Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeee

Wybory wygra KACZYŃSKI

Polecane posty

Gość glosuje na Jarka
a przeciez wg waszych charakterystyk nie powinnam - jestem mloda (25), wykszatlcona ( studia za granica), ze stolicy... Tylko wrocilam do kraju i chce juz mieszkac w Polsce - w Polsce, nie na terenach niemiecko-rosyjskich.

Gość stawiam na kaczke bo po
sprzedało gaz łupkowy amerykanom za 1 % gdzie w ameryce biora 20% Jarosław Kaczyński: Będę strzegł sprawy gazu łupkowego jak źrenicy oka, to wielki interes dla całego kraju. Jak podaje serwis tvn24.pl kandydat PiS na prezydenta odwiedził w piątek Nową Wieś Lęborską, gdzie był przeprowadzany pierwszy odwiert gazu łupkowego. Kaczyński powiedział, że "według pewnych obliczeń złóż gazu łupkowego może być nawet 3 mln metrów sześciennych, co daje niewiele mniej niż bilion dolarów wartości". - Otóż to wielkie bogactwo może być bardzo różnie wykorzystane. Może być tak, że przy wielkiej słabości państwa Polacy tak naprawdę nie będą wiele z tego mieli dodał. Jak podkreślił Kaczyński kwestią wydobycia łupków powinny się zająć m.in. służby specjalne. - Będę piętnował wszystkich, którzy będą próbowali tą sprawą handlować dla własnych interesów, a nie dla interesu Polski. Bo to może być wielki interes dla całego kraju. Co nie oznacza, że nie mogą robić interesu prywatne firmy. Ale to musi być zorganizowane tak, by połączyć to z interesem kraju - powiedział.

Gość szara dziurawa skarpetka
Wszyscy tylko : Bronek sprzeda Polske! I niech kurna sprzeda!! Najlepiej Szwecji lub Niemcom:) Ten kraj i tak nic nie znaczy, polaczki są najgorszym narodem, banda złodziei i kłamców. Potrafimy dobrze funkcjonować tylko pod zaborami - sami nie jesteśmy w stanie rządzić tym krajem.

Gość Kaczuszka wygra
do głosuje na Jarka. Właśnie takie osoby jak ty napawają mnie optymizmem i nadzieją. Musimy dawać świadectwo że istniejemy, żeby propaganda takich ludzi cytat: "Głosujesz na PiS, na 100% jestes typowym nieudacznikiem zyciowym, stereotypowym Polakiem, złym, zawistnym i źle nastawionym do wszystkiego co niepolskie i niekatolickie. Ja i wiele moich rówieśników mamy inną wizję Polski. Młodzi, mobilni, wykształceni, podróżujący po świecie,tolerancyjni, z dobrych rodzin, mających w dupie kosciół. Oczywiście nas jest mniej, więc pewnie wygra średniowieczny kaczor, a jesli nie, to będę mile zaskoczona, bo będzie to oznaczało, że z tym narodem nie jest tak źle." koniec cytatu, nie szerzyła się w świadomości społecznej. Koniec nagonki i stereotypów które każą się wsydzić tego ze sie głosuje na Kaczyńskiego.

Gość do nickonicko2010
> Wyszperane w sieci: > > WPADKI : Bronisław Komorowski - Marszałek Sejmu RP : > przyjemność wizytowania powodzian > > Zaliczenie Norwegii do Unii Europejskiej, > mylenie stanu wyjątkowego ze stanem klęski żywiołowej . mylenie deficytu budżetowego z długiem publicznym > > Jednak wypowiedziane w Londynie słowa, że eksploatacji polskich złóż łupków > bitumicznych dokonywać można tylko metodą odkrywkową, niszcząc piękne miejsca > krajobrazowe, i w związku z tym trzeba się jeszcze nad podjęciem tej decyzji > poważnie zastanowić, to coś więcej niż palnięcie od rzeczy, > skoro możemy mieć gazu, ile potrzebujemy, a nawet znacznie więcej, ze źródeł > dotychczasowych. Słyszymy te dobre rady ze Wschodu: od ludzi zbliżonych do > rządu Rosji i do Gazpromu. I taki człowiek ubiega sie o najwyższy urząd. Zgroza.

Gość posłanka
Kaczor to prawdziwy maz stanu i przekreciuchy z Po dobrze o tym wiedza , a Bronek to moze mu co najwyzej pioro podawać

Gość tylko ludzie z kompleksami
wygra kaczyński za pół roku bedzie płacz za rok aresztowania przeciwników pis z pałacu prezydenckiego uczyni siedzibe swojej partii bedzie druga korea płn pamietajcie moje słowa

WPADKI wpadkami ..... ale taki człowiek jak Jarosław który miał w rządzie Leppera , któremu nie przeszkadzał komunistyczny sędzia Kryże w rządzie PIS ( a podobno taki z niego dekomunizator ), który udawał przemianę , który dzielił od lat Polaków , który skłócił NARÓD , który wielokrotnie coś mówił by potem obić inaczej.... wstyd ... wybierać go na prezydenta

Gość glosuje na Jarka
szara skarpetko, jak tak oceniasz Ojczyzne i rodakow, to droga wolna - wyjezdzaj do Niemiec czy gdzie chcesz... Ale nie odbieraj nam sznasy na odbudowanie Polski (odbudowanie, bo z sumie jeszcze po komunizmie i latach niby_nie_komunizmu sie nie podzwignela).

Gość szara dziurawa skarpetka
Uważam, że na nikogo nie powinniśmy głosować! Ani jeden ani drugi nie nadaje sie na prezydenta. Taka prawda. Najlepiej wyjdźmy na ulice!! Walczmy o swoje!! Do boju!!

Gość glosuje na Jarka
" wygra kaczyński za pół roku bedzie płacz za rok aresztowania przeciwników pis z pałacu prezydenckiego uczyni siedzibe swojej partii bedzie druga korea płn" tja, jasne - bo w Polsce prezydent ma az taka wladze.... Poczytaj Konstytucje>

Gość kaczyński budował
:D:D bez jaj palcem nie kiwneli jego chory braciszek gnil w pałacu przez pół roku zanim odwazyl sie wychynąć na światło dzienne teraz bedzie tak samo :D brawo ciemnoto

Gość glosuje na Jarka
FSkarpetko - to co zrobisz? Oddasz niewazny glos?

Gość dobrze niech bedzie
przynajmniej mam pewnosc ze w wyborach parlamentarnych nie wygra pis :D

Gość Kaczuszka wygra
Proszę bardzo wyborcy Komorowskiego wytłumaczcie dlaczego głosujecie na tego pana? Tylko spróbujcie bez ujadania i szykanowania Kaczyńskiego. Podajcie konkretne rzeczowe powody, bo jestem ciekawa czy takie w ogóle macie.

Gość dlatego ze nie chcemy powrotu
IV RP nie chcemy żyć w panstwie koscielnym i policyjnym w panstwie ktore przedklada ciemny motłoch nad wykształciuchów ktore gubi etos w ktorym aresztuja za poglady polityczne, gardzą kazda odmiennoscia (zydami, gejami itp) w panstwie ktoremu blizej do średniowiecznych niz wspolczesnych cywilizacji

Gość Kaczuszka wygra
chyba źle zrozumiałeś pytanie. Nie brzmiało dlaczego nienawidzisz i głosujesz PRZECIW Jarosławowi Kaczyńskiemu. Brzmiało dlaczego głosujesz ZA Komorowskim...:)

Pytanie-czy uczciwy człowiek boi się IV RP? Ja nie ale skoro boi się jej pół polskiej elity politycznej w tym Rycho, Zbycho, Miro i ich koledzy to chyba musi byc coś na rzeczy-niech się boją.

Gość Kaczuszka wygra
Ponadto w swoim poście dodatkowo zakwestionowałeś i obraziłeś Państwo Polskie sugerując, że prezydent ma władzę absolutną i może kształtowac państwo według swojego widzi mi sie cytat :"nie chcemy żyć w panstwie koscielnym i policyjnym", "w ktorym aresztuja za poglady polityczne", "w panstwie ktoremu blizej do średniowiecznych niz wspolczesnych cywilizacji", a także obraziłeś zarówno wykształconych jaki i niewykształconych Polaków cytat :" w panstwie ktore przedklada ciemny motłoch nad wykształciuchów". Gratuluję poszanowania dla ojczyzny i współobywateli.

Gość jaki cyrkr
to niech aresztuja mira i zbycha nie mam nic przeciwko zapytuje tylko za co aresztowali młodzieżówke PO? a jesli chodzi o kontrole to ja sobie jej nie życze, bo nie chce zeby zakompleksiony kryptogej kaczynski zagladał mi do sypialni nie widze nic złego w orientacjach seksualnych, byciu zydem itp a wszelkie uprzedzenia wynikaja z braków w edukacji, dlatego gardze tym motlochem, ale jednoczesnie uwazam ze trzeba go kształcić, a potem dac prawo do głosowania :o

01.07.2010] 12:39 [zgłoś do usunięcia] Kaczuszka wygra Proszę bardzo wyborcy Komorowskiego wytłumaczcie dlaczego głosujecie na tego pana? xxxxxxxxxx głosuję na PO od lat więc naturalnym wyborem jest Komorowski ( ale nie zachwyca mnie on ) nie ukrywam też że przede wszystkim przeciw Jarosławowi co jest jak najbardziej uprawnione w demokratycznym Państwie gdzie czasem trzeba podejmowac trudne decyzje I to w zasadzie wystarczy żebym na niego głosował

to dlaczego przeszkadza ci "kryptogej" Kaczyński? skoro jestes za tolerancją to możesz być zadowolony że POlska kraj zaściankowy ma prezydenta "kryptogeja" to przeciez takie nowoczesne Obłuda i hipokryzja przemawia przez ciebie

glosuje na jaroslawa nie wierze w ani jedno slowo platformy ani pana bronislawa to jkest po prostu partia dla ludzi zamoznych oraz dla tych co wierza ze im sie w zyciu polepszy tak zwanych kredytowcow.

a ja ide na wybory tylko po to aby na karcie do głosowania napisać że zarówno kaczor jak i komorowski są do DUPY!!!

" Tylko spróbujcie bez ujadania i szykanowania Kaczyńskiego. Podajcie konkretne rzeczowe powody, bo jestem ciekawa czy takie w ogóle macie. " dlaczego obrażasz ??? zarzucasz innym obrażanie a sama co.. ? poddajesz w wątpliwość że mamy argumenty to za kogo nas zwolenników Komora masz ??? za debii ?/ to ja ci dziękuje bo twoje nastawienie jest takie - " ja i tak z góry wiem że jestescie głupi "

" prostu partia dla ludzi zamoznych oraz dla tych co wierza ze im sie w zyciu polepszy tak zwanych kredytowcow. " to są jakieś stereotypy i uproszczenia ale proszę bardzo upraszczaj sobie świat

Gość hfft
Klamca to na razie okazal sie tylko Kaczynski :) A ja sie boje IV RP. Bo dla tego dyktatora nie wazne jest czy jestes dobry czy zly. Wystarczy, ze inaczej myslisz.

Gość hfft
Kaczynski nie jest kryptogejem. Raczke zoofilem.

" prostu partia dla ludzi zamoznych oraz dla tych co wierza ze im sie w zyciu polepszy tak zwanych kredytowcow. " to są jakieś stereotypy i uproszczenia ale proszę bardzo upraszczaj sobie świat no kurde obywatel a co argumenty w stylu ze za kaczynskiego beda nas sie wstydzic w europie czy bedzie druga korea pln to nie jest stereotyp i bzdurne gadanie?? dobrze wiesz ze wladza w rekach jednej partii to w tym kraju nic dobrego nie jest.