Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

********** TERMIN MARZEC 2011 *********

Polecane posty

kurcze...jak ja juz chcialabym te malusie stopki juz przytulac:) i te łapcie, paluszki takie malutenkie:) i patrzec w te oczka niewinne:) i calowac pysiolka kochanego:) i dupice kąpać i w ogole juz uslyszec:)....

przeczytałam 3 strony komentarzy i mam dość! Jus ja wlasnie dziś kluski zrobiłam:P Jestem jestem tez bym tak juz chciała:) M do mnie " jak patrzałem na talerz to widziałem Ciebie kluseczko moja"

dziewczyny któraś z Was pisała dziś ze zadlądała na forum dziewczyn z terminem na luty i że któras już urodziła ... moge prosić o linka bo szukam i nie umie znaleść w ogóle to tam znalzłam jakies tematy na luty po 3 , 20 i troche ponad 100 strro anle nie wiem czy to to?

Tuethe a dodajesz jajko do klusek? kilogram ziemniakow na ile porcji wystarczy?:) jestem jestem ja tez juz marzę o tym by wyprzytulac Maluszka, wycałowac, porobic masę zdjęć, poubierac w fajne ciuszki noi nakarmic piersią to chyba najwspanialsze uczucie jakie mozna przezyc, nie rozumiem kobiet ktore nie chcą karmic znalazłam fajną stronkę http://mamomania.pl/ci_a_tydzie_po_tygodniu

kikikiki, to rodzinka Wam sie powiększyła :) moja nati tez by chciała jakieś zwierzątko , ale ja wredna jestem i sie nie zgadzam na żadne :P jak byłam mała to miałam dużo chomików, swiniek, rybek i wiem że tylko mama o to dbała (sprzątanie , czyszcznie itp) więc powiedziałam swojej córce że jak będzie miała swoje mieszkanie to sobie kupi :P wiem okropna jestem , dobrze że ma chociaż te 2 pieski u moich rodziców :)

Jacobs, dzięki za info, wiedziałam że jest taka pasta bo kiedyś już mi dentystka o niej mówiła i kiedyś miałam ale za cholerę nie umiałam sobie nazwy przypomnieć :) ........efekt haribo :)

Jus tak dodaje jajko, mąke ziemniaczaną i trochę normalnej mąki. Z kg ziemniakow duzo CI powinno wyjść, zależy jakiej wielości:P ja robie z 4 -5 ziemniaków a i tak o wiele za duzo mi wychodzi:P Robie takie płaskie z dziureczką w środku bo M takie lubi:)

historynka, to chyba dobrze że lekarka tak Ci wywaliła kawę na ławę , bo teraz wiesz na czym stoisz i wiesz że może sie zdarzyć :) ale trzymam kciuki by do walentynek sie dało :) andzia, ja jak nie jestem pewna czy kolory nie puszczą to piorę w niższej temp. np 40stopni poza tym ja wszystko wyprałam i rożek i ochraniacze na łóżko i wypełnienia do poduszki i kołderki - w sumie nic sie nie zdeformowało :)

TUETHE jak mój telefon dostanie cudownego ozdrowienia to pokaże, bo nie mam aparatu tylko w telefonie :P a go zalałam :P

uuuu a czymś dobrym go przynajmniej zalałaś?:P podbrzusze mnie boli:(

kurcze, przeczytałam troche tego forum o przywilejach ciężarnych.......rany jakie te ludziska wredne .... powiem Wam że niektórzy sie zmieniają - moja ciocia jest tego przykładem, jak któraś z rodziny zachodziła w ciąże to zawsze mówiła że ona do dnia porodu to na polu jeszcze robiła (mieszka na wsi) i że teraz dziewczyny to się tak cackają ze sobą jakby były nie wiadomo co, a to nie choroba przecież ... sama urodziła dwie córki i syna. niestety życie jej pokazło że to nie takie proste: teraz ma zupenie inne zdanie ... jej jedna córka zanim urodziła , to miała 3 poronienia (coś z tarczycą było) a druga córka obie ciąże przeleżała , w drugiej ciąży z krążkiem i w szpitalu tak więc ciocia już złego słowa nie mówi, wprost przeciwnie, jak ja zaszłam to od razu mi mówiła, żebym przestała już pracować, żebym nic nie podnosiła , żebym dmuchała i chuchała ... jak widac niektórzy potrafią przemyśleć swoje poglądy i zmienić zdanie :)

Basile ludzie zmieniają swoje podejscie do róznych spraw jk coś złego ich spotka a tak to by na głowe weszlo...

obcielam , nie blam 2 lata u fryzjera.zrobilam sobie grzywke takado brody a reszta pocieniowana.duzo mi obciela ale w taki sposob ze tego nie widac.wszystkie te zniszczone obciete.a u kosmetyczki henne zrobilam:)

ja jak urodzę to pójde do fryzjera :) teraz nie chce mi sie , ale chciałabym sobie paznokcie zrobić - jakiś francuski normalny nie żelki, ale gin mi powiedział żebym nic nie miała na paznokciach :( i przypomniałam sobie że w czasie cesarki miałam na kciuku prawej łapy jakieś urządzenie co chyba uderzenia mojego serca mierzyło , nie jestem pewna

Sonka no i fajnie:) napewno odrazu sie lepiej czujesz:) ja do fryzjera pojde jak wlosy beda dluzsze bo zapuszczam:P

właśnie sie pokleiłam super glue , wrrrrrrrrrr przyklejałam uszczelkę i klej mi się wylał na ręce :) i przyleiła mi sie uszczelka do ręki i klej tez , rany jaka ja ciapa jestem .......

tak odkleiłam - musiałam szarpnąć , auuuuu, bo inaczej byłabym połączona z drzwiami :) teraz próbuję usunąć klej z rąk , chyba zmywaczem do paznokci zrobię , najgorzej na wierzchu dłoni bo tam mam włoski i boli jak subię

hej...mam pytanko...co jest dobre na grype?kurde juz nie daje rady...domowe sposoby nie pomagaja a jestem taka w ogole nie do zycia kurde no...i strasznie glowa mnie boli....pomozcie prosze bo chyba umre....:(