Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybciutko szybciutko

Co wy tutaj tak po nocy - spać nie możecie?

Polecane posty

Lafayette - to pewnie "mondre" i pyskate bestie musza z nich byc :p Ale demoty w sumie nie sa takie zle. "Laczyc przyjemnie z pozytecznym to sukces odwieczny", a ze demoty dysponuja takimi a nie innymi materialami to coz.. :P Nicco - nie doceniasz ich :D Pure Women - no wiem, wiem :(

prosze nie ignorowac mej osoby, jedynie ze wzgledu na upadly topik, jaki zalozyla !!! :-P zadam podtrzymania konwersacji.

No tak... Pewnie moi uczniowie też o mnie myślą podobnie:), że tylko poezja, proza i ja zachwycająca się tym jak to zwykle na lekcjach, dla nich to abstrakcja, bo nie dostrzegają piękna w żadnym z tekstów kultury;); życie:). No nic:) czas na mnie:) dobranoc:)

to zalozcie sobie temat Stowarzyszenie umarlych poetow albo czegos w tym stylu. Nudziarze. :-P

Lafayette - dobrej :) Pure women - alez agresywne to bylo :p

Gość spierdziuelaj

(...) ale poezja nie jest nudna, jest piękna. Daje wiele odpowiedzi... Jej interpretacja cieszy, bo pokazuje, że ktoś, kiedyś już czuł podobnie i zechciał to opisać.

zgadzam sie, ze poezja nie jest nudnas, nie powiedzialam, ze jest, powiedzialam, ze wy jestescie a wy poezja tu nie piszecie :-) niezrozumienie :-) poza tym temat jest o tym, ze spac nie mozecie czy cos podobnego, nie pamietam, a nie chce mi sie myszka zjezdzac na dol, by sprawdzic :-P to wy agresywni :-)

Pure Women - duchem jestes jeszcze na starym temacie :P Grzecznie sobie rozmawialismy tylko no :p