Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapka z szynką i pomidorem

jak dajecie mu do zrozumienia, że go kochacie?

Polecane posty

"Niemniej jednak musze powiedzieć, że nie wyobrażam sobie aby mozna było mnie witac inaczej niż bez bielizny, no ostatecznie w pełnej gotowości do jej zdjęcia" :D :D (chciałam tylko przypomnieć, ze ZS tez tęsknił i też będzie witał :P )

:P:P:P już wzruszenie mi przeszło luska więc bardziej się staraj:P

Wstydzi się pokazać bez bielizny? no raczej gołym zadkiem po kafe nigdy nie świecił:P chyba, że na erotycznym pod innym nickiem:)

Ikuś, kto Ci wbija nóż w plecy? Niniejszym pragnę zaznaczyć, że przywołała mnie mobilizacja zarządzona przez Ike :classic_cool: Żeby nie było, że jestem niesprawiedliwy ;) Co nie znaczy, że nie jestem okrutny :classic_cool: Brumka, pochyl się i ......... ;) Miałem ostatnio wolne popołudnie. Całkowicie wolne. Mogłem robić co chciałem. Myślę, że sama sie spierzesz po tyłku za to niedopatrzenie ;)

Ike, no właśnie się nie postarałam, przeciez mogłam wiedzieć lepiej, mianowicie, że jak zwykle będziesz w pełnej gotowości do wykorzystania skrótu ZS :P

Niemniej jednak musze powiedzieć, że nie wyobrażam sobie aby mozna było mnie witac inaczej niż bez bielizny," Ms widzisz,tutaj ike na forum prawie w każdym temacie wpsiywała posty w stylu ... jestes dla swojej dziewczyny Mało Stanowczy albo Mało Stanowczo przyciskasz ją do muru ... myślisz że to podświadomie? :P i tak od lutego ... to chyba coś znaczy ;)

Ikuś, kto Ci wbija nóż w plecy? Niniejszym pragnę zaznaczyć, że przywołała mnie mobilizacja zarządzona przez Ike ja się nie przyznaję :P poza tym my stan mobilizacji mamy prawie codziennie:P więc coś kręcisz:P

MS - jesteś PODŁY! PODŁY! PODŁY! ja za taką długą nieobecność tak bym go za kare komplementami nie obsypywała:P

jestes dla swojej dziewczyny Mało Stanowczy albo Mało Stanowczo przyciskasz ją do muru ... niii to były akurat teksty ZSa

Ro, co on napisał to dopiero podłość nad podłościami. :D PODŁY!!!

brum nie gadaj tyle tylko w końcu się pochyl miejmy to już za sobą :P ja udam , że piłuje paznokcie:P

"Kurcze, i wszyscy to przede mną do dzisiaj ukrywali?? Czy chodzi o to, ze tylko Ty znasz to proste rozwiązanie??" - Lusiu, nie wiem, ja piszę z własnego doświadczenia :) "Ale, że tak publicznie mam wyznawać swoje grzechy? Jednak trochę się wstydzę. Troszeczkę ale jednak" - Wstydź się... Bo jestem PODŁY! ;) "to już wiem dlaczego ZS się dziś ukrywa" - powiedzmy, że ZS jest na specjalnych prawach ;)

Ikuś, kto Ci wbija nóż w plecy? no nareszcie jest na kogo zwalić ty mi wbiłeś!

to już wiem dlaczego ZS się dziś ukrywa" - powiedzmy, że ZS jest na specjalnych prawach o nie po moim trupie:P

. Przecież ona w ogóle się nie stęskniła nic a nic:P lusi chciałam przyjemność zrobić bo cierpiała:P

Ale tak bardziej w ciszy cierpiała. kto? luśka?:P

Luśka. W ogóle nie było po niej widać, że tęskni i cierpi.

tak a ja nie dałam się zwieść :P temu milczeniu:P

luśka widziałaś ? komiczne się ożenił biedny...........:D i meczyki poszły się.....kochać

To skoro Ikuś nie tęskniła skoro ike nie tęskniła a ty podobno (!) jesteś podły to tym bardziej powinieneś jej kafeteryjne życie zamienić w piekło swoją obecnością :P