Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitana2000

czy jest na forum ktos w woj lubelskiego kto chce dzieci a nie moze ich miec?

Polecane posty

ja jestem z zawodu położną ... co prawda nie pracuje w zawodzie ale wiem że na opinii tego lekarza można polegać

Gość ja bardzo bym chciała dziecko
ale niestety nie mogę autrko, czemu ty nie dłabys rady z kolejnym dzieckiem?

Gość Daria Ch.
hejka :D mam do sprzedania kilka obrazów :) zainteresowanym wyślę zdjęcia ;) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. :) piszcie na 6336329 :)

jestem chora gdy moja córeczka miała 3 latka trafiłam na pół roku do szpitala to wystarczyło aby moja córeczka się odemnie odzwyczaiła i związała z babcią do tej pory nie mogę odbudować relacji które łączyły mnie z córką kolejne dziecko byłoby ciosem w jej życiu i tak zagmatwanym przez świat dorosłych

Kitana jeśli to nie żarty i to co piszesz to prawda zapraszam na GG pogadamy zawsze jest rozwiązanie z każdej sytuacji.

Gość ciekawska maika
Jak można pisac reklamy na forum, gdzie ktoś może faktycznie pisze o swoim problemi. Chore, nie toleruje takich ludzi!!!!! Ciekawe czy Urząd Skarbowy wie o takiej formie dorabiania sobie??? Autorko a co na to mąz????

pare dni temu poczułam pierwsze ruchy przyznam że łza zakręciła mi się w oku dzisiaj oglądałam film pt " w łonie matki" mam jakieś mieszane uczucia nie wiem w końcu co zrobie

Jest tu ktoś? Jestem zainteresowana adopcją ze wskazaniem. Jesteśmy nauczycielami, mamy stabilną sytuację finansową, duży dom. Proszę o kontakt mam które nie chcą lub nie mogą zostawić dzieciątka przy sobie. moje gg: 6542815 lub email anka82_82@tlen.pl