Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PGR

Która z was nie pojedzie nad wodę z powodu kompleksów ciała.

Polecane posty

och och, poczekaj az zdjecia zobaczysz :P A juz wyslalam ;) I czekam na twoje.

Gość to prawda że to koleżanki
Czułam się zawsze jako nastolatka pasztetem przy wychudłych koleżankach (a byłam normalna, do cholery, z fajnym biustem!). Pamiętam, jak oszpecałam się strojami - workowate bluzki, zamiast podkreślających kształty itp. Nad wodę pare razy pojechałam z koleżanką, chwalącą się przerwą między udami szerokości kanału sueskiego. Teraz, z perspektywy czasu, widzę że ona wcale nie była atrakcyjna. Ale wtedy mi się boginią wydawała, bo była wychudła. Tylko dlatego. Ja w zabudowanym kostiumie babci (zamiast w czymś modnym, podkreślającym kobiecość) i ona - krytycznie mi się przyglądająca. Dziś mam kilkanaście lat i 10 kilo więcej. I dalej wyglądam ok. Jak oglądam stare zdjęcia, to widzę SZCZUPŁĄ, dziewczęcą, śliczną kobietę. Tak mi jest teraz żal tylu straconych lat, które spędziłam na kompleksach. Gdyby człowiek umiał nosić głowę wysoko i zawczasu był taki mądry, ech.. Ale teraz jadę do chorwacji i będę ganiać nago po plaży naturystów :) I świetnie się bawić. A Polacy są baaardzo nietolerancyjni, to prawda. Choroba narodowa, która się nazywa wredność i kompleksy.

Monikucha kłamczucha z ciebie,powiedz mi dziewczyno jakie ty możesz mieć kompleksy?Atrakcyjna kobieta z ciebie,jak ty masz już kompleksy to świat się kończy:(

U ciebie to raczej nie możliwe,żebyś ty wiedziała ile na pewno lasek ci zazdrości to sama bys była w szoku.

No ja do tego podchodze inaczej, typowa przecietniara ze mnie, wiec nie ma czego zazdroscic :)

Monikucha dobrze wiesz o tym że atrakcyjna jesteś,właśnie jak ty masz kompleksy to mniej atrakcyjna dziewczyna mówi sobie że jest pasztetem,oj nie mów że faceci nie oglądają się za tobą na ulicy.

No dobra, ogladaja, ale nie naleze do typu kobiet, ktore poprawiaja sobie przez to samoocene. Ja mam oczy i widze siebie w określony sposob, widze swoje wady i nie zmienie tego, one nie znkna, tylko dlatego, ze ktoś sie za mna obejrzał na ulicy, podszedł i zapytał się czy sie z nim umówie 😭 Zreszta to samo tyczy sie ciebie, wszystko masz na swoim miejscu a biadolisz :P

Gość przenieście się na priv może
:O Jak ja kocham prywatne konwersacje i rozwalanie nimi tematów :O Pijcie sobie z dziubków na gg, tak będzie grzeczniej. Nikogo nie obchodzą wasze wzajemne zaloty.

Gość dana80
Podpisze sie pod tym, co napisala Kolezanka wyzej. Ja tez zmarnowalam dobtych kilka lat zycia, bo bylam ''za gruba''. Niestety prawie 20 lat temu tematy bulimia i anoreksja nie byly modne, a ja mialam zaburzony obraz swojego ciala. Wazylam 51kg przy 1.65 cm i latem chodzilam w polarach do kolan. Na wakacjach nad morzem siedzialam w czrnym swetrze. Normalnie plakac mi sie chce. Dzis waze 54kg i niestety nadal zle sie czuje, choc szczerze mowiac ostatnio bylam na wakacjach i czulam sie niezle, bo mialam chyba najladniejsza figure. To prawda co tu piszecie, ja moze sie czuc super, ale jak pojawi sie dziweczyna szczuplejsza ode mnie to moja samoocena spada do zera. Do mlodych dziewczyn : nie marnujcie sobie zycia, dbajcie o cialo i dusze i starajcie sie wygladac jaknajlepiej mozecie dla siebie .Pozdrawiam

Monikucha, a zdjęcie w stopce masz kiepskie. Przez zbyt duże zbliżenie, wcale nie Twoje oczy zwracają uwagę, tylko pory i niedoskonałości na Twojej skórze :O

Gość a PGR szuka tutaj kogoś?

Gdzie ja biadole?Zawsze mówiłem że nie mam kompleksów na punkcie swojego ciała,tylko pyszczek mój nie jest zbyt atrakcyjny dla płuci przeciwnej,ale ja i tak na podrywaniu się nie znam i związku za bardzo nie szukam wiec ładny pyszczek nie jest mi potrzebny.A jak sie faceci za tobą ogladają to chyba to coś znaczy,i na pewno wiesz co.

przenieście się na priv może Niestety wiem o tych porach, ale nic mi nie pomaga, musze jakos z nimi zyc.

PGR, Twój pyszczek jest bardzo sympatyczny moim zdaniem:)

co znaczy? ze by poruchali? wielkie mi co jak oni chcą ruchac wszystko... nawet ksiądz gapi sie na dekold... a ty pgr szukasz tu laski czy jak? bajerę pociskasz odebrałeś foty na privie, o co ci właściwie chodzi??? hę?

Dzięki Mary,ale myśle że jednak chcesz być bardziej miła niż szczera;)

Czytaj ze zrozumieniem. Masz NORMALNE pory! :D Po prostu zdjęcie jest w zbyt dużym zbliżeniu i niepotrzebnie widać całą fakturę skóry. Ale to normalne przecież. Matko, już nic nie powiem, bo rzeczywiście jakieś zakompleksione dziewczyny tu siedzą i jeszcz skoczą z okna ;) Dobranoc.

monikucha!!!! słuchaj!!! robisz tak:zaparzasz szałwię w 3 szklankach wrzątku i parę kierujesz na twarz- babcina parówka wytrzymujesz do 20 minut to ci te pory czyści potem mieszasz drożdże z kropla mleka i szczyptą maki ziemniaczanejna masę masę nakładasz na twarz czekasz aż się zasuszy, zdejmujesz czekasz 2 godziny, skóra się zchodzi i porów nie ma na 2 tyg a poza tym to nie wina porów tylko nieprofesjonalnego zdjęcia... uwierzcie że i supermodelki mają poray, ale poza tym pudry i dobre kadry...

a PGR szuka tutaj kogoś? a to od razu musi mi o coś chodzić?Nie mogę być ciekaw jak ktoś wygląda z kim pisze?Po za tym lubię pooglądać sobie dziewczyny jak każdy normalny facet,teraz ja spytam ciebie,o co ciebie chodzi?

A czy miły nie może równać się szczery? Ja piszę szczerze:) a brzydkich facetów widziałam w swoim życiu i Ty na pewno do nich nie należysz;)

moj ojciec porów nie ma a ja mam 😭 Chodze z nimi do dermatologa, ale gowno to daje, mysle nawet o mikrodermabrazji aby je zlikwidowac, chociaz na jakis czas :o

Mary w sumie można byc i miłym i szczerym,to że do brzydkich nie należy to wiem,uważam siebie po prostu za przeciętnego faceta z przewaga na brzydkiego,ale dla mnie to nie ma znaczenia bo i tak sie za laskami nie uganiam a ty mieszkasz za daleko:(😭

toteż skoroś ładny czemu ściągasz fotki od lasek z sieci?? no nie kumam i te teksty że cellulit ci nieobcy... no co że łamacz niewieścich serc w wersji dla tych z cellulitem? no jakbys założył topa żeby im owiedzieć że mogą wystawiać dupy bo nam to w sumie wsio czy ma zadek czy go brak, aby ładnie wypięła to by można było werzyć mam wrażenie że wykorzystujesz naiwność tych dziewczyn które pokazują swoje wdzęki bajera bajerą a gdzie moralitet?

"chwalącą się przerwą między udami szerokości kanału sueskiego" hahah a ja tez mialam taka kolezanke.I ona uwazala,ze to jest fajne.Na dodatek byl moment,ze wszystkie laski chcialy miec przerwe miedzy zebami tak jak madonna i byly takie madre gowniary co sobie zeby pilowaly(szok poprostu)zeby miec te przerwe...:/

PGR masz jedna ceche, ktora w facetach lubie njabardziej ;) Widoczny zarost, hehehe.

Monikucha ale co to są te pory bo mnie por kojarzy się z warzywem.:O

monikucha albo nie zauważyłaś posta albo ignorujesz tymczasem to nie żarty to jest mega sprawdzony sposób na zwężenie porów

PGR, to tak jak ja..uważam się za przeciętną dziewczynę z przewaga na brzydką:) hihi, to się przeprowadź, będziesz miał bliżej:P