Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeee

Wybory wygra KACZYŃSKI

Polecane posty

Gość bleeeeeeeeeeeee

Niewielką przewagą, ale jednak.

Gość trudnooooooo
Nie rozumiem po co PO wybrała sobie tak beznadziejnego kandydata

Gość osztrama
WYGRA KACZYŃSKI ZWYCIĘŻYMY ZWYCIĘŻYMY

Gość beata kowska
jestem pewna że prezydentem będzie KACZYNSKI

Gość kaczynski
ku kwa kwa kwale ojczyzny naszej Wolski!!

Gość Johny Canada
i po co się nakręcasz a czy to wazne kto wygra jeden i drugi nic nie warty a zreszta co moze prezydent po za funkcja reprezentancyjną i wetowaniem ustaw

Gość Lolitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kaczyński nie ma szans, Komorowski ma nad nim przewage 10% i on wygra, na szczescie :)

Gość obawiam sie ze masz racje
rzeczywiscie kaczor moze wygrac:( i bedziemy miec powtorke z rozrywki........ :(:(:(

Gość Xibit
i bardzo dobrze:D

Gość beata kowska
Kaczyński nie ma szans ? nie ośmieszaj się :D Kaczyński będzie prezydentem

Gość gość
Wygra Komorowski 🖐️

Gość wczoraj nieźle powiedział....
prezydent nie jest od słuchania.... Czyli guzik go obchodzi czego chce rząd, czego chce naród. On ma swoją wizję i już. Wyszedł ten egoizm w końcu z niego. Ja tak chcę i tak ma być :):):)

Gość leeeeeeerrrrrm
no od sluchania tego co chce rzad na pewno nie, rzad (po) chce sprzedac Polske a akczka im na to nie pozwoli i chwala mu za to

Szkoda,ze żyję w takim kraju. W kraju ludzi, którzy nie potrafią myśleć, nie wyciągają wniosków. W kraju, w którym nastąpiła zbiorowa amnezja. Wygra Kaczyński i kolejnych 5 lat zmarnowanych. Polska przez kolejne 5 lat będzie pośmiewiskiem w Europie. Moi zagraniczni znajomi już się śmieją, że znów prezydentem będzie kurdupel, brat blizniak tamtego, człowiek Z MEGA problemami i MEGA kompleksami. Szkoda, naprawdę.

Gość nie ma to jak głupia agitka
no tak - prezydent jest głównie od przeszkadzania rządowi. Szczególnie wtedy kiedy to nie brat bliźniak rządzi :(

no jasne tylko Komorowski jest tym " złym " a pozorną przemianę Jarosława jakoś niektórzy przełkną przeciez to była cyniczna gra i to chwile po katastrofie obliczona na medialność i mocne wejście w kampanie co do hrabiostwa Komorowskiego ... jakie to ma znaczenie dla jego prezydentury ???

Gość klawiatura qwerty
i będzie kolejna żałoba narodowa, jeden cep się roztłuk, to drugiego cepa polacy wezmą zamiast młyn :D ciemnota i postęp wstecz. nie dziwię się, że cała europa nabija się z polski :D

Gość Juzek z Biedronki
Jednak charakter działań PiSu i Kaczyńskich, jak podkładanie świń Lepperowi (i nie ważne jakim Lepper był politykiem, świń się nie podkłada). popieranie działań Ziobry, który jak chciał znaleźć haka na B.Blidę to zmieniał prokuratorów 9 razy, żeby tylko coś znaleźć PO musiał sobie radzic z kryzysem. Poradził sobie wyjątkowo dobrze, bo PKB było dodatnie. To duże osiągnięcie. A PiS jechał na poprzednikach... A sam.. obsadzał ludzi bez konkursu! Jarek sobie wskazywał palcem, kto ma za co brać kasę. Taka to "demokracja". Rada tv np. zj**ała na maxa. NIe było tam konkursu.

Gość beata kowska
zwolennicy komorowskiego - trochę mnie tefałenu i p;olsatu i zaczniecie i nauczcie sie rozumować własnym mózgiem bo to ględzenie że komor to nowoczesność a Kaczyński to pośmiewisko na świecie to słyszę codziennie po 100 razy nydne sie to robi Komor to jedna wpadka , marionetka rudego szczwanego lisa i wolna gospodarka gdzie obywatele biją sie o kasę co powoduje układy, korupcje,złodziejstwo, cwaniactwo, umowy zlecenia i płacenie na czarno w doopie mam KOMORa wygra KACZYŃSKI TYLKO KOCZYNSKI

Gość beata kowska
taaaa życie wspomnieniami Lepper, stretter itp wygrzebujecie stare teksty - sami jesteście starymi zgrzybiałymi złośliwymi POLOCKAMI złośliwe mendy , typowy zawistny ujadający żółcią polocek który jest obciachem za granicą to zwolennik KOMORa

Gość nie ma to jak głupia agitka
... zacznijcie rozumować własnym mózgiem... no właśnie - a nie mózgiem TVPPiS jak to wczoraj dziennikarka tej telewizji pokazała podczas debaty. Najlepiej by było, gdyby sama za Komorowskiego odpowiadała :):):)

BEATA ale z Ciebie idiotka z wypranym mózgiem przez Pis, Kaczor nie ma szans wygrać, na szczescie!!!!! Dzieki Bogu wiekszosc społeczeństwa odda głos na Komorowskiego

Gość beata kowska
to prawda -- taki stereotyp nie każdy wyborca Komora kocha Tvn i polsat tak sami jak nie każdy wyborca Kaczyńskiego to mocher mi do mochera bardzo daleko :D a zawsze wybieram Kaczyńskiego

Gość fijołek-----
Wypluj te słowa. Kaczyński, to niebezpieczny człowiek, karzeł żądny władzy absolutnej.Juz wczoraj zaczął zrzucać barania skórkę. Ten zjadliwy uśmieszek, kaprawe oczka, miny "zwycięzcy", gdy robił wyliczanki z gotowców, oceniajace rząd. Wreszcie poczuł sie sobą, , małym, zajadłym, konfliktowym człowieczkiem, który nie będzie liczył sie z nikim i niczym, .Sztab na razie go jeszcze kreuje, ale potem nie będzie miał na niego wpływu. Jarosław będzie realizował swoje wizje, skłócając Polaków i Polskę z całym światem. Będziemy nie tylko pośmiewiskiem dla Europy, ale uwstecznimy sie pod każdym względem. Ten człowiek siedzi jeszcze w okopach i do okopów nas będzie chciał wepchnąć. Komorowski nie głosował na ustawy, na które akurat w danej chwili nie było pieniędzy. A "Szklanka mleka" w szkołach, to było wylewanie wiader mleka na śmietnik, znam to z obserwacji. Kupowanie chemii w kartonikach, czyli mleka smakowego, to dopiero był absurd. Komorowski jest człowiekiem zrównoważonym, w przeciwieństwie do Jarosława, który dopiero teraz pokaze kły, jeśli wygra.

ta Kaczyńskiego wybieraja nieuki, osoby bez własnego charakteru i stare babcie , a Ty Beato (nieuku bez własnego charakteru) jestes tego najlepszym przykładem. pisze sie moHer nie mocher :D

Wiesz, ja na własne oczy widziałam jak cudzoziemcy nabijali się z kaczorów. Pamiętam jak byłam w pubie,w tv były wiadomości i coś tam mówili o Polsce(to był czas kiedy prezydentem i premierem byli Kaczyńscy). Ludzie tam zgromadzeni wybuchneli smiechem(byli to Anglicy, Szwajcarzy,Niemcy). Pytali się mnie, czy te konusy to rzeczywiscie nasz prezydent i premier. Nie mogli uwierzyć, myśleli, że robię sobie z nich jaja.Komentowali ich wygląd, buty.Bardzo długo z nich piali, a mi było cholernie przykro

Gość beata kowska
lolitka - twój nik już widać jaką jesteś osobą na siłe chcesz sie dowartościować i silisz się na upokarzanie marny argument i szkoda mi ciebie jako człowieka niedowartościowanego społecznie i jedynie czym sie możesz szczycić to agitowanie na KOMORA bo w telewizji powiedzieli że kto na niego głosuje to mądry i wykszatałcony dzięki temu marzysz żeby należeć do bogatych złudne nadzieje i zwykły marketing , Komora reklamują jak proszek do prania , kup go a będziesz piękna i czysta i takie prymitywy jak to łykają to jak głodny pelikan rybę bo ulegają marnemu fałszywemu marketingowi, poddatni na manipulację, spindoktorów żal mi ciebie