Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapka z szynką i pomidorem

jak dajecie mu do zrozumienia, że go kochacie?

Polecane posty

wystarczyło od niechcenia wpisać "tęsknię za MS " i jest cholera coś się zacięło i nie ma :P

W życiu piękne są tylko chwile. :)

"Obiecujesz? bo nie wiem, czy mam odwołać tę rozbieraną sesję fotograficzną obliczoną na niwelowanie całościowego efektu upływu czasu?" Nic nie odwołuj, a pierwszą, reżyserską że tak powiem, wersję proszę przysłać do mnie :) "o jak to dlaczego z podłości" - Ikuś ale ja mogę być podwójnie podły i właśnie dlatego odejśc :P "MS a le teraz to już wiemy, że wracasz i tęsknota będzie tylko udawana" - To, że raz wróciłem nie znaczy, że tak będzie zawsze... :classic_cool: "Czy dajemy Ci do zrozumienia, że Cię kochamy, MS?" - Myślałem, że pożądacie, bo to bardziej nieprzyzwoite uczucie, a takie własnie lubię :classic_cool: "Czy dajemy Ci do zrozumienia, że Cię kochamy, MS? chyba od tyłu" - ikuś, SM, ymahcok ęic eż, aineimuzorz od ic ymejad yzc?

ymahcok ęic eż, aineimuzorz od ic ymejad yzc? SM, eicejad :)

"wystarczyło od niechcenia wpisać "tęsknię za MS " i jest" - Dlatego w grudniu będziesz na kolanach prosić, żebym wrócił :classic_cool:

"wystarczyło od niechcenia wpisać "tęsknię za MS " i jest" - Dlatego w grudniu będziesz na kolanach prosić, żebym wrócił a to ty jesteś ten grubszy facecik z brodą, który woła hohoho? a to możliwe, że będę:P sam rozumiesz dzieci:)

"Nic nie odwołuj, a pierwszą, reżyserską że tak powiem, wersję proszę przysłać do mnie " Dobrze, ze w tym sezonie jest moda na garderobę kolorze nude (cielistym), można poszaleć, a pewne wątpliwości co do autentycznej nagości da się wyjaśnić wadliwym sprzętem ;-)

lusia czy ty też masz wrażenie, że ktoś nas podglądał? albo ten kabel ZS zdradził , że mamy wielkie plany w kwestii podboju hollywood?

lusiu ike gratuluję, cieszę się również waszym szczęściem... co za dzień...!:)

lusia czy ty też masz wrażenie , że ktoś nas podglądał? - nie, ale serio tutaj da się podejrzeć, co wypisujemy??? albo ten kabel ZS zdradził , że mamy wielkie plany w kwestii podboju hollywood? - chyba nie (żeby nie napisać mam nadzieję, ze nie) :P

o masz retro ci ty dzisiaj z tymi gratulacjami?

, ale serio tutaj da się podejrzeć, co wypisujemy??? właśnie nie jestem tego pewna...........

"a to ty jesteś ten grubszy facecik z brodą, który woła hohoho? a to możliwe, że będę sam rozumiesz dzieci" - Rozumiem. To właśnie ja. Czasem z rózgą :classic_cool: "Dobrze, ze w tym sezonie jest moda na garderobę kolorze nude (cielistym), można poszaleć, a pewne wątpliwości co do autentycznej nagości da się wyjaśnić wadliwym sprzętem" W tym sezonie moda jest na fiolet, więc opcja "cielisty" odpada :classic_cool: Wersja nuda u mnie na poczcie. Nawet znam magiczne słowo - BIEGIEM! ;)

patrzę, patrzę, ale zs nie widzę czyli że z gratulacjami dla lusi sie trochę pospieszyłam:P

Ale , że zdjęcia? Czy co bo nie rozumiem.

Rozumiem. To właśnie ja. Czasem z rózgą cholera może do grudnia zdążę ci podpaść :) bo wiesz co tak tą rózgę będziesz nosił, nie?:)

czyli że z gratulacjami dla lusi sie trochę pospieszyłam widzę retro juz drąży temat pewnie też na tą rózgę chce się załapać :)

ja to sądzę, że on tej rózgi po próżnicy nosił to nie będzie. :D Tak mi się widzi. :D

jak na retro złamie, to w ogóle nie będzie nosil :)

"czyli że z gratulacjami dla lusi sie trochę pospieszyłam widzę retro juz drąży temat pewnie też na tą rózgę chce się załapać " dzięki, Ikuś :-) "W tym sezonie moda jest na fiolet, więc opcja "cielisty" odpada Wersja nuda u mnie na poczcie. Nawet znam magiczne słowo - BIEGIEM! " no skoro zainteresowałeś się do tego stopnia, ze gotów jesteś na oczywiste przekłamania modowe, to ja chyba będę musiała poszukać dowolnej chętnej na swojego sobowtóra :P

dzięki, Ikuś to miałaś wysłać tajnym mailem:P nie psuj mi reputacji:)

tutaj na wiele rzeczy możnaby sie zdaje się załapać... łącznie z wylizaniem dekoltu spływającego szampanem... :)

"to miałaś wysłać tajnym mailem nie psuj mi reputacji" dzisiaj mamy dzień wzruszeń, remember? więc pojedyncze gafy dozwolone ;-)

łącznie z wylizaniem dekoltu spływającego szampanem... retro masz dekolt? pokaż :)

Ja to nawet dekoltu nie mam jak zrobić. 😭