Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeee

Wybory wygra KACZYŃSKI

Polecane posty

KomoRuski może aż taki głupi nie jest, on poprostu zwraca się do swojego elektoratu dlatego sprawia wrażnie idioty. Jego pogadanki sa skierowane do ludzi którzy polityką się nie interesuja i na polityce się nie znają a takich "pożytecznych idiotów" to PO potrzebuje jak ryba wody żeby sie przy korycie utrzymać po prostu zajebiste :) 100% prawda

Z tego co wiem to wyborcy Kaczynskiego maja podstawowe wyksztalcenie i 0 pojecia o polityce :O Pochodza glownie z wsi. Kaczynski pewnie znow duzo im naobiecywal, a oni lykneli :O Dobrze, ze Komorowski nie jest tak obludny i klamliwy :O

Gość kuffa dyskusja z obywatelem
obywatel weż mnie nie rozmieszaj, liżecie się ze shatynem po jajach na swoim topiku i jest ok, ale jak cie wszędzie pełno na forum to juz mnie to wkurwia.

Z tego co wiem to wyborcy Kaczynskiego maja podstawowe wyksztalcenie i 0 pojecia o polityce Pochodza glownie z wsi. Kaczynski pewnie znow duzo im naobiecywal, a oni lykneli Dobrze, ze Komorowski nie jest tak obludny i klamliwy to jest np ten wyksztalcony wyborca PO i ten ktory sie zna na polityce??

Gość kokok
Komorowski bez kolegi jest bezradny. Kaczyński sam radzi sobie doskonale. Mój głos oddam na Jarosława Kaczyńskiego

13:38 [zgłoś do usunięcia] kuffa dyskusja z obywatelem obywatel weż mnie nie rozmieszaj, liżecie się ze shatynem po jajach na swoim topiku i jest ok, ale jak cie wszędzie pełno na forum to juz mnie to wk**wia. xxxxxxxx Argumenty o lizaniu po jajach z shatynem oznaczają że jesteś zwykła łajza :-( i cham ... a własciwie masz poziom forumowego patałacha wszedzie mnie pełno bo jest demokracja ćwoku zapszany więc zamknij okno z forum i spadaj jak ci nie odpowiada

POWSInoga przypomina mi Gierka-wicie-rozumicie-taki ton bije z jego wypowiedzi i ta nieznośna intonacja głosu. Mysle że samodzielnie myślący człowiek wie na kogo głosować Człowiek potrzebujący do życia drogowskazów made in GW lub TVN zagłosuje na Komoruskiego.

Gość madchen_12345
Podstawowe wykształcenie? Ty chyba kolego nie widziałeś statystyki po wyborach, gdzie chyba w 11województwach wygrał Komorowski, w pozostałych - samo południe Polski - świętokrzyskie itd., gdzie jest najmniej ludzi z wykształceniem wyższym głosowano na Kaczyńskiego. I wstyd mi za to, bo też jestem z południa Polski.

Pomarancza :) "Kaczyński to podejrzliwość. Brak dyskusji. Kto ma inne zdanie, jest przeciwko nam. Kto nie jest z PiSu jest zły z zasady. Zatem jakiekolwiek ustawy nie mojej partii są zawsze do vetowania. i Spisek. Wszechogarniający Spisek. Wiadomo, w spisku są ci, którzy nie są w PiSie." Podpisuje sie obiema rekami :)

madchen_12345 a pokaż jakies dane ad wykształcenia w Polsce bo sam jestem ciekaw.

Gość meteorek
"z tego co wiem to wyborcy Kaczynskiego maja podstawowe wyksztalcenie i 0 pojecia o polityce Pochodza glownie z wsi. Kaczynski pewnie znow duzo im naobiecywal, a oni lykneli Dobrze, ze Komorowski nie jest tak obludny i klamliwy " ciekaw skąd posiadasz tą wiedzę? To bardzo interesujące!!! Kolejna wypowiedź dzięki której można się ubawić po pachy. Peowcy po co wypisujecie tu rzeczy, że Kaczyński obiecuje pieniądze, a nic nie daje??? A KomoRuski to co robi????!!!!!!!!!!!!! Wciąż się chwali, że nauczycielom dał podwyżkę - to ciekawe dlaczego Ci nauczyciele po tym wystosowali pismo i zażądali sprostowania, że takiej podwyżki nie było. Komoruski idiota jest za dofinansowaniem in vitro. Owszem nie mówię nie ale najpierw niech zwróci uwagę na tragiczną sytuację ludzi, którzy nie doczukują się na miejsce w szpitalu i umierają. KomoRuski powie wszytsko byleby się tylko przypodobać, a robi i tak co innego!!! Pewnie wygra więc nie martwicie się ale za kilka lat nie płaczcie, że sami sobie zgotowaliście marny los.

kuffa dyskusja z obywatelem - wykresy, tabelki i inne tego typu rzeczy byly juz 100% wklejane na forum i jezeli choc troche interesujasz sie polityka to widziales kto glosowal na Kaczynskiego ( ludzie starsi + ludzie z podstawowym wyksztalceniem) Po co po raz setny powielac to co bylo juz raz powiedziane :)

Obywatel staram się ciebie ignorowac jakbyś nie zauważył, za chwile znowu będziesz biadolić, że ktoś cie jakos nazwał.

Wiedze posiadam od samego pana Kaczynskiego :O Boze...co za zen. Do pisowcow mozna 100 razy mowic, a na drugi dzien znow zadaja te same pytania :O

Gość do nickonicko2010
a Komorowski wygrał wybory wśród złodziei i kłamców czyli w wiezieniu

kuffa dyskusja z obywatelem - wykresy, tabelki i inne tego typu rzeczy byly juz 100% wklejane na forum i jezeli choc troche interesujasz sie polityka to widziales kto glosowal na Kaczynskiego ( ludzie starsi + ludzie z podstawowym wyksztalceniem) Po co po raz setny powielac to co bylo juz raz powiedziane glupi jestes i tyle wierzysz w to co chcesz wierzyc. a to wlasnie ludzie starsi ciagle siedza przed tv i ogladaja wiec to oni mogli zaglosowac rowniez w wiekszosci za komorowskim bo licza na cudy i latwo sie takimi manipuluje. nie ma zadnych tabelek wykresow co najwyzej statystyka jakas na wybranej liczbie osob a w to to juz ciezko uwierzyc.

Gość madchen_12345
http://www.wybory2010.yoyo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=216:wyksztacenie-a-wybory-polakow&catid=1:aktualnoci to mówi samo za siebie nie mogę znaleźć aktualnych danych ale to samo było, jak były wybory do parlamentu - południowe województwa wszystko na Kaczyńskiego i dodatkowo był jeszcze podział na wykształcenie - nie mam powodów,żeby tu przekłamywać fakty - głosowali na niego ludzie przede wszystkim z wykształceniem podstwowym, zawodowym, średnim. PO zawsze miało wiekszy odsetek wykształciuchów.

Gość meteorek
no właśnie wawcia, o tym jak wierne są statystyki mogliśmy się przekonać podczas pierwszej tury wyborów. Ale Peowcy i tak dalej swoje.

Ludzie starsi ogladaja pisowska telewizje TRWAM i TVP :) A tam manipulacja rzeczywiscie jest na calego :) Zreszta jak ogladales debate to zapewne slyszales pierwsze pytanie pani z TVP atakujacej Komorowskiego :)

dajcie te wykresy , tabelki co juz 100% były na forum tylko nie jakieś bzdury wiarygodne jak sondaże z GóW

ja proponuje sobie do niedzieli spisac na karteczkach mniej wiecej czego sie oczekuje od prezydenta i po roku lub dwoch zobaczyc co wyszlo. porownamy wszystko status zycia tylko znajac zycie nikt nigdy sie do bledu nie bedzie chcial przyznac bo taki jest juz ten narod. znikam lece na obiadzicho.

13:51 [zgłoś do usunięcia] kuffa dyskusja z obywatelem xxxx ignoruj :-) jesteś zwykły prymityw "lizanie jaj " weź się zastanów nad sobą zanim do kogoś bedziesz pisał bo jak widac jesteś kawał frustrata bez argumentów i jak oceniasz moje to sam używaj lepszych a nie pedalskie odnośniki a teraz spadaj nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji nic tu nie wniosłes poza zasmrodzeniem topika