Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlgaaOna

SEKS NA DRUGIEJ RANDCE

Polecane posty

Gość OlgaaOna

Witam Was wszystkie! Mam pewien problem i nie wiem co orob.Otoz poznalam faceta przez internet juz 3 miesiace temu.Rozmawiamy codziennie i o wszystkim. Tematy seksu i zycia erotycznego rowniez byly poruszane.Wkoncu sie spotkalismy po 3 miesiacach codziennych rozmow. Na pierwszym spotkaniu rozmwialismy jak dobrzy znajomi.Na drugim spotkaniu poszlismy do znajomych na prywatke.Tam mielismy na noc zostac dlatego ze nie bylo mozliwosci wrocic o pozniej godzinie do domu. I stalo sie, przespalismy sie bylo cudownie naprawde. Po tym wszystkim poszlismy spac, rano pojechal do domu a ja chodze i sie glowie co teraz bedzie. Wiem ze to wszystko wyszlo za szybko ale niestety nie cofne tego teraz!! Rozmawialismy na necie ale wydaje mi sie ze to juz nie tak samo jak przed tym spotkaniem. Co robic? Bardzo mi sie podoba chcialabym zeby cos z tego wyszlo wiecej. Jak sie mam teraz zachowywac?? Doradzcie!!

Gość onaaaaaaaaaaaaaaajuz30
ja tez poszłam do łóżka na 2 randce i teraz on jest moim mężem :-))

Dać czas na uporządkowanie emocji, sobie i jemu... i będzie jak ma być

Gość wpakowalamsie
mam to samo:) kurcze, mi tez sie wydaje, ze jakos inaczej jest teraz...

Gość OlgaaOna
Ale ile moge czekac:( to bylo wczoraj wszystko i dzisiaj z nim rozmaswialam troche ale jednak wyczuwam jakis taki dystans. Boje sie ze mnie teraz odrzuci...

Gość girl602
Po prostu porozmawiajcie o tym co się wydarzyło... Tak szczerze. Sama mu to zaproponuj... Zapytaj czy zmieniły się jego stosunki względem Ciebie.. i jak. Inaczej się nie dowiesz. A wydaje mi sie że on również chciałby o tym pogadać...

Gość OlgaaOna
Na dodatek za 2 tyg wyjezdzam na 2 miesiace!! Nie wiem czy to ma sens i czy to przetrwa:(

Gość wpakowalamsie
identyczna sytuacja jak u mnie, ale chyba nie pozostaje nam nic innego jak czekac na rozwoj wydarzen, ja tych facetow chyba nigdy nie zrozumiem:)

Gość OlgaaOna
Ja chyba tez, ja jestem taka niecierpliwa i nie lubie czekac okropnie. jak dawno temu sie widzialas z tym "swoim"?:)

Gość girl602
Po prostu napisz wprost że chciałabyś o tym pogadac:)

Gość wpakowalamsie
ja tez!!! i ta niepewnosc mnie rozwala, tydzien sie nie widzielismy, a zobaczymy za nastepny, o ile on calkiem nie odpusci... nie wiem. wolalabym wiedziec co dalej...niby ok, a cos nie tak. tez mam wyjechac, ale mi namieszal w glowie i nie wiem co robic, zeby nie spieprzyc tego

Gość OlgaaOna
Co mam mu powiedziec:( Jak wogole rozmowe takowa zaczac? Nic mi nie obiecywal po pierwszym postkaniu ze cos z tego wyjdzie wiec teraz moze pomyslec ze sobie nawyobrazalam??

Nie przejmuj się. Ja zamieszkałam z facetem w piatym dniu znania się w ogóle, poszłam z Nim do łóżka wkrótce potem, po roku wzięliśmy ślub i tak już żyjemy 3 rok. Jeśli to to, to nie ma znaczenia, kiedy się zaczyna seks:) Życzę powodzenia i nie przejmuj się paszczurami zazdrosnymi, które Cie od dziwek zwyzywają na tymże forum! Buźka!

Gość bottle blond bimbo
identyczna sytacja jak moja :) poznałam go w internecie - i to jeszcze jak - napisałam, że chętnie z kimkowliem porozmawiam i przez przypadek wkleiłam to ogłoszenie w dział motoryzacyjny. Napisał i od tamtej pory rozmawialiśmy ze sobą przez ok 2-3 misiace a potem sie spotkalismy. Odwiózł mnie do domu, a że to troche daleko było (ok. 70 km) to pozwoliłam mu zostac. przytualimy się ale do niczego nie doszło. A to dopiero pierwsza randka!!!! Ale na drugiej juz poszlismy na całośc :D i nie żałuje. Minął rok od tych wydarzen i teraz to dopiero za nim szaleje!!! a on za mną. I przez pierwszy dzien po tej nocy tez sie zastanawiałam , czy tak można, czy wypada. Ale kij, nie bede w życiu przecież wszytskiego planować, czasem można spuścic się ze smyczy :D czasem hehe

Gość OlgaaOna
Czyli co mam robic? Czekac az sam zacznie cokolwiek ruszac do przodu czy mam sama zaczac? Jesli tak to w jaki sposob??

Gość autorko po prostu
swoje juz zrobiłaś puszczajac sie na drugiej randce

Gość heheeheeej
Byłam kiedyś w podobnej sytuacji i jedyne co możesz teraz zrobić to czekać najego sygnał, naprawdę, wiem że sama masz ochotę go zagadywać bo się martwisz co sobie teraz o Tobie myśli itp ale bądź cierpliwa, to się opłaci, jeśli było mu z Tobą dobrze i chce to powtorzyc uwierz ze zadba byscie utrzymali kontakt,

Gość OlgaaOna
Nooo odezwal sie niby ale tez jakos tak metnie troche zobaczymy co bedzie dalej!!:) Dziewczyny trzymajcie kciuki!

A jak dużo czasu od tej randki upłynęło, od kiedy on się 'dziwny' zrobił?

Gość OlgaaOna
No wiec ze srody na czwartek wydarzylo sie to miedzy nami a wczoraj(czwartek) byl juz inny. Rozmawialismy na necie i wkoncu go spytalam czy cos jest nie tak bo odczuwam to. Odpowiedzial ze moze dlatego ze jest zmeczony bardzo. Zobaczymy jaki bedzie dzisiaj.Dzis chyba nie bedzie tez zmeczony po ostatnim nie??:)

Gość to bez znaczenia
to bez znaczenia, fakt że facecetom zalezy na nas przed sexem a nam po sexie :) niczego sobie nie obiecywaliście więc ok, mamy takie samo prawo jak oni do ochoty na sex w szybkim czasie, moje doswiadczenia : 1. sex na 2 randce,zwiazek trwał prawie 3 lata i to ja go zakonczyłam 2. druda randka spanie bez sexu,sex na 3 randce,znajomośc trwała 2 miesiace i to facet sie rozmyslil (tez była to znajomośc internetowa)a tak mu niby zależało 3. znajomość na dzieńdobry a jak doszło do randki to sex tez byl na d rugiej randce i do dzisiaj jestesmy razem,dodam że dodatkowo facet jest dużo...bardzo dużo mlodszy więc tak naprawde to nie ma róznicy, czasy się zmieniaja, jak macie byc razem to będziecie i tyle, chociarz osobiscie uważam że najbardziej ryzykowne sa anajomosci internetowe,te trudno jest utrzymac,ale co tam, nie ma sie czym martwic,jak narazie jestes zauroczona więc nawet gdyby cos nie wyszło to szybko sie pozbierasz

Gość nytjnynynb
jak ty mozesz z nimi sypiac na pierwszej, drugiej randce??:/ przeciez nawet go nieznasz, nic o nim nie wiesz moze byc jakims zboczencem, gwałcicielem cholera wie czym jeszcze chora jestes naprawde a i masz wiecej szczescia niz rozumu!

A wiesz że możesz zachowanie jego odbierać jako dziwne, bo po prostu przewrażliwiona jesteś i wyczulona na coś takiego, a on tak naprawdę może zachowywać się jak zwykle? A dziwność może być po prostu nadinterpretacją z Twojej strony, bo się tak przejmujesz i przybierasz do głowy :)

Jak to mówią faceci, kobieta idąca do łóżka na drugiej randce jest dobrym materiałem na długodystansową kurwę. Tacy mężczyźni co nie chcą sie wiązać szukają takich dziwek dających na pierwszych randkach. Bo takie gwarantują że będą dawać mu dupy przez dluższy czas.

Gość alibabaaa
Nie widze w tym nic dziwnego... ja już przespałem sie z trzema kobietami z internetu i z każda na pierwszej randce

Gość nie bądź łatwa

Gość majeczkaa24a
Mysle ze rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa Potencjalne wyjscia... a facet pomyslal ze jestes latwa b nie podobalo mu sie c sam nie wie co o tym myslec d nie tak to soebie wyobrazal e jest zwyklym czopem ktorego to przeroslo f to zwykly wyrywacz.. g Nie wie jak sie zachowac Wyniki a Kontakt moze sie zakonczyc b Mozecie odkryc ze to jest wlasnie to Mialam kiedys podobna sytuacje z tym ze my bylismy znajomymi i zaczelismy sie spotykac....i po 2 randce poslzismy do lozka.... Ale ja na drugi dzien on powiedzial z enie powinno to miec miejsca... Zenujace wiec w moim przypadku bylo a i d :D W kazdym razie ja tez wtedy odpuscilam.... Minelty tak nam dwa miesiace ja zapomnialam o tym zenujacym incydencie...o nim zreszta tez... I spotkalismy sie przypadkiem na imprezie...piwo, piwo i wygadal sie ze ta sytuacja go przerosla sam sie zle z tym czul i w ogole... Zaczelismy sie spotykac neutralnie i.... Dzis jestesmy para ktora ma za soba dwa cudowne lata:D Planujemy slub ...wiec glowa do gory.. A co tego czy ktos jest latwy czy nie podobno swiadczy ejdna zasada jezeli nie pojdziesz do lozka z kims kto Ci sie nie podoba to latwa nie jestes:) Pozdrawiam:)

Gość Martynnaa24
tez poszłam do łóżka na drugiej randce, zrobiłam to świadomie, chciałam tego bardzo, pociagał mnie niesamowicie, było extra, związek trwa 5 lat a od 2 tyg jestem jego żoną więc czym sie przejmujesz dziewczyno, przecież jesteście dorośli to podchodźcie do tego jak dorośli

Gość OlgaaOna
Ojj znowu z nim rozmawialam. Niby sie odzywa ale naprawde to nie to co wczesniej;/ Wydaje mi sie ze tak popisze poki nie wyjade. Bo za tydzien wyjezdzam wiec pewnie wtedy sie przestanie juz odzywac:(