Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeee

Wybory wygra KACZYŃSKI

Polecane posty

Kaczuszka wygra przykro mi ale miszanie szykany z drwiną :-O już mnie kompletnie osłabiło , masz widzę własną definicję ..... szykanowanie to wywieranie konkretnego nacisku na daną osobe, pozbawianie jej praw , zastraszanie .... To jest szykanowanie więc .. może nie obrażaj mnie że ja szykanuje kogokolwiek bo doprawdy masz niezły bałagan pojęciowy

Gość kuki123
daj boże

Gość Kaczuszka wygra
dziękuje bardzo za podziękowanie mi;) Będę sie trzymać swojego zdania że drwina, rozpowszechnianie nieprawdziwych krzywdzących informacji, publiczne ośmieszanie, uporczywe wyśmiewanie i wyolbrzymianie cech fizycznych, przypisywanie złych intencji, obrażanie jest formą nękania własnie czyli szykanowania. Proszę jednak o niesprowadzanie dyskusji do rozważań o definicjach "mądrych" słów. Dowiem się w końcu czemu to Komorowski ma zostać Twoim prezydentem;)?

" Będę sie trzymać swojego zdania że drwina, rozpowszechnianie nieprawdziwych krzywdzących informacji, publiczne ośmieszanie, uporczywe wyśmiewanie i wyolbrzymianie cech fizycznych, przypisywanie złych intencji, obrażanie jest formą nękania własnie czyli szykanowania. " - nieprawdziwe informacje --->>> cytat ze mnie poproszę :-) - publiczne ośmieszanie ----->>> cytat ze mnie poproszę bo jak narzie piszę o faktach - kot, brak komórki itp. - wyolbrzymianie cech fizycznych ----->>> cytat ze mnie poproszę bo dzisiaj pisałem iż nie jest to najważniejsza cecha - przypisywanie złych intencji ----->>>> już wiesz o co prosze :D Masz brzydką ceche wciskania mi w usta czegoś czego nie powiedziałem, nadinterpretujesz moje wypowiedzi i .... o zgrozo definicja szykanowania ci nie odpowiada ... masz swoją :-) """"" Dowiem się w końcu czemu to Komorowski ma zostać Twoim prezydentem """"""" nie wiem czy ty nie umiesz czytac , ponad godzine temu podałem dwa powody i uwazam że to wystarczające uzasadnienie - wybieram kogoś kto mniej nam zaszkodzi w mojej ocenie , czasem trzeba takich trudnych wyborów dokonywac niestety

Gość Kaczuszka wygra
Oj życzę mu żeby w swej dobroci Kaczyński nie był pamiętliwy i nadgorliwy, bo może być skazany za podobną i gorszą zbrodnię;)

Gość ja też......
Kaczyństi tylko wtedy jest sobą, jak insynuuje,przeinacza i kłamie.Tak było z tą lista głosowań Komorowskiego ,tylko Kaczyński nie powiedział że te głosowania Komorowskiego na nie dotyczyły ustaw okołobudżetowych a poseł ,czy Marszałek Sejmu z partii rządzącej nie może pozwolić sobie na ustawy rozwalające budżet ,bo za przekroczenie budżetu opozycja potem składa wnioski do Trybunału Stanu:)Cechą charakterystyczną Kaczyńskiego jest ciągłe mówienie :"my mieliśmy plan ,my chcieliśmy tego i tamtego",tylko Kaczynski samochwała nie wspomina ze niczego jak rządził nie zrobili a plany Kluzikowej były kukułczym jajem dla następcow bo nie było na te plany kasy:)

Gość Kaczuszka wygra
obywatel dzikiego kraju widzę ze obywatel myśli ze ja się do niego personalnie odnoszę w każdym swoim zdaniu :) muszę rozczarować niestety. Użyłam słowa szykany raczej w kontekscie tego co sie dzieje w mediach, o nienawiści która się sączy z ust zwolenników PO na tego typu forach, czy w końcu o słowach samego Palikota. Napisałam przecież w którymś tam poście że uważam obywatela za dość łagodnego w obejściu i nigdy bym go o szykany nie podejrzewała.

Gość gość
Inteligencja głosuje na Komorowskiego, ludzie po podstawówce na Kaczyńskiego - wszystko mówi samo za siebie :]

" muszę rozczarować niestety. Użyłam słowa szykany raczej w kontekscie tego co sie dzieje w mediach, o nienawiści która się sączy z ust zwolenników PO na tego typu forach, czy w końcu o słowach samego Palikota " pisałem że mnie obrażasz i jakoś nie zaprzeczałaś :-)

Gość przyszedł shatyn i zaczeło
sie lizanie po jajach z obywatelem :) :):)

odnośnie KDT to skarb państwa będzie musiał wypłcić odszkodowania w wys 670mln zł. Czyli wszyscy za to zapłacimy, nawet shatyn z renty i w skupie puszek też zapłacą ( co może się odbic na cenach skupu aluminium)

link - srink - duping. Masz bana na google???

Gość Kaczuszka wygra
obywatel dzikiego kraju " Tylko spróbujcie bez ujadania i szykanowania Kaczyńskiego. Podajcie konkretne rzeczowe powody, bo jestem ciekawa czy takie w ogóle macie. " dlaczego obrażasz ??? zarzucasz innym obrażanie a sama co.. ? poddajesz w wątpliwość że mamy argumenty to za kogo nas zwolenników Komora masz ??? za debii ?/ to ja ci dziękuje bo twoje nastawienie jest takie - " ja i tak z góry wiem że jestescie głupi " Dostrzeżenie obrazy w pytaniu o program wyborczy i mocne strony swojego kandydata jest jak dla mnie niedorzeczne. Obraziło Cię to? o tej obrazie mówisz? Sory ale nie wiedziałam ze pytanie o poglądy polityczne jest obraźliwe. Ale może jak sie głosuje na KOmorowskiego to jest :)

15:18 [zgłoś do usunięcia] Kaczuszka wygra obywatel dzikiego kraju " Tylko spróbujcie bez ujadania i szykanowania Kaczyńskiego. Podajcie konkretne rzeczowe powody, bo jestem ciekawa czy takie w ogóle macie. " dlaczego obrażasz ??? zarzucasz innym obrażanie a sama co.. ? poddajesz w wątpliwość że mamy argumenty to za kogo nas zwolenników Komora masz ??? za debii ?/ to ja ci dziękuje bo twoje nastawienie jest takie - " ja i tak z góry wiem że jestescie głupi " Dostrzeżenie obrazy w pytaniu o program wyborczy i mocne strony swojego kandydata jest jak dla mnie niedorzeczne. Obraziło Cię to? o tej obrazie mówisz? Sory ale nie wiedziałam ze pytanie o poglądy polityczne jest obraźliwe. Ale może jak sie głosuje na KOmorowskiego to jest xxxxxx Ale może jak sie głosuje na KOmorowskiego to jest ---- i widzisz :D obrażasz :D i sama tego nie dostrzegasz Dostrzeżenie obrazy w pytaniu o program wyborczy -------- kobieto umiesz myslec ???? uzyłaś słów " bez ujadania i szykanowania " czyli sugerujesz ze zwolennicy PO ujadają i szykanują więc ------>>>> obrażasz zawierasz w swoim pytaniu obraxliwe sformułowania i potem się tego wypierasz .. szczyt przewrotnosci

Kaczuszka wykazałem twoją bezdenną nieznajomośc pojęć których uzywasz, klepiesz bezmyslnie jezorem i potem sie dziwisz że cie obśmieją przez pół godziny udowadniałas ze ja też szykanuje i dopiero pod naporem argumentów wycofałaś się że nie atakujesz ad personam weź się zdecyduj o co ci chodzi

Bronisław Komorowski stwierdził też, że nad polskim Bałtykiem widać najlepiej, jak "Polska się wspaniale zmienia". I jak może się zmienić jeszcze bardziej, jeśli zadbamy o to, żeby zgoda budowała. Tutaj widać dobrą pracę ludzką, widać, że potrafimy coraz lepiej pracować i coraz lepiej wypoczywać - mówił i dodawał: - Tutaj są rodacy, którzy przyjechali nad polski Bałtyk wbrew propozycjom, aby jechali do Egiptu. Ja chciałem państwa zapewnić, że jeśli Polska nadal będzie rozwijała się tak, jak się rozwija, to będzie nas stać na jeżdżenie do każdego egzotycznego kraju. Ale jestem przekonany, że zawsze polscy politycy będą namawiali do tego, żeby wypoczywać nad polskim morzem - twierdził. hehe przyszly prezydent :)

Gość Monique2222
a ja myślę ,że wygra komorowski choć go nie lubię bo mial za dużą przewage w pierwszej turze.ale kaczora też nie lubię...