Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapka z szynką i pomidorem

jak dajecie mu do zrozumienia, że go kochacie?

Polecane posty

nie mam nawet w upały noszę golf wstydzisz się malinek po tym lizaniu? czy szampan był za zimny?

teraz to ty mnie z kimś pomyliłaś niemożliwe:P na pewno pisałam do ciebie:P

brum nie skończyło się w dużym prawdopodobieństwem przeniosło się gdzieś na erotyczny

Hmmm... Retro - obawiam się, że nie. Na erotycznym święto skończyło się już dawno.

w każdym razie kafe zdaje się facetami stoi... nad czym ja z kolei ubolewam, bo wg założeń powinni tu odgrywać role marginalną...

facetami stoi... chyba facetom stoi.......

A czy powinni być marginesem? Czy ja wiem. Jeśli są wyraziści, kontrowersyjni. To dobrze.

Bez odpowiednich facetów jest tu zazwyczaj nudno i nie ma sensu upierać się, ze nie. Zresztą chyba koedukacja przez większość czasu (odmiana zawsze wskazana) jest ciekawsza sama żeńskość i sama męskość

retro jest po prostu zazdrosna mimo, że wczoraj ją ostrzegałam:P

Bez odpowiednich facetów.. o, to Lusia nawet dzieli ich na odpowiednich i nieodpowiednich:) ciekawy podział:) no i nadzieja na to że nie wystarczy byle jaka para spodni plątająca się po żeńskim forum, żeby Lusia była zadowolona:)

Ike, przesadyzm masz. :D Przecież jesteśmy bytami wirtualnymi. Takimi teatrzykami stworzonymi przez nas samych i na własne potrzeby.

W sumie tu płeć nie ma wiekliego znaczenia.

retro jest po prostu zazdrosna a o co niby? o kogo o mnie:)

"na to że nie wystarczy byle jaka para spodni plątająca się po żeńskim forum , żeby Lusia była zadowolona" no cóż, jak się jest wybrednym, to wszędzie, a nie wybiórczo :P

miałyście jakąś ciekawą sprzeczuńkę? gdzie?? raczej spijałyśmy sobie z dzióbków na znak "zgoda buduje" :)

ike znam twoje upodobania i preferencje przyzwyczaiłam się i zaakceptowałam już dawno pogodziłam się z tym że bardziej interesują cię dialogi z męską częścią populacji

Ike ale dlaczego akurat o Ciebie? I dlaczego tylko o Ciebie, co?

"raczej spijałyśmy sobie z dzióbków na znak "zgoda buduje" " no ja myślę, ze tylko po pijaku poparłabyś cytowaniem kontrpoglądy ;-)

jak się jest wybrednym, to wszędzie, a nie wybiórczo no tak klasyfikowanie na odpowiednich i nieodpowiednich wymaga z pewnością wielkich nakładów energii... gdybym jeszcze poznała klucz, Lusiu, byłabym przesczęśliwa:)

przyzwyczaiłam się i zaakceptowałam już dawno pogodziłam się z tym że bardziej interesują cię dialogi z męską częścią populacji to ty też jesteś facetem?:)

"klasyfikowanie na odpowiednich i nieodpowiednich wymaga z pewnością wielkich nakładów energii.." ale chyba nie na kafeterii? bo tutaj to powiedziałabym, ze wymaga zerowej energii :-)