Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitana2000

czy jest na forum ktos w woj lubelskiego kto chce dzieci a nie moze ich miec?

Polecane posty

Gość kitana2000

czy jest na forum ktos w woj lubelskiego kto chce dzieci a nie moze ich miec?

Gość kitana2000
pisałam jakies dwa miesiące temu na forum... zaszłam w ciąże w 2 tygodnie po ciąży obumarłej mam juz 5 letnią córkę wychowanie drugiego dziecka jest ponad moje siły

Gość Goździk
ja jestem a co?

Gość kitana2000
noszę się z zamiarem adopcji ze wskazaniem szukam rodziny która nie może mieć dzieci a bardzo chce je mieć

Gość Goździk
No ale ja nie mogę mieć dzieci (choć chcę) dlatego, że nie mam kandydatki na małżonkę i ich matkę :P Na chooy mnie cudze dziecko? :o

Gość Goździk
Na życiu uczuciowym nie ma takich tematów.

widze że o poranku nie ma nikogo pewnie wszystkie kobiety są w pracy także podniose temat później

Gość Goździk
O tej porze w pracy jest poranna kawka i wszystkie biurwy siedzą na necie ;)

Gość lub
Jak na razie widzę że wybralaś województwo. Czy to dlatego że chcesz mieć je na oku.

Gość dlaczego nie usuniesz
tej ciazy skoro to taki klopot to dziecko?

czy mam prawo zabijać nienarodzone dziecko?!!! ono ma prawo do życia ! to JA postąpiłam nieodpowiedzialnie niezabezpieczając się przed ciążą dlaczego dziecko ma odpowiadać za moją winę - ma prawo do życia tak jak ja ! jest mnóstwo ludzi którzy pragną dziecka a nie mogą go mieć a jeśli chodzi o województwo to mam na uwadze to że wygodniej będzie się spotkać zarówno dla mnie jak i dla domniemanych rodziców

Chyba sama nie do końca wiesz co piszesz! Byłaś w ciąży i pewnie już wtedywiedziałaś że nie dasz rady sobie z drugim dzieckiem. Ciąża obumarła więc powinnaś się cieszyć bo problem sam się rozwiązał więc dlaczego nie uważałas i zaszłaś kolejny raz w ciążę???? Dziecko to jest cud a nie towar do oddania. Jak można oddać takie bezbronne maleństwo choć z drugiej strony może taka wyrodna matka jak Ty nie zasługuje na to dziecko i u innych będzie mu lepiej. Sama mam malutkie dziecko i nie rozumię i nigdy nie zrozumię ludzi którzy najpierw nieodpowiedzialnie zachodzą w ciążę a pózniej usuwają, oddają lub wyrzucają na śmieci jak jakąś rzecz. To jest DZIECKO!

tak jak pisałam zaszłam w ciąże w 2 tygodnie po zabiegu wyłyżeczkowania macicy teoretycznie to że jestem w ciąży to jest cud z medycznego punktu widzenia bo okres rekonwalescencji po ciąży obumarłej wynosi do 6 tygodni nie życze sobie takich komentarzy bo po pierwsze nie zna pani mojej sytuacji pomimo dużego ryzyka postanowiłam urodzić tego maluszka ; jestem po szerokiej konizacji szyjki macicy mam trzeci stopień cytologiczny kwestia donoszenia ciązy stoi pod znakiem zapytania pomimo tego dbam o siebie traktuje ciąże jako dar życia nie chce tego maluszka zabijać chce znaleźć mu dobry kochający dom czy naprawde jest to tak trudno zrozumieć ? Nie jestem małoletnią gówniarą ; tabletki antykoncepcyjne zrujnowały mi zdrowie począwszy od niedoczynności tarczycy skończywszy na arytmii sercowej

Gość podziwiam i życzę powodzenia
Autorko - podziwiam Cię za to, że nie usuniesz dziecka tylko chcesz mu znaleźć dobrą rodzinę. Pewnie, jest wiele małżeństw pragnących a nie mogących mieć dziecka. Super, że zdecydowaąłś się urodzić to dziecko, że nie porzuciasz go w śmietniku, że nie zostawisz po porodzie na pastwę losu w szpitalu, tylko, że starasz się mu znaleźć kochających rodziców.Życzę Ci powodzenia, duuuuużo zdrowia i szczęśliwego rozwiazania.

Ale forum to chyba nie jest najlepsze miejsce na szukanie rodziców dla dziecka? Może przez dom dziecka? Tam zgłasza się najwięcej małżeństw którzy chcą zaadoptowac dziecko. W Lubelskim jest też Wioska Dziecięca. Mozna tam pojechac.

Gość podziwiam i życzę powodzenia
a ja uważam, że wszędzie trzeba szukać - tym bardziej, że tutaj jest duuuuuużó tematów kobiet starających się o dziecko przez wiele lat.... może akurat któraś z tych kobiet okaże się dobra matką dla dziecka autorki....

Gość badz ostrozna.................
lepiej oddac niz wyrzucic na smietnik!!! kobiety!!! nie potepiajcie autorki.

chodzi nie tylko o szukanie rodziców... często jest tak że po porodzie w matce następuje przemiana ...coś jakby rozkwit instynktu macierzyńskiego szukam na forum osób które mogłyby pomóc mi duchowo przejść przez tą drogę okres ciąży chwile po porodzie mam nadzieje że wszystko się dobrze skończy

a konkretniej obawiam się tego że po porodzie nie odezwie się we mnie instynkt macierzyński chciałabym na tym forum poznać kogoś kto chciałby adoptować tego maluszka chcialabym utrzymywać z takim kimś kontakt

a dlaczego chcesz oddać dziecko, twoja sytuacja materialna cię do tego zmusza??? co na to mąż i ojciec dziecka? to jest wasza wspólna decyzja??? i z czego ona wynika?? nie chcę być chamska i nietaktowna ale 2 tygodnie po zabiegu łyżeczkowania uprawialaś seks?? przecież nawet ze względów zdrowotno higienicznych powinno się zachować wstrzemięźliwość...dlaczego nie poczekałaś z seksem do wygojenia s potem normalnie się nie zabezpieczałaś przed niechcianą ciążą ???

w 2 tygodnie po zabiegu byłam na wizycie kontrolnej u lekarza który powiedział że nie ma przeszkód do ponownego rozpoczęcia współżycia w trakcie wizycie wizyty rozmawiałam z lekarzem o zabezpieczeniu przed ciążą kazał mi przyjść za 4 tygodnie poszłam do niego troche później bo po 5 tygodniach i zauważył ropulchnienie pochwy ; zrobiłam test;pozytywny wraz z mężem współzyliśmy tylko raz po zabiegu (2 tygodnie po) i stało się...

Gość nie znam siee
ale dziwne ,ze lekarz pozwolił na wspólzycie po 2 tyg ? Wydaje mi sie ,ze to za szybko :-0 Ale tak jak pisałam nie znam się