Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hinghang

Ile powinnam schudnąć, aby bez wstydu pokazać się na plaży?

Polecane posty

Gość popularny22
nie jest zle

Gość gucio98
ile wazysz jaki wzrost :)? Jak dla mnie ciałko okej :)

Gość trrertyyttr
masz dobra figure, powiedzialbym prawie idealna, nie chudnij bo Ci sie biust zmniejszy ps. okropna bielizna :o

Gość jh pasfs
Masz typowa figure jablka - chude nogi i waskie biodra, niezaznaczona talia, a do tego masywne ramiona i duzy biust. Chudniecie nic tu nie da, tylko cwiczenia jesli chcesz ewentualnie wymodelowac sylwetke. Ale naprawde jest ok - masz plaski brzuszek i spokojni emozesz wskoczyc w bikini. :)

Gość hinghang
162 cm, 53 kg, ale jakoś te kilogramy za bardzo mi w brzuch idą ;/

myślę ,że powinnaś odchudzić częstotliwość wizyt na kafe,nie ma z czego zrzucać dziewczyno

Gość kule na mole
nogi sa ok, biust troche za duzy, ale nie masz talii i na to zadna dieta nie pomoze

Nogi masz nie najgorsze, to może tylko hula hop na brzuch? Mostek stanika nie przylega do Twojego ciała, dobrego rozmiaru to Ty chyba nie nosisz :)

Gość hinghang
No niestety wąskich bioder własnie nie mam, może perspektywa z jakiej zrobiłam zdjęcie takie wrażenie daje. Biodra mam szerokie i spore boczki :P Może ktoś poleci jakieś dobre ćwiczenia na brzuch i boczki, oraz dietę do tego?

Gość jestem fajna dziunia
jebane anorektyczki takie tematy piszą macie nasrane??? :O:O:O

Gość chinota
wyglądasz rewelacyjnie, a pokażesz się bez wstydu jak się pozbędziesz kompleksów

Gość hinghang
Tak, ten stanik jest źle dobrany, aczkolwiek wygodnie mi się w nim chodzi i czasami wskoczę w niego i śmiagam tak po domu:)

Gość sza_cichosza
Dziewczyno masz idealne ciało. Nic dodać nic ująć

Gość chinota
gdyby mój facet cię zobaczył to by cię pożarł na szczęście nie wypuszczam go z domu a zwłaszcza latem

Gość hinghang
Problem w tym, że nie potrafię kręcić hula-hopem niestey, dużo razy próbowałam i nic z tego :P

kuzwa dajesz fote bo chcesz poczytac komplementów o sobie,załosne:o dobra,zeby nie było-nie musisz chudnac,nie masz sie czego wstydzic

Gość hinghang
Dziękuję za te opinie, fakt faktem, trochę mnie podbudowały:) A co do bielizny, to fakt - obciachowa, ale za to jaka wyyygodna:)

ja pitole wkur......wiaja mnie tacy ludzie jak ty.....Nie wiesz o tym ze masz ok figure czy wiesz i specjalnie wstawiasz takie tematy na forum.......

Gość hinghang
A takim zwykłym, plastikowym, z jakimiś kuleczkami brzęczocymi w środku, może był za lekki i dlatego....

Spróbuj nalać do niego wody i zakleić porządnie taśmą izolacyjną, powinno być dobrze :) Jak dla mnie to brakuje Ci właśnie tylko ładniejszej talii :)

Gość hinghang
Wellness - nie wstawiam takich tematów specjalnie. Po prostu chce spytać ludzi, którzy obiektywnie powiedzą, co sądzą o mojej figurze. Bo rodzina, czy facet tylko powiedzą na odczepne " jest ok " . A ja bym chciała się dowiedzieć co ewentualnie mogłabym poprawić:)

Gość hinghang
Głaszczka , dzięki, na pewno spróbuję :) I jak często mam ćwiczyć, aby zobaczyć efekty czym prędzej?:) Bo ja to taka niecierpliwa jestem :P

Ale nie napisalas tekstu w stylu co mam poprawic zeby wygladac lepiej, tylko dalas znak ze taka figura jaka masz ty wsyd pokazac na plazy....a ja po prostu wyglosilam swa opinie