Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapka z szynką i pomidorem

jak dajecie mu do zrozumienia, że go kochacie?

Polecane posty

Ja się tylko troszczę, żeby się na autobus nie spóźnił.

retro czyli jednym słowem wolisz komisia, tak?:P

"bo ja nie będę znowu DLA WAS tu czarować żeby się zjawił" ściema na 5+, brawo! lusia upał? ja bym sobie nawet miernej nie dała:)

"lusia upał? ja bym sobie nawet miernej nie dała" nie, chciałam spróbować, czy dzisiejsze emocje nie osłabiły Twojej czujności i też ściemniłam - jak widać wiarygodnie :P ;-)

W obliczu tego czego się dowiedziałam, to raczej nie dla nas.

a że Ciebie nie porywa, to jeszcze nic nie znaczy a to że ciebie porywa to coś znaczy? :O

Brum, a nie lepiej udawać, że się nie wie dla kogo? Ja tam sobie głowy nie zawracam, że nie dla mnie i mam z głowy, a nie na głowie ;-)

dla retro ? lusia niech stracę :P za ta twoja gafę :P

Udawać? Przecież ja zazdrosna jestem. :D

Retro, Ty zaczęłaś, Ty zaczepiasz, Tobie się coś nie podoba, wiec z grzeczności odpisałam. Nie rozumiem więc tego zniesmaczenia. Przecież ja nie szukam tutaj niczyjego zrozumienia, czy aprobaty swoich kafeteryjnych poczynań.

"lusia niech stracę za ta twoja gafę " 1:1 :P a za wybrnięcie - w związku z nieobecnością ZSA - daję sobie 4 minus albo plus :-)

Brum, addio bella donna, risveglio il mio desiderio :classic_cool: Luśka, where there's a will, there's a way ;) Zapraszam na casting :classic_cool: Ikuś - nie myl trzonka z wajchą ;) Retro - oczywiście wolno Ci nie posiadać umiejętności czytania między wierszami, podobnie jak Twoje poczucie humoru może oscylować w zupełnie innych rejonach niż moje. Ale nietrzymanie moczu to poważna sprawa. Nawet po porodzie siłami natury ;)

wiec z grzeczności odpisałam. troszke tez lubie jak jestes niegrzeczna:)

Ikuś - nie myl trzonka z wajchą na boga!! jaką znowu wajchą ??!! :P

"a za wybrnięcie - w związku z nieobecnością ZSA - daję sobie 4 minus albo plus" - Lusia jak zwykle niezawodna - jesteś za a nawet przeciw ;) Jeszcze 10 minut opieprzania się za Wasze podatki... Jak ja przetrwam? :P

Gość Iotoz
Sole mu kawe albo tez nie odbieram od niego telefonow

"na boga!! jaką znowu wajchą ??!!" Znowu ja mam wszystko wiedzieć? A kto myli, ja czy Ty? oczywiście, że ty:P

Retro, ja umiem być i grzeczna i niegrzeczna i co poradzić? :-) "where there's a will, there's a way Zapraszam na casting " na przyszłość takie wpisy uprzedzaj notką dla Ike, żeby nie czytała :P będę! :classic_cool: potem wymyślę, jak tego dokonam, znaczy przecięcia wspomnianego poprze3dnio węzła gordyjskiego "jesteś za a nawet przeciw " wiesz, dyplomację to ja mam podaną z mlekiem matki ;-)

fajnie mierzyć swoją wartość ilością śluzu wyprodukowanego przez żeńskie genitalia...

na przyszłość takie wpisy uprzedzaj notką dla Ike, żeby nie czytała będę! juz wiem jaką wajchą luśka chcesz wajchą w łeb?:P

Tylko taka vice versa by się przydała. :)

A tak coś może więcej, MS niż tylko forca?

"fajnie mierzyć swoją wartość ilością śluzu wyprodukowanego przez żeńskie genitalia..." - uważasz, że jest to bez znaczenia? Gdybym był złośliwy (a przecież nie jestem) napisałbym, że z dziewicą nie znajdę wspólnego eee... języka :P Teraz już definitywnie 🖐️