Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unnoticed

Dieta Chałwowa ! 5kg / 7dni ! ;) zapraszam ! :D

Polecane posty

jest powód,ja nie wytrzymałabym tyle dni co ty...no moze na wiekszej ilosci chałwy tak,ale na takich malutkich porcjach,to naprawde sukces.Jutro zrobie sobie dzien z chałwą,ciekawe czy ubedzie chodziaz 0,5kg.

napewno coś schudniesz ! ;) ja dzisiaj mam drugi dzień diety 10dniowej :) :D i juz 1,5kg mniej ! :):) jestem w szoku heh pozdrawiam ! :*:)

Gość ja tez jestem w szoku
ze jestes technikiem zywienia i jestes na diecie chałwowej. Proszę zmien zawod Twoj mozg chyba zamienil sie w chalwe

Gość kamila 65
kurcze unnoticed jak ja to zrobilam ze nie widzialam wczesniej twojego forum! :) jakos jak mi podalas tamten link to na tamta padam:) to juz nie wiem czy tu czy tam? gdzie wchodzisz czesciej?

Witam! Od wczoraj jestem na diecie chałwowej. Postanowiłam ja zastosowac z czystej ciekawości. Chcę schudnąc 10 kg. Wzrost: 171 cm Waga początkowa (10.11.11): 67,6 kg Waga po 1 dniu (11.11.11): 67,1 kg

Gość gość
nastepny topik o chałwie hmm...

Gość gość
tej chałwy nie je sie duzo wiecej ty pewnie zjadasz na dzien

Gość gość
Oczywiscie ze zjadam wiecej bo nie gloduje sie jak wy przez 8 dni a pozniej nazre sie jak swinia z powrotem. poza tym chalwa zadnych wartosci odzywczych nie ma. ja tam wole ananas banan kurczak kasza jablka a wy robta co chceta jak jestescie durne heheh

Gość gość
chalwa jest odzywcza

Gość marooka
W oryginalnej wersji są daktyle, nie jabłko. Kaloryczne i słodkie? Tak, ale najlepiej oczyszczają przewód pokarmowy. Możecie się śmiać, ale ta dieta działa. W ciągu 3 dni traci się od 1 kg do 3 kg dziennie. W zależności ile kto ma w jelitach. Dlaczego działa? Bo jest rodzajem głodówki oczyszczająco-przeczyszczającej. Ale w przeciwieństwie do innych tego typu diet poziom serotoniny jest tak wysoki, że jeść się nie chce, a organizm dostaje jednak (w zależności od typu chałwy i owoców) ok. 1000 kcal dziennie, więc nie jest ona niebezpieczna dla zdrowia. Oczywiście, podobnie jak ze wszystkimi dietami, i z tą nie można przesadzać. Tym bardziej, że im dłużej stosowana tym efekt jest przeciwny i kilogramów zamiast ubywać - przybywa w zastraszającym tempie.

Gość gość
ktos robi?we 2 razniej by było...ale ja jadłabym bułke w robocie,potem w domu na obiad i kolacje chałwa...bo jakbym w robocie chałwe wpieprzała to zaraz by mnie cała firma obgadywała...takie klimaty mam