Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

kazdy czlowiek zaklada jakas maske zaleznie od sytuacji i od celow jakie chce osiagnac, tutaj koleś jest miły bo tak mu pasuje i moze ma w tym interes :D

Gość koles git pierdoli zasady ....
nie rozumie ciągłego szpiegowania :o wiecznych pomówień :o duch jak Ci się nie podoba :o nie pisz tutaj :o :) Justynka🌻 Dziurka🌻 zobacz jak One się bawią :)

duch cafe czarna_dziura-- proszę mi nie insynuować nieprawdy jak nie wiesz gdzie mieszkam eee a co ja Ci insynuuję? :o

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Wzywam sanitariuszy, w trybie natychmiastowym!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z kaftanem bezpieczenstwa:D:D:D:D:D

duch cafe - zauwaz,ze to ty zachowujesz sie jak dziecko, przychodzisz tutaj, czepiasz sie kolesia, mnie, a jak nie aprobuje twojego zachowania, to sie obrazasz, czy to nie jest wlasnie dziecinne zachowanie? niegdzie nie napisalam,ze koles jest wspanialym czlowiekiem, napisalam tylko co mysle o twoim zachowaniu szczerze i bez owijania w bawelne, a ze prawda boli, to sie oburzyles :) i same twoje teksty "nie bedziesz mial zycia na kafe" mowia same za siebie i swiadcza o tobie,ze jestes zawistny i kafeterie traktujesz jak prawdziwe, realne zycie :o Siostro kaftaaaaaaaaaaaaaaaan!!! :D:D:D:D:D

Dziewczyna_87 Czuje sie jak w wiezieniu- gitowcy walcza ze soba, frajerzy im przytakuja, cwele milcza:classic_cool: hahahahahahaha padłam :D:D:D:D leże i kwicze :classic_cool: :D:D:D

Gość ktoś do Dziury napisał
maila

"If you wanna make world a better place, take a look at yourself and make that change" proste! Dla kogo proste dla tego proste:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość koles git pierdoli zasady ....
troszkę niemiło się zrobiło :o :o :o Justynko 🌻 Dziureczko 🌻 piżamkę już ubrałem :) ząbki umyłem :) ptaszka też :P :D dziękuje za spędzony czas 🌻 :) Dobranoc ❤️

duch znam tę historię z Toba w roli glownej, zaliles sie Frelce ;) i wysuwam wnioski takie, jakie wynikaja z Twoich wypowiedzi :) dobranoc 🖐️

duchu- spokojnie, nie warto sie stresowac, to tylko net;) zycie wirtualne;) Zloty- do spania i to juz:D:P dobranocka dawno juz byla, zegnam:P:P:P

Uwazaj Czarna, bo jeszcze do Ciebie doleci ten ptaszek hahahahahahahha:D:D:D Choc nie wiem, czy nie za maly jak dla Ciebie hahahahahhaah:D:D:D:P Nie znam Twojego gustu:classic_cool::P:D:P

hahaha Justyś :D:D skoro moja Siostra jesteś, to fust znać powinnas doskonale :D i pamiętaj, że mały, ale wariat tez dobry :classic_cool: :P