Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PGR

Która z was nie pojedzie nad wodę z powodu kompleksów ciała.

Polecane posty

a PGR szuka tutaj kogoś? zauwazylam, drozdze sobie jutro kupie i zrobie, ale parowki nie moge, bo mam sklonnosc do naczynek na nosie, zreszta mam juz dwa widoczne a wole nie ryzykowac wiekszej ilosci. Mam nadzieje, ze pomoze, chociaz troszke :)

a PGR szuka tutaj kogoś?-Co?Jakie wdzięki?Zwykłe fotki,nie rób ze mnie erotomana.Rozwalił mnie twój tekst o zerowaniu na naiwnych dziewczynkach,no tak,to sa młode mało;aty które dają sie wykorzystac przez starego zbereźnika,zapomniałaś tylko o tym że ja też im swoje fotki wysłałem,ponawiam pytanie,o co ci tak naprawdę chodzi?

Mary zmień lustro bo te obecne cie oszukuje,i nie kuś mnie bo dla takiej piękności jak ty to nie wiadomo co człowiekowi do głowy przyjdzie;),a ja już pokochałem mój mały świat:)

Nie wiem czy oszukuje, ostatnio prawie wszystkie w domu wytłukłam i to wcale nie specjalnie:P ale to będzie już jakieś 21 lat nieszczęść:D poza tym wiem że nie przeprowadziłbyś się ze swojego "miejsca na ziemi":) Btw, ja też mam rozszerzone pory i chyba skorzystam z rady o tej parówce i drożdżach;)

A to rozumiem że te dziurki są nie pożądane i niszczą wam urodę?Same żeście na to wpadły czy ktoś wam pomógł?Bo ja tam nic nie widzę a wzrok mam dobry,po prostu normalna skóra,ale wiem co powiecie,powiecie że się nie znam bo tylko facet jestem:-o

Pomogły nam kolorowe pisma dla pań :D Strony internetowe salonów kosmetycznych :D

I rozmowy z koleżankami na temat cery...ostatnio usłyszałam od jednej tekst "ale masz duże pory, przypudrowałabyś je":D:P

No tak,to wszystko wyjaśnia,a nauczycielka w szkole wam mówiła że jak będziecie dużo czytać to będziecie mądre i znów was okłamała:-P

To ja na szczescie nigdy nic nie usłyszałam :D Z tym, ze cale zycie zazdroscilam mojemu tacie i bratu, ktorzy maja idealna skóre (wrrr ach ta zazdrosc), doslownie jak u dziecka, najmniejszego pora u nich nie ma...

Mary a może ty akurat byłaś po zakupy i chodziło jej o warzywa pory i chciała ci powiedzieć że duże pory kupiłaś:-p

Monikucha a to już wiem co to jest,z tego co wiem faceci nie lubią mieć gładkiej skóry bo tak gejowsko to wygląda,jak się nie mylę pory powstają też od słońca.

Idę spać,dobranoc wszystkim🖐️

Gość mam jednego kompleksa
Wlaśnie jade nad morze i mam kompleksa wrr .. mam 160 wzostu , waze ok50 kg, góra jest ok, ale celulit na udach mnie dobija. wogole mam masywne uda w stosunku do reszty. Nie wiem czy sie orozbiore, chyba że w nocy ;) Pociesza mnie tylko fakt, ze mam 44 lata ale tego ponoc nie widac i wszyscy mysla , ze jestm jakies 10 lat mlodsza. Tak źle i tak niedobrze haha. Kupilam strój z szortami, pewnie sobie polezy w walizce :D

Ja sie rozbiore tylko przed przyjaciolka w sumie, zazwyczaj jak sie wybieramy wieczorami na plażę kąpie się w koszulce ;p. i to w sumie bardziej ze wzgledu na cycki, ktore sa duze i nie lubie miec ich chociaz odslonietych

Jak w koszulce?Przecież ci będzie wszystko prześwitywać,nie które laski to kąpią się w spodenkach,za chwilę będą się kapać w stroju astronauta;)

Gość Zuzanna Amelia
PGR - w spodenkach to raczej kapia sie dziewczyny, ktore nie chca sie depilowac.

Zuzanna Amelia będziesz sie śmiać ale ostatnio widziałem jak laska kąpała sie w białych spodenkach które jak dostały wody to prześwitywały i jej tyłek było widać ale z przodu musiała się chyba depilować bo nic czarnego tam nie było;),jakieś 10 lat temu moja koleżanka kąpała się w stroju kąpielowym który nie wiem czemu ale prześwitywał i każdy mógł stwierdzić że się dziewczyna nie depiluje;):P,więcej takich strojów prześwitujących mogli by sprzedawać:P

Gość Zuzanna Amelia
PGR - moze dziewczyna byla prawdziwa blondynka i miala jasne owlosienie lonowe. Wtedy nic czarnego nie bedzie widac. A w ogole to co za roznica czy jest wydepilowana czy nie?

Bo czarne widać a wydepilowane już nie:P,w sumie kilka postów wyżej autorka tego postu pisze że będzie sie kąpać w koszulce i to tez by był ciekawy widok:P

Gość Zuzanna Amelia
PGR - ta Twoja bujna fantazja to Cie na manowce wyprowadzi... Sam w domu jestes? I przed kompem siedzisz?

Gość maj gaj
Zuzanna Amelia ja zawsze sam w domu siedzę,ale co to ma do mojej bujnej wyobraźni?

No własnie,tez chciałbym wiedzieć co ma wyobraźnia wspólnego z tym czy jestem sam czy też nie

Gość Zuzanna Amelia
PGR - to jest akurat trywialnie proste. Jak jestes sam to bardziej nakrecasz sie wyobraznia. Jak jestes z kims to bardziej przechodzisz na real i nie masz czasu na fantazjowanie, bo wytwory Twojej wyobrazni zastepowane sa przez real.Proste?