne. za kazdym razem, gdy narzekasz odbierasz sobie energie do zycia.

witam:-D zrobilo sie cicho, kazdy po niedzieli zmeczony:-) w czwartek rozpoczynam swoj urlop... wkoncu sie doczekalam:-) zastanawiam sie nad zalozeniem topiku tytull jak unikac niewygodnych pytan z strony rodziny:-D jak sie czujecie po weekendzie?? pozdrawiam 🌼

a może jeszcze nie wrócili z weekendu :D ja się melduję na posterunku a gdzie reszta ? dobrze oj pakuj walizkę juz tuż tuż :) i gdzie się w końcu wybierasz?

garnierkka:-D walizke juz mam spakowana:-) hmm jade na pare dni do Skorzencina z siostrami i dzieciakami:-) tak wiec juz sie szykuje tez na zadawanie pytan jak zwykle, a pozniej juz sama wybieram sie sama nad morze Miedzyzdroje...ale laptopa bede miala przy sobie tak wiec co jakis czas wejde i zobacze co u was:-D

widzę,że jesteś dobrze zorganizowana ;) ja zazwyczaj pakuje się na ostatnią chwilę,zabierając za dużo wszystkiego :-O

pytania typu kiedy, dlaczego ,o prace i obowiazki ,ojj a jak do tego jakies swatanie dojdzie to chyba oberwe uszy😠

ej niech swatają :D aby kogoś odpowiedniego znalazły ;) tylko nie denerwuj sie tylko :) złość piekności szkodzi !

witaj :) xoxoxo nareszcie przybyłaś :) a co to za nastawienie ty przyciągaj koleżanko przyciagaj ;) może ktoś nadciągnie :)

garnierka, planujesz jakies wyjscia na ten tydzien? koncert, potanczyc, moze jakas galeria itp.? co sie dzieje w twojej okolicy?

xoxoxo moje plany tygodniowe -praca -odwiedziny w szpitalu -zakupy w sklepach budowlanych -meblowych -chetnie bym zajrzała do galeri ponoc sa przeceny ale nie wiem jak z czasem -potanńczyc oj by sie przydało ale wszyscy znajomi urlopują :( -nie za ciekawie :-O

xoxoxo ja o galerii handlowej a ty o wystawowej ;) chetnie bym sie wybrała do kina,musze też odwiedzic koleżanke bo sie pogniewa

cześć dziewczyny, jestem i ja:) co tam u Was? dobrze-podziwiam za dobrąorganizację i spakowaną walizkękilka dni przed urlopem. Ja podobnie jak garnierkka robię to na ostatnią chwilę:) garnierkka-pracowity tydzień przed Tobą:)nabiegasz się...ale jest też dobra strona-będziesz w miejscach, gdzie płeć przeciwna czuje się jak ryba w wodzie-mam na myśli markety budowlane;)może będziesz potrzebowała tam rady...i znajdą sie jacyś chętni;) xoxoxo-co tam u Ciebie? a ciągle szukam chyba tkwi w tej łazience..

rybitwo :) miło cie widziec :) panowie z mojej ekipy służą tez pomocą ( jeden starszy i żonaty drugi mlody i sliczny zareczony :D ale sa super weseli ) xoxoxo dzieki tobie rozgladam sie uwaznie :D do tej pory tego nie robiłam :D

xoxoxo a mąż nie ma brata ? ;) szczęściara z ciebie :) pozdrawiam dziewczyny trzymajcie sie zdrowo 🖐️ dobranoc xoxoxo nawet nie pytam co bedziesz jadła :) smacznego :) ciagle szukam wracaj bo tu sam babiniec ;)