Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleńska

lubicie wesela?macie podobnie?

Polecane posty

Gość Maleńska

no właśnie mam z tym problem...nie lubię disco polo nie lubię do tego tańczyć-nawet nie wiem jak do tego się ruszyć czuje się jak babulka i kretynka bo taniec na weselach to...hmmm no nie ukrywajmy trochę takie ciociowate.Macie podobnie???dziękuje za wszystkie odpowiedzi..

Ja lubie bawic się na weselach :) Nie na kazdym jest disco polo :P U znajomych bylo, fakt, nie czulam tej muzyki, ale bawilam się swietnie, wszystko zalezy od Twojego podejscia, jezeli bedziesz na 'anty' to nawet najlepsza impreza się nie uda. U kuzyna był dj, puszczał takie 'typowe' weselna piosenki oraz jakies inne :)

Gość oooonnnnaaaa
napij sie, to napewno bedziesz sie dobrze bawiła!!

no właśnie mam z tym problem...nie lubię disco polo nie lubię do tego tańczyć" no masz problem,faktycznie ... myślę że psycholog powinien ci pomóc :P dobrze poprzednik napisał ... walnij z 2 setki i ci minie :D

A ja lubię chodzić na wesela :D Disco polo to się moze i grało 10 lat temu :P Mimo że lubie "ostrą"muzykę to nawet gdyby było disco to potrafię się w czuć w te klimaty :D :classic_cool: Trzeba być elastycznym....a nie sztywnym :p:classic_cool:

nie lubie disco polo nigdy nie lubilam wesel ale jak poszlam z Narzeczonym na wesele kuzyna i poznalam rodzine to mi sie spodobalo Wazne jest to z kim idziesz i jacy ludzie sa goscmi

Lubię wesela- nawet ta na których leci disco-polo. Choć to ginący gatunek. Teraz na weselach częściej leci Feel czy inna Budka Suflera;-) Bardzo lubię tańczyć i mam sprawdzoną paczkę więc wesela to przyjemność.

Gość Byłam niedawno na weselu
i grał świetny zespół gdzie nie zaśpiewali ani jednej piosenki disco polo.Grali stare polskie przeboje , Abbę itp. To było najfajniejsze wesele na jakim byłam.

Dobra kapela to taka która zagra "Jesteś szalona" po czym przywali kawałkiem np " crain" aerosmith ...

Gość blekotek
a co to za piosenka "crain"? :) Ja tez lubie wesela, nieważne, czy disco polo, czy klasyka. Lubię tańczyc do każdej muzy, może poza techno, ale z tym się jeszcze nie spotkałam :)

Nie lubię wesel, bo nie lubię tańczyć. Lubię siedzieć przy stole, degustować potrawy, drinki i zawierać nowe znajomości, ale jak mam wstać i potańczyć, to jestem chora:P Nie lubię też oczepin, z reguły chowam się w toalecie, albo wychodzę na zewnątrz.

a co to za piosenka "crain"? " oczywiscie że" cryin " :P