Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeee

Wybory wygra KACZYŃSKI

Polecane posty

Gość jaki cyrkr
niestety te ciemne masy, ktorym imponuje sila a nie dialog pójdą na niego zagłosowac przemoc byla w domu, do niej przywykli, zindoktryzowane do cna, wyprane mózgi szkoda szkoda kolejnych lat :(

Gość w przypadku elektoratu pis
to jest tak ja nie mam - jestem uczciwy ty masz - jesteś złodziejem Kaczyński zabierze wam, odda Lepperowi i Rydzykowi, nie bedziesz mial ani ty ani ja bedzie ok dlatego tęsknią do komuny, kiedy nic nie bylo do kupienia, nie bylo widać różnic spolecznych miedzy niepracującą hołotą rodem z pis a wykształciuchami rodem z PO

wawcia ale jak rządził PIS i był prezydent z PIS to co ?????????????????? no to do dzis a minelo ponad 3 lata wypominacie ta sytuacje wiec?

angela merkel jest po rozwodzie nie ma dzieci czy ktos sie z niej wysmiewa?? masz dzieci i zone ? wysmiewa sie z tego powodu ktos z ciebie??

Gość znowu cały świat bedzie
się smiał a wiecie dlaczego? Bo śmiał sie już jak Polacy wybrali Lecha K na prezydenta a Jaruś został premierem mówili o nim "55 letni pedał z kotem mieszkający z matką" Bóg zesłał Polakom wiadomość i szanse na zmiane, na to, zebyśmy przestali być pośmiewiskiem Europy i świata i co robią polaczkowie? znowu wybierają sobie kaczke na prezydenta :D:D:D

się smiał a wiecie dlaczego? Bo śmiał sie już jak Polacy wybrali Lecha K na prezydenta a Jaruś został premierem mówili o nim "55 letni pedał z kotem mieszkający z matką" Bóg zesłał Polakom wiadomość i szanse na zmiane, na to, zebyśmy przestali być pośmiewiskiem Europy i świata i co robią polaczkowie? znowu wybierają sobie kaczke na prezydenta jak masz pisac brednie to juz lepiej bys zrobil jakbys sobie stad poszedl

wawcia jesteś hipokrytą :-( nie przeszkadzało Ci wtedy a przeszkadza teraz ?????? rozumiem że wtedy twoja opcja rządziła i wtedy nie krzyczałeś : rządzi jedna partia !!! to źle nie chodzi o wypominanie historii tylko o obłudne podejście kiedyś mogo tak być a teraz juz nie

Gość znowu cały świat bedzie
jakie brednie? w którym miejscu pisze nieprawdę?

obywatelu ale i co dalej bedzie klotnia bo opozycja bedzie krzyczec ze tak nie powinno byc i gdzie tu miejsce na haslo zgoda buduje?? ktorej jak nie bylo tak nie ma i nie bedzie nigdy. bez sensu zupelnie tak poliotyka nie powinna wygladac.

pbywatelu swiat jest nwooczesny zobacz geje sie zenia dzieci chca miec to i prezydent wcale nie musi miec zony to sa wlasnie stereotypy. mozna podciagnac pod homofobie.

wawcia uciekasz od odpowiedzi na pytanie " dlaczego JEDYNOWŁADZA PO tak ci przeszkadza a jak rzadził PIS to wszystko było cacy , rząd z PIS ... Prezydent z PIS " tak szczerze : chyba się wtedy cieszyłeś że PIS ma cała władze ..??

Gość dobrze by jednak bylo
gdyby Kaczyński powiedział zdanie o swoich preferencjach seksualnych wielu wciaż go pamieta z klubów dla gejów w niemczech

" pbywatelu swiat jest nwooczesny zobacz geje sie zenia dzieci chca miec to i prezydent wcale nie musi miec zony to sa wlasnie stereotypy. mozna podciagnac pod homofobie. " w pewnych dziedzinach świat jest konserwatywny i gwarantuje ci że będą się śmiac nie tylko z kota ale i z braku konta , komórki .....

obywatelu ja to pamietam tak ze od 1 dnia przegranych wyborow przez PO zaczela sie ofensywa przeciwko pisowi i wtedy zaczela sie ta wielka klotnia ktora trwa do dzisiaj tak to ja pamietam. media wrecz zaszczuwaly codziennie przeciwko kaczynskim. czy ja sie cieszylem ja nie wiem czy tak to mozna nazwac ja nie zyje polityka nie ogladam debat czy posiedzen ale nie wierze w ludzi z platformy jak rowniez i z pisu to sa po prostu zlodziejskie mordy ktore ogladam od 20 lat non stop.

Gość do nickonicko2010
raczej z komorowski ktury na kazdym kroku kłamie co do podwyzek nauczycieli i herbu dobrze teraz sie wydało bo jak by wygrał i potem by sie wydało to by był obciach na cały świat i wy narzekacie na kaczkę a to Komorowski jest kłamcą swinia w zależności od sytuacji

a tam brak konta czy komorki specjalnie to mogl powiedziec zreszta to niczyja sprawa juz ja widze jak koles nie ma konta to co chowa mamonke w skarpete?? to jakies ploteczki dziennikarskie.

Gość Kaczuszka wygra
obywatel dzikiego kraju " Tylko spróbujcie bez ujadania i szykanowania Kaczyńskiego. Podajcie konkretne rzeczowe powody, bo jestem ciekawa czy takie w ogóle macie. " dlaczego obrażasz ??? zarzucasz innym obrażanie a sama co.. ? poddajesz w wątpliwość że mamy argumenty to za kogo nas zwolenników Komora masz ??? za debii ?/ to ja ci dziękuje bo twoje nastawienie jest takie - " ja i tak z góry wiem że jestescie głupi " Dostrzeżenie obrazy w pytaniu o program wyborczy i mocne strony swojego kandydata jest jak dla mnie niedorzeczne. Obraziło Cię to? Jestem ciekawa co sobie myślą wyborcy Komorowskiego bo niestety od swoich znajomych dowiedziałam się tyle że debat nie oglądają bo im to nie potrzebne, zawsze głosują na PO więc teraz bezrefleksyjnie znowu to zrobią, po czy garść obraźliwych epitetów i sterotypów w stronę Kaczyńskeigo i oczywiście tego motłochu niewykształconego jego wyborców. Więc skoro się uważacie za takich wykształconych i światowych to prosze o konkretne agrumenty za Komorowskim. Po za tymi oczywiście w stylu "udało mi się spłodzić pięcioro dzieci" bo to każdy Bronek potrafi;)

Gość kuffa dyskusja z obywatelem
to już bardziej rzeczowych argumentów używa mój pies jak chce miske wody

Aha czyli jak rządził PIS to ci to było obojetne - nie napisałeś ani że się cieszyłeś , ani że się nie cieszyłeś ... rozumiem że teraz ... jak ma rządzić PO w obu pałacach to nagle jesteś przeciw ok. :-) nie mam więcej pytań ps. media wrecz zaszczuwaly codziennie przeciwko kaczynskim ------>>>>>>>>>>>>> :D :D :D a kto atakował wszystkich dookoła ???? Kaczyńscy :-)

Gość meteorek
faktycznie bardzo merytoryczna dyskusja!!!! Brawo PEOWCY!!!!! Waszym głównym debilnym argumentem, że Jarek nie powinien być prezydentem jest to, że nie ma żony, że ma kota. Brawo!!! Jetseście tak samo "inteligentni", jak ten, któremu wczoraj Jarek pięknie wypunktował, że KomoRuski co innego mówi, a co innego robi.

Nastepny idiota ktory kompletnie sie na polityce nie zna :O Kaczynski obiecal forse jak zwykle (dobry pan) a PO zablokowalo :O Ja tez moge wszystkim poobiecywac, ze dam im 12 miliardow zlotych, a mam w portfelu 30 zl :O Zenada.

13:31 [zgłoś do usunięcia] kuffa dyskusja z obywatelem to już bardziej rzeczowych argumentów używa mój pies jak chce miske wody xxxx no przykro mi że to dla ciebie nie są powody kóre podałem są w zupełnosci wystarczające żeby głosowac na Komora musisz byc z lekka ograniczony skoro tego nie widzisz

Gość kuffa dyskusja z obywatelem
KomoRuski może aż taki głupi nie jest, on poprostu zwraca się do swojego elektoratu dlatego sprawia wrażnie idioty. Jego pogadanki sa skierowane do ludzi którzy polityką się nie interesuja i na polityce się nie znają a takich "pożytecznych idiotów" to PO potrzebuje jak ryba wody żeby sie przy korycie utrzymać