Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapka z szynką i pomidorem

jak dajecie mu do zrozumienia, że go kochacie?

Polecane posty

Ike ale dlaczego akurat o Ciebie? I dlaczego tylko o Ciebie, co? brum bo jestem inteligentna błyskotliwa i na dodatek ona po prostu mnie lubi :)

e chyba nie na kafeterii? bo tutaj to powiedziałabym, ze wymaga zerowej energii to ciekawe co piszesz no więc kim są ci odpowiedni?

i na dodatek ona po prostu mnie lubi ike to wcale nie jest takie proste jak ci się wydaje..:P

No tak. Z sympatiami konkurować nie można.

to wcale nie jest takie proste jak ci się wydaje.. naprawdę chcesz to po babsku komplikować ?:P

"i na dodatek ona po prostu mnie lubi ike to wcale nie jest takie proste jak ci się wydaje.." He he :)

naprawdę chcesz to po babsku komplikować ? mogę po męsku, jak chcesz pewnie ci będzie bardziej odpowiadało

"no skoro zainteresowałeś się do tego stopnia, ze gotów jesteś na oczywiste przekłamania modowe, to ja chyba będę musiała poszukać dowolnej chętnej na swojego sobowtóra" Nawet o tym nie myśl, bo natychmiast po otrzymaniu fotek zarządze wizję lokalną (a może lokalową) i będziesz musiała się wykazać. Niekoniecznie w fiolecie ;) A na zakoczenie jakże miłego popołudnia powiem tylko "a kolęda cichnie bo święta, święta i już po" Niemniej jednak pragnę zauważyć, że rózga, która mam przetrzepać co poniektórym pośladki jest z limitowanej serii "Markiz de Sade edition", model 2008, z naprowadzaniem trzonkowym, wykończenie w skórze i mahoniu. Ciekawostką tego modelu jest zastąpienie tradycyjnych, brzozowych witek wysokowęglową stalą utwardzaną chromem. Takie kary cielesne pamięta się bardzo długo, a i trwałość tej rózgi jest przewidziana na bardzo duże bezobsługowe przebiegi. Kształt oraz sposób wykończenia trzonka pozwala także na bardzo perwersyjne wykorzystanie tej części urządzenia :classic_cool: Mokrego popołudnia :classic_cool:

naprawdę chcesz to po babsku komplikować ? mogę po męsku, jak chcesz pewnie ci będzie bardziej odpowiadało no to jak możesz to dawaj:)

A ja tam wolę zwykła staroświecką miłość. :classic_cool:

Kształt oraz sposób wykończenia trzonka pozwala także na bardzo perwersyjne wykorzystanie tej części urządzenia cholera aż szkoda jej do bicia MS 👄 :P

no i macie swoją oryginalnosć i kontrowersyjność Msowi się wydaje że wystarczy pomachać wam przed oczami trzonkiem od młotka żebyście przez całe popołudnie miały mokro w majtkach.... Dżisus...

Bo ja wiem, Retro czy to takie proste i oczywiste. Więcej w tym przesady. Na moje oko.

"Nawet o tym nie myśl, bo natychmiast po otrzymaniu fotek zarządze wizję lokalną (a może lokalową) i będziesz musiała się wykazać. Niekoniecznie w fiolecie " Widziałyście, dzięki rozbieranym fotkom chętnej sobowtórki zostanę zaproszona na kasting, który z sympatii do Ike - celowo rzecz jasna - przegram. No ale najważniejsze, że zostałam zauważona :classic_cool:

Retro - mi się nie wydaje. Ja wiem. Tylko, że nigdzie nie pisałem o trzonku od młotka :O Poza tym znam znacznie lepsze sposoby na wywoływanie wilgoci w bieliźnie. Ale każdemu według potrzeb :P 🖐️ Na razie takie nie na 100%, wszyscy pamiętają zapewne, że autobus ma swoje fochy ;)

najwięcej w tym udawania, w moim przypadku nawet 100% i co to udawanie ma na celu? manipulacja prostymi skojarzeniami jest mało porywająca

Msowi się wydaje że wystarczy pomachać wam przed oczami trzonkiem od młotka żebyście przez całe popołudnie miały mokro w majtkach.... ale jakim trzonkiem!!:P

Hmm... Ike a Ty skąd wiesz jakim trzonkiem?

"Widziałyście, dzięki rozbieranym fotkom chętnej sobowtórki zostanę zaproszona na kasting, który z sympatii do Ike - celowo rzecz jasna - przegram. No ale najważniejsze, że zostałam zauważona" - Wiesz, istnieje ryzyko, ze wygrasz, bo nie będziesz się stresować idąc na casting z założeniem, ze przegrasz ;) I co wtedy? Ikuś Ci tego nie daruje :classic_cool:

Retro - cel jest jeden. I nader prosty. Przynajmniej w moim przypadku.

"i co to udawanie ma na celu? manipulacja prostymi skojarzeniami jest mało porywająca" Retro, jest takie słowo fun, w przypadku np. MSa good fun :-) a że Ciebie nie porywa, to jeszcze nic nie znaczy :-P ;-)

inne sposoby na wywołanie wilgoci....? można sie ewentualnie posikac jak sie człowiek za długo zasiedzi na kafe

brum ty go tak nie wyganiaj bo ja nie będę znowu DLA WAS tu czarować żeby się zjawił:P o co chodzi z tym sobowtórem bo tak się zajęłam trzonkiem ( brum to już moja sprawa skąd wiem:P ), że nie rozumiem:P

"Wiesz, istnieje ryzyko, ze wygrasz, bo nie będziesz się stresować idąc na casting z założeniem, ze przegrasz I co wtedy? Ikuś Ci tego nie daruje" O żesz, wyzwanie na miarę węzła gordyjskiego, to be egoistic or not to be? ;-)

"bo ja nie będę znowu DLA WAS tu czarować żeby się zjawił" ściema na 5+, brawo! :P "o co chodzi z tym sobowtórem" dla swojego spokoju lepiej sie moze nie dowiaduj :P