Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeee

Wybory wygra KACZYŃSKI

Polecane posty

wiesz ktos kto ma technikum skonczone a nie podjal studiow nie jest glupszy od jakiegos dzieciaka co skonczyl zaoczne studia marketingowe jakies..... dobra znikam bo znowu sie spoznie i mnie rozszarpia w koncu kiedys :D:D

Gość do nickonicko2010
"Wyniki kandydatów według wykształcenia (w %, dane OBOP) Jarosław Kaczyński Bronisław Komorowski wyższe 24,2 37,4 średnie 41,0 41,6 zawodowe 24,2 15,8 podstawowe 10,6 5,2 " Po uwzględnieniu liczby głosów jakie uzyskał każdy z tych dwóch kandydatów: "1. Bronisław Komorowski 6 981 319 głosów 41,54 procenta 2. Jarosław Kaczyński 6 128 255 głosów 36,46 procenta" można by próbować szacować, ile procent głosów który z kandydatów zdobył wśród ludzi z poszczególnym wykształceniem Prostą arytmetyką można dojść z tych danych do wniosku, że wśród ludzi z wyższym wykształceniem Komorowski zdobył około 2,61 mln głosów, zaś Kaczyński 1,48 mln. Część tej przewagi mogłoby być spowodowane przez po prostu zdobycie przez Komorowskiego przewagi tych kilku punktów procentowych. Więc analizując dalej dla kolejnych grup: średnie Komorowski 2,9, Kaczyński 2,5 zawodowe Komorowski 1,1, Kaczyński 1,5 podstawowe Komorowski 3,6, Kaczyński 6,5 (wyniki w milionach)

Gość happy end-I hope so
przerażające jest to jak obrzucacie się wszyscy błotem. te wybory wywołują w was jakieś bardzo negatywne emocje. podejrzewam, że gdybyście spotkali się "face to face" pobilibyście się. żyjemy w demokratycznym kraju, podejmujemy decyzje, skreślamy kandydata i chyba to tylko i wyłącznie nasza sprawa na kogo i dlaczego głosujemy? obrażając zarówno pana Komorowskiego jak i pana Kaczyńskiego kreujecie obraz społeczeństwa butnego i uszczypliwego... pójdźmy 4 lipca do urn i zróbmy, to co uważamy za stosowne.

Gość do nickonicko2010
Mam wrażenie, że tendencja jest dość jasna - im lepsze wykształcenie tym większe poparcie dla PO. Oczywiście są ludzie z wyższym wykształceniem głosujący na PiS. Natomiast mnie zastanawiają przyczyny tej tendencji. Czy na pewno właśnie ludzi z lepszym wykształceniem łatwiej zmanipulować? Ma ktoś jakieś interesujące wyjaśnienie? Z góry uprzedzam, wiem jakie są wyniki głosowania w więzieniach. Było to na tym forum wielokrotnie publikowane. Acz wszystkie głosy więźniów to 50 tyś. głosów, więc to nie jest liczny elektorat PO.

Gość Kaczuszka wygra
Kaczuszka wygra ------------->>>>>>>>> Brak ci logiki " ujadanie " , "szykanowanie " , " brak powodów " To jest obrazanie bo JA : nie ujadam, nie szykanuje i mam powody Cytaty : "i gwarantuje ci że będą się śmiac nie tylko z kota ale i z braku konta , komórki ..... wstyd ? ano tak - bo Jarek z kotem zmiast zony będzie pośmiewiskiem" według mnie to są szykany, nietolerancja i tak dość łagodna jak na ton POwców, ale jednak podszyta drwiną i brakiem szacunku. Ale ok masz prawo do własnych ocen i poglądów, ale jako wyborca PO utożsamiasz się chyba ze słowami polityków których popierasz, wiec słowa pana Palikota jak mniemam nie są ci obce i nie budzą twego sprzeciwu. Palikot to rynsztok który wyraża wszystko co Platforma ma do powiedzenia a co wstydzi się powiedzieć. NIe wstydzi się za to mieć go w swoich szeregach co już niesety mówi o nich wszytko. To miałam na mysli mówiąc o szykanach obrażaniu i kompletnym braku kultury osobistej, bo z tego co obserwuję retoryka Palikota jest bardzo popularna wśród wyborców PO.

Gość Kaczuszka wygra
I to jest dopiero szczyt obłudy co wczoraj zrobił Pan Komorowski przepraszając Kaczyńskiego z zadowolonym uśmieszkiem za słowa Palikota.

Kaczuszka wygra sprawdź definicje "szykany " bo zdaje się że jej nie znasz a silisz się na mądre słowa brak tolerancji ??/ znów mylisz pojęcia , ja toleruję Jarka takim jakim jest ale to nie oznacza że chce takiego prezydenta Zanim uzyjesz jakiś słów... sprawdź ich znaczenie :-) o "ujadaniu" nie wspomnę ....

Gość Okazaki
20 czerwca głosowałem na Kaczyńskiego i 4 lipca zrobię to samo! Obydwie debaty oglądałem, choć nie były mi one potrzebne. Zrobiłem to z ciekawości i muszę przyznać, że Kaczyński w pięknym stylu zmiażdżył KOMUCHoRUSKIego! Brawo Panie Jarosławie!

" 13:59 [zgłoś do usunięcia] Kaczuszka wygra I to jest dopiero szczyt obłudy co wczoraj zrobił Pan Komorowski przepraszając Kaczyńskiego z zadowolonym uśmieszkiem za słowa Palikota. " obłuda Jarosława ci już nie przeszkadza ??? nagle kocha lewice :D udawał przemianę po katastrofie bo każdy widzi że stał się znów dawnym sobą obłuda ci nie przeszkadza że Pan Kryże był w rzadzie PIS ( a podobno Jarosław to dekomunizator ) obłuda ci nie przeszkadza że wraz z hasłem odnowy moralnej JArosław zaprosił Leppera ??? i wiele wiele innych :-)

Gość happy end-I hope so
chodźmy wszyscy na obiad :) i zakończmy już te spekulacje-kto lepszy, dlaczego lepszy... Wygra ten, który zdobędzie więcej głosów-tyle. Idziecie?

Gość madchen_12345
Ja nie mówie,że ktoś kto nie skończył studiów to jest gorszy; fakt,że 70% to tzw. "studenciki", którzy po 5latach bądź więcej nic z tego nie wyciągną. Ale nie powiem,że mnie nie bije po oczach, jak widzę,że ludzie po prostu nie myślą, bez względu nawet na wykształcenie, bo nawet wykształcenie wyzsze nie zwalnia od myślenia.

Gość madchen_12345
jestem za obiadem, smacznego:D

Gość JAJAJAONAAA
LUDZIE,WY WIERZYCIE,ZE KTOS,COS MOZE W POLSCE ZMIENIC. PRZECIEZ POLSKA TO BIEDNY KRAJ I ABY DAĆ KOMUS,TRZEBA ODEBRAC KOMUS INNEMU,WIEC OBIETNICE PRZED WYBORAMI NIC NIE SA WARTE. JA GŁOSUJĘ NA KOMOROWKIEGO,BO CHOCIAZ ON TEZ MNIE DRAZNI,TO WOLĘ JEGO OD OD KACZYŃSKIEGO,BO KACZYNSKI TO JUZ CAŁKOWITY KŁAMCA.

Gość do nickonicko2010
ile razy komorowski skłamał a ile kaczynski podczas tych wyborów

Gość Komorowski nie skłamał
Kaczyński skłamał. Tak twierdzi sąd. A ja mu wierze.

Gość madchen_12345
jeden i drugi kłamie i nie dojdziesz, który bardziej to jest gra, walka o stołek, wszystkie chwyty dozwolone nie jestem w 100% za Komorowskim ale jestem przeciw Kaczyńskiemu i dlatego głosuję, jak głosuję po Kaczyńskim już wiem, czego się spodziewać, teraz niech się inny wykaże a jak spierdoli sprawę, to już więcej nie wejdzie na stołek

Rohy Wiesz, ja na własne oczy widziałam jak cudzoziemcy nabijali się z kaczorów. Pamiętam jak byłam w pubie,w tv były wiadomości i coś tam mówili o Polsce(to był czas kiedy prezydentem i premierem byli Kaczyńscy). Ludzie tam zgromadzeni wybuchneli smiechem(byli to Anglicy, Szwajcarzy,Niemcy). Pytali się mnie, czy te konusy to rzeczywiscie nasz prezydent i premier. Nie mogli uwierzyć, myśleli, że robię sobie z nich jaja.Komentowali ich wygląd, buty.Bardzo długo z nich piali, a mi było cholernie przykro Jak czytam takie komentarze to mnie krew zalewa... Napoleon tez piekny nie byl i wysoki...;) Nie ocenia sie ludzi po wygladzie a jesli ktos ocenia i kpi...to zle swiadczy o tej osobie :) bardzo zle... a jezeli ktos argumentuje swoje wybory czyms takim to rece opadaja :) Aaaa... obcieli mi stope :( < krew >

Gość pilote9
bo te pisowskie kundle potrafia tylko ujadac i szczekac az z wsciekłosci wam slina po mordach cieknie i tak przegracie hauhauhauhauhau

Gość do nickonicko2010
http://www.youtube.com/watch?v=VeYsm3Zcf7E&feature=related 1. Nie jest prawdziwe oświadczenie pana posła Bronisława Komorowskiego, że inwigilacja Radosława Sikorskiego miała miejsce, gdy nie pełnił funkcji wiceministra obrony narodowej odpowiedzialnego za WSI. Przeciwnie. Data rozpoczęcia sprawy przez WSI o kryptonimie ?Szpak? (czyli inwigilacji Sikorskiego) to 2 październik 1992 r. W tym czasie Komorowski był wiceministrem obrony narodowej ? funkcję pełnił do listopada 1993 r. 2. Nie jest prawdą, że większość spraw skierowanych przez Komisję Weryfikacyjną została umorzona, czy jak raczył to sformułować Komorowski - wrzucona do kosza. Przeciwnie: większość z 29 spraw (tyle skierowała Komisja Weryfikacyjna) jest nadal prowadzonych, włącznie z tą najważniejszą: dotyczącą nielegalnego handlu bronią.

Gość Kaczuszka wygra
obywatel dzikiego kraju jaka według ciebie jest definicja szykany według Ciebie? dla mnie to nie jest mądre tylko całkiem normalne słowo, które oznacza złośliwą drwinę, która ma celowo zaszkodzić szykanowanemu osobnikowi;) a szydzenie z kogoś ze jest niski, ma kota nie ma komóry i konta podpada idealnie pod tą definicję.. ale mniejsza o to nadal się nie dowiadziełam od zadnego z PO wców za co cenią i szanują swego kondydata, co w jego pieknie napisanym programie wyborczym skłania ich do głosowania na niego. I chyba się już nie dowiem;) trudno

Gość jfiocijff
szubrawiec, no cóż niektórzy nic się w podstawówce nie nauczyli... wygląd.. haha... No cóż głosujcie sobie na tego "wysokiego" jeżeli chcecie piszczeć z biedy ALE za to mieć wysokiego prezydenta!! CO ZA CYRK!!

Nie ocenia sie ludzi po wygladzie a jesli ktos ocenia i kpi...to zle swiadczy o tej osobie xxxxx Prezydent reprezentuje kraj i powinien jakoś wygladać i to jest równiez ważna cecha :-) ja nie twierdzę że najważniejsza

Gość do nickonicko2010
Kolejne kłamstwo Komorowskiego * Tagi: * wybory debata tvp1 komorowski ustawa in vitro Mariusz Kamiński (PIS) powiedział w TVN24, że nieprawdą jest, jakoby PIS złożył w Sejmie dwa projekty zakładające karanie więzieniem za in vitro, co czasie niedzielnej debaty w TVP1 podnosił marszałek Komorowski, a wczoraj w TVN24 Sławomir Nowak (PO). Kamiński wyjaśnił, że złożone zostały dwa projekty w sprawie in vitro, jeden obywatelski, a drugi Polski Plus, a PIS głosowała przeciwko obu tym projektom. Kłamstwo ma zatem krótkie nogi... 1. To kłamstwo był obliczone na to, że nikt z nas nie będzie tego sprawdzał, czy w ogromnej liczbie projektów ustaw były takie dwie, czy nie. 2. To kłamstwo było obliczone również na to, że nikomu nawet nie przyjdzie do głowy, nikt nie będzie nawet przypuszczał, że marszałek Sejmu RP może z wyrachowaniem kłamać wobec wielomilionowej rzeszy telewidzów, obywateli. 3. To kłamstwo było obliczone bezczelnie na to, że nawet jak się wyda, to wszyscy staną po stronie PO, że PIS już utraci wiarygodność, np. przez pokazanie Jarosława Kaczyńskiego postawionego za kłamstwo przed sądem w sprawie poglądów kontrkandydata na prywatyzację szpitali. Chodzi cały czas, oczywiście, o straszenie, że PIS będzie zamykał Bogu ducha wnnych ludzi do więzień - goebbelsowska propaganda.