Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapka z szynką i pomidorem

jak dajecie mu do zrozumienia, że go kochacie?

Polecane posty

:) MS a my takie nieuczesane i makijaż nam spłynął :P

Wyśniłam Cię. :D Żeby nie napisać - wymodliłam. :D

Ike - pisz za siebie. :D Ja tam przygotowana jestem. :D

Ike - pisz za siebie. Ja tam przygotowana jestem. no tak! bo bez bielizny!!!

MS, a teraz poproszę po starej znajomości o przepis na sukces w postaci takiej długiej nieobecności. Moze mi sie za kilka lat przyda :P

właśnie pisz MS pisz niech tyłek brumicy znowu marznie:P

Brumka - do kąta! Myślę, że wiesz za co, a jeśli nie masz bardzo dobrego wytłumaczenia, to będziesz nocować w tym kącie... Bez bielizny :classic_cool: A poza tym co u Was dziewczyny? :)

Spokojnie dziewczęta. Bielizna jest na swoim miejscu. :D W końcu jakaś gra wstępna się przyda. :D

chyba tez sobie zrobie przerwe od kaffe :P Kolesia nie było ( ms) z 2 miechy na forum ... Zjawił sie... a tu laski na jego cześć bez bielizny go witają... dobra idę , przyje tu za kwartał :P 🖐️

no co u nas ma być tęsknimy sobie:P

dobra idę , przyje tu za kwartał o masz zielona i nadzieja też będą w gołymi dupami paradować ?:P to i ja chyba pójdę w zaświaty

"A poza tym co u Was dziewczyny? " U mnie po staremu, jestem tuż przed zniknięciem z kafe :P A co do reszty - odbyłam lekcje jak się nie obnosić z private life po świecie i się na razie trzymam :)

Ok. :) Dla Ciebie MS wszystko. :D Hmm... Prawie wszystko. :D A do kąta to ja pasjami lubię chodzić. Pasjami. :D Regresie - widzisz jakie to proste. :D

"dobra idę , przyje tu za kwartał " Pomysł już będzie z lekka brodaty, wiec musisz zaskoczyć przyjściem za 1,5 roku (pomysł z rokiem wykorzysta komiś) :P

MS - mam bardzo dobre i wiarygodne (bardzo) wytłumaczenie. :)

Luśka, to bardzo proste jest. Należy nie wchodzić na forum i już :) Zamiennie proponuję allegro i wymarzony samochód, którego tam zazwyczaj nie ma. :classic_cool: Ewentualnie bywa, ale w cenie, która jest całkowicie nie do przyjęcia :)

bosz ze wzruszenia pierwszy raz odjęło mi mowę skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Z samochodem to kiepski pomysł. :( Grane były buty, korale, broszki, szale. :D Kurnik. :D

mi też samochód nie najlepiej się dziś kojarzy:P:P:P

I jeszcze kulki. :D Nic nie działa. :D

Gość kanapka z szynką i pomidorem
chodzi mi o konkrety, nie ogólnikowe hasła typu: daję, to co najlepsze... ale jak to się objawia? JAKIEŚ CZYNY, GESTY?

Brum, czekam na to tłumaczenie.... :classic_cool: A tak gwoli ścisłości to gdzieś tak od lutego mnie nie było, więc te dwa miechy są bardzo optymistyczne... Niemniej jednak musze powiedzieć, że nie wyobrażam sobie aby mozna było mnie witac inaczej niż bez bielizny, no ostatecznie w pełnej gotowości do jej zdjęcia - bez względu na czas mojej nieobecności :classic_cool:

kanapka wypad my tu prawdziwe ciacho mamy:P

"Luśka, to bardzo proste jest. Należy nie wchodzić na forum i już " Kurcze, i wszyscy to przede mną do dzisiaj ukrywali?? Czy chodzi o to, ze tylko Ty znasz to proste rozwiązanie?? ;-)

Ale, że tak publicznie mam wyznawać swoje grzechy? Jednak trochę się wstydzę. Troszeczkę ale jednak. :)

Niemniej jednak musze powiedzieć, że nie wyobrażam sobie aby mozna było mnie witac inaczej niż bez bielizny to już wiem dlaczego ZS się dziś ukrywa :classic_cool:

Kanapko - na początek to tak werbalnie mu powiedz: Love. I pocałuj go od czasu do czasu.