Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkuma rodzynkowa

fetyszyści grubasek są teraz szczęśliwi

Polecane posty

Gość Ja Ci prawdę powiem
Perwersjo,ja nie mam nic przeciwko dziewczynom z nadwagą ale normalnie ubranym.Ja mam rozmiar 34/36 i co mam chodzić nago?!

Gość efuidjksgfdslog
Ta. Jestem gruba, noszę rozmiar 36

Gość Ja Ci prawdę powiem
A ja mam taką budowę ciała,że wyglądam w tym rozmiarze bardzo szczupło.Ale chudziną też nie jestem;)

Gość Ja Ci prawdę powiem
I ubierając minispódniczkę zastanawiam się czy może nie za odważnie się ubieram,czy wypada.Dlatego dziwię się dużo tęższym koleżankom.

Gość Ja Ci prawdę powiem
Mi jest dobrze w tym rozmiarze,nie czuję się ani gruba ani chuda.Ale goła po ulicy nie będę chodzić!W ubraniach niczym z sex-shopu też nie:)

Dziwi mnie że w takim temacie zawsze znajdzie jakaś ilość "politycznie poprawnych" co będą bronić wolności słowa, czynu i ubioru, choćby przeciętny człowiek krzywił się z niesmakiem na sam widok. Przecież nikt tu nie neguje osób otyłych, ja osobiście współczuję takim ludziom, bo musi im być bardzo ciężko, gorąco, czują się zmęczeni i bez sił. Ale ludzie, bez przesady, jak ja po zimie nabiorę paru kilogramów, to nie wciskam się w bluzkę z odkrytym brzuchem żeby pokazać swoją niezależność czy jak mi dobrze w moim ciele, tylko zakładam coś dłuższego,bo to po prostu wygląda estetyczniej i gdzie tu dyskryminacja? Gdyby ktoś uznał, że mu ciepło i będzie biegał na golasa po centrum miasta, to byłoby to niedopuszczalne w naszej strefie kulturowej, w afryce w jakimś plemieniu pewnie dziwnie patrzyliby się na kogoś okutanego w jakieś szmatki.. I niech nikt nie próbuje udowadniać zdrowej, niezarażonej żałosnymi hasłami wszechobecnej tolerancji części społeczeństwa, że otyła osoba ma chodzić w obcisłych leginsach i bluzce po pępek, bo to wygląda po prostu brzydko, i więcej by ta osoba skorzystała na ubraniu przewiewnej sukienki czy dłuższych spodenek, i na wyglądzie i na wygodzie, i na pewno nie byłoby jej goręcej przez to ..

Gość mąż-opole-44
Tak tak. Przytyj. Będziesz kolejnym lądowym waleniem z zadyszką, miażdżycą, refluksem i tachykardią. Za to, co nie jest bez znaczenia, podniecisz jakiegoś fetyszystę - miłośnika ruchania wieprzowiny 🖐️

Gość Ja Ci prawdę powiem
No Kreska,pięknie to ujęłaś,trafiłaś w sedno tarczy:D O to mi chodzi właśnie.Otyłość mi nie przeszkadza ale brak poczucia estetyki(dotyczy ubierania się) owszem!

Gość Ja Ci prawdę powiem
Mężu z Opola,nie mam zamiaru,napisałam,że dobrze mi w moim ciele:)

Gość Ja Ci prawdę powiem
Inspectorze,sugerujesz,że seks z taką,to sporty ekstremalne;)

Ja to wszystko rozumiem, ale przecież brak estetyki nie dotyczy tylko osób otyłych. Mi na przykład przeszkadzają kasjerki w Carrefour, bo wszystkie mają tłuste włosy z 10cm odrostami, ruski makijaż, a na paznokciach oczojebny róż, oczywiście poodpryskiwany.

Gość darmowa informacja
To są tłuste i leniwe suki!

Estetyka dotyczy wielu dziedzin życia, a w wyglądzie może kogoś razić spora ilość rzeczy .. ja osobiście nie lubię różowych tipsów czy makijażu w stylu "kilofem zdrapywać", ale przełknę to, czego np o tłustych włosach czy braku higieny nie powiem ..

Gość to ja sie spytam o cos takiego
mam żylaki czy powinnam chodzic w lecie w długich spodniach , bo pokazywanie zylaków jest nieestetyczne?

Gość ja się spytam cos takiego
tak mądrale za 10 lat same będziecie po ciązy grube i z żylakami i ciekawe czy będziecie takie poubierane chodzic jak to teraz deklarujecie

Gość stara i dzieciata
Mam dwoje dzieci, cztery dychy na karku, 60 cm w talii, 87 w biodrach, 90 w biuście, zero żylaków. Jak się chce to wszystko można. Aaaa... zapomniałam dodać, że mam dziedziczne skłonności do tycia. Ćwiczę i odżywiam się zdrowo i jakoś nigdy nie zostałam prosiakiem.