Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeee

Wybory wygra KACZYŃSKI

Polecane posty

W krajach niemieckojęzycznych mówiło się na nich Polnische Kartoffeln

Gość beata kowska
no faktycznie jak będziemy wybierać wzrost to juz nie będę rozmawiać bo wy macie po 14 lat nie interesuje mnie czy ma garnitur za 5 czy 20 tysięcy, jaki wzrost i czy zostało błoto na butach no daruj sobie gadka poniżej poziomu z gówniarzami z gimnazjum :D

Gość beata kowska
wybierasz to co sie podoba niemcom w barach ? mało wiesz o świecie

Gość Lolitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Beata ja sie nie muszę dowartosciowywac, po prostu jestem soba , myslisz ze dlaczego Hilary Clinton spotka sie pojutrze z Komorowskim?? bo cały swiat ma dośc Kaczorów

Gość a ja tam myślę, że wygra
Komorowski. Ale wolę jego niż Kaczyńskiego :) Najlepszy był Napieralski, ale wypadł :(

Gość Aaliyah&Timbo
Beata kolejny Pisowy desperat który wie ze jego dni sa policzone :D

Wiesz, Ty już masz mało to stracenia. Głosujesz na PiS, na 100% jestes typowym nieudacznikiem zyciowym, stereotypowym Polakiem, złym, zawistnym i źle nastawionym do wszystkiego co niepolskie i niekatolickie. Ja i wiele moich rówieśników mamy inną wizję Polski. Młodzi, mobilni, wykształceni, podróżujący po świecie,tolerancyjni, z dobrych rodzin, mających w dupie kosciół. Oczywiście nas jest mniej, więc pewnie wygra średniowieczny kaczor, a jesli nie, to będę mile zaskoczona, bo będzie to oznaczało, że z tym narodem nie jest tak źle.

Gość beata kowska
Hilary Clinton - to już łapanie desperacko deski żeby zaimponować hehehehehe :D autorytet z możnego kraju ? dla kogo ? Komor wykorzystuje to że pełni obowiązki prezydenta i na siłe chce się z kimś pokazać tylko jakoś polonia amerykańska nie głosowała na niego bo nie apeluje o wycofanie wiz dla Polaków nie wycofuje polskich żołnierzy z Afganistanu i nie domaga sie wiz Bardzo pożyteczny kolega dla nich

wzrost też jest ważny chociaż nie najważniejszy , gdyby Jarosław był świetnym kandydatem na prezydenta to wzrost spada na daleki plan ale wg mnie to słaby kandydat i wówczas wzrost dodatkowo tylko sprawe pogarsza ponadto Pan Jarosław udawał przemianę ... więc nie jest wiarygodny jak widac kieruje nim cynizm . Mało tego osobiście jestem zdumiony że po takiej tragedii nie odpuścił sobie tych wyborów a tak wybrał drogę dwuznaczną i podlegającą podejrzeniom, że wykorzystuje tragedie

Gość beata kowska
jakbyście umieli klakierzy Komora wykorzystywać mózg do myślenia to byłoby dobrze nie chodzę do kościoła, jestem katolikiem, mam chrzest, komunie, bierzmowanie ale nie chodzę do kościoła co niedziela kolejne stereotypy ciemnomyślących i nie agituje i nie pluje szyderstwem i pogardą jak klakierzy Komora

Chociaż w sumie wygrana Kaczora nie musi być taka zła. PiS się bez niego rozpadnie,a pan Kłamczyński się kompletnie skompromituje przed narodem i światem. I będzie i po Pisie i po kaczorze:)

Gość Aaliyah&Timbo
Beata ale Ty beznadziejna jesteś , az żal mi Ciebie

Gość Aaliyah&Timbo
Obywatelu nie ma szans porozmawiac kulturalnie z jakimś Pisowcem ;)

Gość nie ma to jak głupia agitka
Beata to typowy przykład na bojówkę PiSowską. Tak jak wszyscy inni używa identycznych określeń i identycznych słów. Oni chyba mają w punktach spisane jakich wyrażeń używać, aby przypadkiem nie przeinaczyć słów wodza :):):) Niedobrze już mi się robi, bo ktokolwiek z tego obozu sie wypowiada to wciąż te same powtarzające się słowa, obelgi i argumenty. Bo kto cokolwiek ma, to złodziej. Mimo wyższego wykształcenia to głupek. Bo wszyscy co nie z Jarem to ZOMO...

Gość Kaczuszka wygra
co za lans, biedne niedojrzałe społecznie ludziki wmawiają sobie ze są światowi bo głosują na bronka. Tak niemcy to na 100% autorytety którym dobro Polski leży na serduchu jak mało komu, świetny argument :) biedne polaczki czyją sie niedowartościowane bo się zapijaczone Niemcy śmieli z kartofla.. to właśnie świadczy o waszej dumie narodowej. Gartuluję światowemu pokoleniu młodych polaków waszego pokroju wiedzy i obycia w Niemieckich barach piwnych.

Stefan Hambura-prawnik: "Gdyby taki wypadek zdarzył się niemieckiemu samolotowi a Angela Merkel przekazałaby śledztwo Rosjanom-na drugi dzień nie byłaby już kanclerzem" . Jak zachowuje sie Tuski i reszta widać gołym okiem. Dziękuję skończyłem

Gość róbcie co chcecie ale
ja i moi najblizsi postanowilismy emigrowac, jesli wygra kaczor. Damy sobie wszedzie rade, a Polska straci kolejnych wykształconych ludzi - niech mohery dalej sie martwia, jak dzwigac kraj - niech sie podejrzewaja i zagryzają nawzajem (wszak każdy wg siebie sądzi), taka " miłość bliźniego" im najlepiej wychodzi.

Gość fuuuuuuuuuuj
Dla mnie wybór między Komorowskim a Kaczyńskim jest jak wybór między katarem a ciężką grypą z powikłaniami. Wybieram katar

Gość e...jacy to żałosni
A ja chce zeby wygral Kaczynski. Skompromituje sie do konca i tyle. Bedzie juz po pis :D Bedziemy miec lekcje plucia jadem, wscieklosci, awanturnictwa, zlosci, rzucana miesem, klotliwosci, glupoty, blokowania ustaw, smiesznosci, sporow o samolot, obrazania sie o byle co, marudzenia...:D

Gość dsdsdsdsdd
Nie rozumiem tych ktorzy sa za komorowskim.. jestem za kaczynskim - nie jako za człowiekiem.. patrze na to co chce zrobic i jego ZAPLECZE.. bo to przede wszystkim oni beda mieli najwiecej do gadania. wiec ludzie opamietajcie sie..

Gość ja też......
Nie będzie miał zaplecza, bo wystąpi z PIS-u. sam bedzie sobie panem.

Gość my nie chcemy
Mowi sie tez ze Lech Kaczynski byl marionetka w rekach Jarka, a Jarek jest marionetka w rekach Rydzyka :)

Gość coś ci się z ripostą
pomyliło. :O Dokładnie to tak mówią o Miediediewie, a nie o Tusku, ale ok :D

Gość Kaczuszka wygra
wbrew stereotypowi jestem młodą 27 letnia kobietą z wykształceniem wyższym, żyjąca w związku nieformalnym, nie uczęszczającą do kościoła, otwartą światopoglądowo, agnostykiem. Głosuję na Jarosława Kaczyńskiego z bardzo prostej przyczyny, myślę i analizuję rzeczywistość. Nie podoba mi się próba zawłaszczenia mediów publicznych, sprzeciwiam się próbie pozbycia się odpowiedzialności za majątek narodowy poprzez oddanie go w prywatne ręce, sprzeciwiam się likwidacji IPN, jestem zbulwersowana i przerażona postawą polskiego rządu wzglądem katastrofy smoleńskiej i uważam że to własnie jest największa kompromitacja Polski na arenie międzynarodowej. Mam wiarę i nadzije ze w Polsce jest więcej ludzi myślących niż takich którzy wolą żyć w pieknie wykreowanej rzeczywistości Polski mlekiem i miodem płynącej którą tak zapamietale sprzedawał nam wczoraj na debacie pan Komorowski.

Gene Poteat-były oficer CIA-wypowiedź dla "Charleston Mercury" z 15.06.2010---"TUSK to rosyjska marionetka"-polecam całą wypowiedź w szerszym kontekście politycznym i o katastrofie rządowego samolotu w którym zginęła elita państwowości polskiej .

Gość hfft
Kaczyński - to wg mnie gwarancja politycznej psychozy w Polsce . Polityka Kaczyńskiego - jak to już ktos wyżej słusznie zauważył - to machanie szabelką i bezsensowane bicie piany. Te wszystkie afery, haki, nagonki polityczne - to jakaś jego obsesja. I tak nic nie zrobi, a ile się przy tym naszczeka i naujada... Po co mi taki prezydent?

Gość madchen_12345
no mi też niestety wydaje się,że wygra Kaczyński:/ najbardziej byłam za Olechowskim ale ten od razu było wiadomo,że nie przejdzie. Polacy nic się nie nauczyli i myślę,że będzie tak jak ostatnio z Tuskiem - w pierwszej turze wygrał, w drugiej już nie.