Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu komus nie chce sie zyc

jakie sa wasze obecne problemy?

Polecane posty

jw?

Gość cdecdecec
czy dostane się na studia :P

-mnie boli to jak ludzie mnie traktują -chciałabym chociaż jedną osobę koło siebie (w sensie ciepłą i taką, o której mogłabym powiedzieć o problemach) -muszę żyć w "rodzinie", której nie chcę widzieć na oczy -praca licencjacka (zdobycie materiałów...) i wiele innych

Gość moj problem na kolejne msce
zaszlam w ciaze a nie pracuje....jestem na utrzymaniu meza juz rok....az boje sie pomyslec co bedzie gdy dziecko sie urodzi.....

Gość to i ja się dołącze
nie zdałam prawka jazdy za pierwszym razem i muszę się teraz zapisać na kolejne - a to kolejne koszty, mam pracę, która nie daje mi satysfakcji i mało zarabiam

Gość wesola halinkaaaa
a ja jestem obecnie bezrobotna i szukam pracy..to jest moje glowne zajecie i problem, ale wierze ze znajde cos zajefajnego!

Gość dhjfghj
maz mnie zostawil w obcym miejscu, bez pracy, przyjaciol, rodziny, stara, chora i z dreperesja...

obecnie nie mam zadnych problemow. a jesli juz to jakies blahostki. staram sie zmienic moje nastawienie do zycia i nie przejmowac sie niczym, patrzec na swiat optymistycznie. jak narazie idzie mi niezle. mam wakacje, nic nie robie, slucham dobrego polskiego rocka i popijam piwko. zyc nie umierac!

Gość hejkaaaaa2
moja babcia jest bardzo chora, moja mama tez nie najzdrowsza sie nia opiekuje. ja studiuje pomagam jak moge.moj dziadek zmarl przed wielkanoca. mam poprawke we wrzesniu;/ miesiac walcze z angina;/

Gość hejkaaaaa2
dodam takze, ze moj chlopak zostawil mnie w moje urodziny na oczach moich znajomych, do dzis nei moge sie pozbierac