Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

Kurcze,to fajowo:) Pozazdrosci tylko:) A Siostrzeniec ile juz ma, roczek? Czy wiecej, bo juz sie pogubilam;) Konewka tez dorba, zamiast pilki hahahaha:D:P Moje samopoczucie tez ok, takie miarowe;)

http://www.youtube.com/watch?v=B8yz5la6PG4&feature=related 😍😍😍 "czasami wolę być zupełnie sam niezdarnie tańczyć na granicy zła i nawet stoczyć się na samo dno czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk posiadam wiarę w niemożliwą moc potrafię jeśli chcę rozświetlić mrok mogę poruszyć was na kilka chwil tylko zrozumcie kiedy zechcę znowu z sobą być..."

nie no fajnie było, dzień pozytywny, dawno się tak nie odpręzyłam, a siostrzeniec moja kochaniutka, to ma już 1,5 roku nawet :D a na jutro szanowna Pani jakieś plany posiada? czy praca dalej?

na pewno czułeś kiedyś wielki strach że oto mija twój najlepszy czas bezradność zniosła cię na drugi plan czekanie sprawia że gorzknieje cała słodycz w nas ogromny zgrzyt znieczula nas na szept tak trudno znaleźć drogę w ciepły sen słowa zlewają się w fałszywy ton gdy nadwrażliwość jest jak bilet w jedną stronę stąd niczego nie będzie żal...

Gość Dziurus będę twoim
podnóżkiem 👄

duchu 🖐️ jako,że fajek nie pale to pozostaje tylko sloneczko :D a na maxa opalona nie jestem, tak z rozsadkiem bardziej ;)

hehe,takie dzieci najmniejsze sa takiee cudowne:) Maly pewnie niezle rozrabia,co? A ja jutro praca, niedziela praca, poniedzialek praca, wtorek praca, sroda odjazd:) Dni wciaz takie same... kazda sekunda, minuta, godzina... takie same... obojetne i szare... A jak Twoje plany?:) Sluchajac Majkela myslalam/mysle zawsze o Tobie:)

oj młody strasznie rozrabia, a jego ulubionym zajęciem jest szczypanie cioci czyli mnie 😭 :D masz poukladane i w przeciwienstwie do mnie wiesz co kazdego dnia Cię czeka... a ja na jutro mam zaplanowanego grilla na działeczce, taka pogoda jest, to nie można kisić się w domu :) miło mi, że przy Michaelu myślisz o mnie :) posłuchaj tego i przeczytaj słowa :( http://www.youtube.com/watch?v=8wqYbKPIEE4&feature=related duchu :D ja sie nie opalalam lezac plackiem, tylko w ruchu i masz racje wtedy najlepiej opala, bo nie spiecze i nie sparzy a rownomiernie opali :)

hahaha,mlody wie, co dobre:D Wcale sie nie dziwie,ze lgnie do takiej slicznej cioci:D W przeciwienstwie do Ciebie wolalabym nie wiedziec co mnie czeka kazdego dnia i czuc sie szczesliwa w tym niepoukladanym swiecie... haha, ja tez mam zaplanowanego grilla na dzialce, ale z racji tego,ze bede akurat w pracy, to impreza odbedzie sie znowu beze mnie:O A o kim mam myslec?;) Ty i Majkel to jedno:) i

Gość dziurka jest modelka

hahaha zeby to jeszcze dobre było :P ale strasznie jest za mną, ciągle tylko ciocia, ciocia i ciocia, a jak siedze na kompie, to wpycha mi sie na kolana i mówi "boba, boba" co oznacza,że koniec tego,co robię ja i mam mu włączyć Boba Budowniczego, albo Strażaka Sama :D a nie mozesz na grilla dotrzeć po pracy? wieczory przeciez cieple są, moze poczekaja na Ciebie ;) Michael... a wiesz, że już rok minął? :o duch z Górnego Śląska jestes? :D

Gość tak z górnego
dziurka z dolnego :classic_cool:

Justyś 👄 przy Don't Walk Away? tak... cudowna jest... czy takie słowa mogą wypływać z duszy złego człowieka? :(

To chyba dobrze,ze tak jest za Toba:) Gorzej, gdyby nie lubil Cie, bo i takie dzieci poteafia byc. A tak to kocha Cie i to okazuje:) hahahahaa, no moge, ewentualnie odholowac ich samochodem po tym grillu:D :O Widzisz.. jak ten czas szybko leci... To juz bedzie z rok jak MY sie znamy... heeee, jakos tam chyba...

a i jeszcze zrobil sobie garaz z mojego lozka :D pod poduszke chowa sobie wszystkie autka :D zawsze do odholowania się przydasz jak nie będą mieli sily :P my znamy się jakoś od listopada będzie, prawda? :)

wybacz siostra, już więcej CI nie posyłam takich tekstów :o ale chciałam pokazać, że to nie jest taka amerykańska papka jak to teraz są teksty o dupach i cyckach...to coś głębszego ❤️

hahahahaah, swietny,pomyslowy dzieciak:D hahaha, no przydam sie im , przydam... juz pytali, czy jakby co odholuje ich;) W zamiast dostane zimna kielbaske z grilla ahahahhaah:D:P:P:P od listopada...? Czy wczesniej? Lukne na @,kiedy zaczely sie posty tam;)

www.wakacjepluski.pl www.wakacjepluski.pl Najlepsze wakacje na mazurach hahahahaha,m racja:D Ja w ogole zapraszam na mazury i warmie oczywiscie:D Warmia- do zwiedzania, mazury- to odpoczywania:D

pomysłowy i mądry :) po cioci :classic_cool: :D zimna kielbaska z grilla jest bleee :P przygrzej sobie :D hm mnie sie zdaje ze to byl przelom pazdziernika - listopada, bo ja wtedy siedzialam w domu na L4 i powrocilam z nudów na kafe